Kristianstadsbladet > Ekonomi

Tuesday, 23 April, 13:18

Kristianstadsbladet - 20 jul 11 kl. 06:30

"Det blev alldeles för bra alldeles för tidigt"VINSLÖV. Göran Nilsson har odlat i potatis utanför Vinslöv i drygt 20 år. För skörden har den här sommaren ­varit perfekt med temperaturer runt 20 grader och några regniga perioder..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Nilsson, VinslÖv, Vinslöv, Göran Nilsson, När, Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det blev alldelesför , bra, alldelesför , tidigt
UNT - 09 okt 14 kl. 00:30

Alldeles för tidigt

Ett för tidigt erkännande av ­Palestina gör mera skada än nytta, skriver Mose Apelblat..

BT - 17 okt 14 kl. 06:46

Bra fart på Sjuhärads fordonsfirmor

Bra försäljning, ökade marknadsandelar och en hyfsad framtidstro i en osäker omvärld. 11 av 14 leverantörsföretag inom fordonsindustrin i Sjuhärad visar en positiv ekonomisk utveckling. Även om Sjuhärad på många sätt är känd för de många tekoföretagen, så är fordonsindustrin en stark industrigren här precis som det är i övriga Västsverige.

Posh24 - 07 okt 13 kl. 20:45

6 barnstjärnor som blev vuxna alldeles för tidigt!

Att vara barnstjärna är inte alltid en dans på rosor, och som vi sett flertalet gånger tenderar de att växa upp för fort, och hamna i olika typer av destruktiva beroenden och beteenden. Vi har läst på om sex stjärnor som blivit vuxna alldeles för tidigt - så klicka på bilderna och läs om dem allihop!
.

Helsingborgs Dagblad - 07 jul 17 kl. 11:34

CarlqvistdÖd: "alldeles fÖr tidigt"

Håkan Leeman, ordförande i Svenska motorcykel- och snöskoterförbundet (Svemo), reagerade så här på beskedet: – Att det är alldeles för tidigt. 63 år är ju ingen ålder. Det är en stor förlust för svensk motorcykelsport givetvis, med de meriterna han har,.

YLE - 28 feb 16 kl. 16:53

Sömnforskare om skiftesjobb: Det kan fungera alldeles bra

Sömnproblem är vanliga och det talas mycket om saken. Det kan rentav ses som ett samhällsproblem att finländare sover dåligt. Dagens människor anses ha prioriterat bort sömnen och betydelsen av rutiner regelbundna sovtider betonas.

YLE - 28 feb 16 kl. 16:53

Sömnforskare om skiftjobb: Det kan fungera alldeles bra

Sömnproblem är vanliga och det talas mycket om saken. Det kan rentav ses som ett samhällsproblem att finländare sover dåligt. Dagens människor anses ha prioriterat bort sömnen och betydelsen av rutiner regelbundna sovtider betonas.

Skånskan - 04 jan 19 kl. 21:27

Hall: Känslan är bra i truppen

Innebandy Martin Andersson har lämnat tränarposten i Skurups IBK. När innebandytvåan startar igen efter uppehållet leder Nils Hall laget.
- Känslan är bra i truppen, säger han.

Kristianstadsbladet - 01 mar 14 kl. 09:15

Bra vinter för sommarplågorna

Alla fästingar, getingar och mördarsniglar kan andas ut.Den milda vintern har gett dem goda förutsättningar för att bli riktigt otäcka och talrika sommarplågor.
Säsongens mildväder har varit en riktig vinstlott för allting som övervintrar under marken, inte minst för några av våra mest avskydda kryp som fästingar, mördarsniglar och i viss mån även getingar.

BT - 01 mar 14 kl. 09:17

Bra vinter för sommarplågorna

Alla fästingar, getingar och mördarsniglar kan andas ut. Den milda vintern har gett dem goda förutsättningar för att bli riktigt otäcka och talrika sommarplågor.Säsongens mildväder har varit en riktig vinstlott för allting som övervintrar under marken, inte minst för några av våra mest avskydda kryp som fästingar, mördarsniglar och i viss mån även getingar.

Barometern - 01 mar 14 kl. 17:03

Bra vinter för sommarplågorna

Alla fästingar, getingar och mördarsniglar kan andas ut. Den milda vintern har gett dem goda förutsättningar för att bli riktigt otäcka och talrika sommarplågor. Säsongens mildväder har varit en riktig vinstlott för allting som övervintrar under marken, inte minst för några av våra mest avskydda kryp som fästingar, mördarsniglar och i viss mån även getingar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.