Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 19 April, 15:55

Trelleborgs Allehanda - 20 jul 11 kl. 06:30

Inga statliga pengar till kärrMattias Müller är miljösamordnare på Trelleborgs kommun. Han säger att båda naturvårdsprojekten kommer att fortsätta, trots att länsstyrelsen inte beviljar de 250 000 kronor som kommunen sökt: 150 000 till det marina övervakningsprojektet vid Stavstensudde, och 100 000 till det fortsatta arbetet kring Smyge kärr.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Jansson Det, Smyge, Stavstensudde, Müller, Trelleborgs, Mattias Müller, Elisabeth Hellmo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, statliga, pengartill , kärr
Nya Wermlands Tidningen - 27 okt 14 kl. 20:04

Inga statliga pengar till myggbekämpning

Regeringen lämnar kommunerna i sticket. Det blir inga statliga pengar till myggbekämpning. – Beklämmande, säger Forshagas nya kommunalråd Benny Pedersen (S)..

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 14 kl. 14:58

Inga statliga pengar till Ventrafiken

Det blir inga statliga bidrag till driften av den krisande Ventrafiken..

Barometern - 15 maj 17 kl. 16:56

Inga statliga pengar till arkiv i Glasriket

Det blir inga nya pengar från staten till ett nationellt arkiv för Glasrikets arkiv och samlingar. Nätverket Swedish Glass Net fick inte nationell finansiering från näringsdepartementet..

YLE - 21 jan 13 kl. 15:38

Inga statliga pengar för lättrafikleder

Närings- trafik- och miljöcentralen har under den här regeringsperioden inga pengar för att bygga lätta trafikleder. I fortsättningen är det kommunerna som får svara för de kostnaderna. De statliga pengarna kommer endast att räcka till för att underhålla befintliga vägar, samt för ytbeläggning på riksvägarna.

YLE - 29 sep 15 kl. 14:47

Inga statliga pengar till riksåttan i Österbotten

En rad österbottniska vägprojekt blev utan pengar i förslaget till nästa års statsbudget. Längs riksåttan är det bara vägprojekt i anslutning till Fennovoimas kärnkraftverk i Pyhäjoki som får pengar. Det blev inga pengar i förslaget till statsbudget 2016 till förbättring av riksåttan på sträckan i Vassor-Kärklax, inte heller i Karleby för den södra leden vid Heinola området.

Vimmerby Tidning - 18 nov 17 kl. 11:00

Inga statliga pengar till den kommunala infrastrukturen

Staten ger inte några pengar till satsningar på Tjustbanan eller riksväg 40. Det ger heller inte något stöd till en södra infart till Västervik. Tomas Kronståhl (S), kommunstyrelsens ordförande har ändå inte givit slaget förlorat..

YLE - 26 maj 14 kl. 15:29

Fyra näridrottsplaner i Västnyland får statliga pengar

Mannerheims barnskyddsförbunds lokalavdelning planerar bygga en kombinerad skate- och ungdomspark i Fiskars. Bygget tillsammans med tre projekt i Lojo är de enda i Västnyland som beviljas statliga stödpengar för idrottsanläggningar i år. Skateparken har en budget på drygt 100 000 euro och beviljas 40 000 euro eller nästan 40 procent i stödpengar av Regionförvaltningsverket.

YLE - 16 aug 17 kl. 15:11

Henriksson tror på statliga pengar för Kvarkenfärjan

Kvarkenfärjan kommer att få statliga pengar, frågan är bara när. Det säger SFP:s ordförande Anna-Maja Henriksson. Hon besökte Vasa på onsdagen och träffade både stadens ledning och journalister.

Länstidningen i Jämtland - 21 okt 15 kl. 20:45

Inga statliga pengar till bredband i tätorter

Stödet från Jordbruksverket till fibernät gäller endast byarna i Härjedalen, enligt nya regler. Inte tätorter som Sveg, Hede, Funäsdalen och Vemdalen. Begreppet tätort utgår från Statistiska centralbyråns definition och gäller orter med minst 200 invånare och där det är maximalt 200 meter mellan husen.

ÖstersundsPosten - 21 okt 15 kl. 21:39

Inga statliga pengar till bredband i tätorter

Stödet från Jordbruksverket till fibernät gäller endast byarna i Härjedalen, enligt nya regler. Inte tätorter som Sveg, Hede, Funäsdalen och Vemdalen. Begreppet tätort utgår från Statistiska centralbyråns definition och gäller orter med minst 200 invånare och där det är maximalt 200 meter mellan husen.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Floristen tipsar: Så dukar du till påsk

Påskbordet behöver inte handla om påskliljor och färgglada ägg. Det går att gå en annan väg. Floristen Lovis Holmgren tipsar om en mjukare påsk..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Musik och fiskdamm lockade många till Valen

Fiskdamm, auktion och musikunderhållning fick Valengallerians besökare att delta i en insamling till Barncancerfonden..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Ventilationen har inte fungerat som den ska på ett år

Hyresgäster på Hallasvängen har varit utan ett fungerande ventilationssystem i nästan ett år. Hyresvärden, Trelleborgshem, säger att det kommer att åtgärdas..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

”Extrem återhållsamhet krävs i Skåne”

Efter tre månader går ekonomin sämre än väntat i Region Skåne. Politikerna kräver åtgärder, pratar om bemanningstak och flaggar för att satsningar kan skjutas upp..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

MP och SÖS: Flerfilig infart västerifrån bättre än ringväg

De ringvägsfientliga partierna, Söderslättspartiet och Miljöpartiet, ser försiktigt positivt på konsultutredningen om västlig infart som kom i förra veckan. Men förslaget på hamninfart västerifrån behöver justeras en hel del, anser de. – Det är i alla fall bättre än en ringväg, säger Emil Samnegård (MP)..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Målvakten höll nollan i comebacken

När Somea Polozen var tillbaka på Vångavallen höll hon nollan för andra matchen i rad med sitt nya lag TFF..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Flygande start för TFF

Med två minuter kvar att spela fick Emma Nilsson in en fullträff från 20 meter. Kanonskottet gav 2–0 mot Hittarp och nykomlingen TFF har inlett division ett med två raka segrar..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 10:42

Erkände: Ung man tände eld i säng – kan inte garantera att han inte tänder eld igen

En ung man har erkänt att han tänt eld i en säng på ett gruppboende, som han ville skulle brinna ner. Mannen har även sagt att han inte kan garantera att han inte tänder eld igen..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 14:42

Känd artist fast för grovt rattfylleri

En känd artist åtalas för grovt rattfylleri vid Ystads tingsrätt. Det var vid en bilfärd i sydöstra Skåne i början av april som artisten hade 1,5 promille. Artisten riskerar nu fängelse..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Konstrundan: Glasmästaren utvecklar det exklusiva glaset

Dinosaurier, korallrev och sjunkna naziplan. För fjärde påsken i rad visar småländske glasblåsarmästaren Micke Johansson konstglas på Galleri Fågel i Beddinge. Publiken växer för exklusivt och spännande konstglas, menar han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.