DN > Utrikes

Thursday, 25 April, 17:19

DN - 20 jul 11 kl. 06:14

Falska sms om mulla Omars dödTvå talesmän för talibanerna uppger att deras telefoner utsatts för hackare som skickat ut falska sms om att rörelsens högsta ledare mulla Omar är död..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Omars, Omar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Falska, smsom , mulla, Omarsdöd
Nyhetskanalen - 20 jul 11 kl. 06:00

Falska sms om Mulla Omars död

Två talesmän för talibanerna uppger att deras telefoner utsatts för hackare som skickat ut falska sms om att rörelsens högsta ledare Mulla Omar är död..

NT - 20 jul 11 kl. 05:58

Falska sms om Mullah Omars död

Två talesmän för talibanerna uppger att deras telefoner utsatts för hackare som skickat ut falska sms om att rörelsens högsta ledare Mullah Omar är död..

Expressen - 20 jul 11 kl. 08:25

Talibaners mobiler hackade - skickade falska sms

Två talesmän för talibanerna uppger att deras telefoner utsatts för hackare som skickat ut falska sms om att rörelsens högsta ledare mulla Omar är död..

Kristianstadsbladet - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas.Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

TA - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas.Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

BT - 23 okt 14 kl. 21:00

Varning för falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas. Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en - i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

BT - 23 okt 14 kl. 22:21

Slår larm efter falska sms

Under de senaste veckorna har det dykt upp sms som säger sig komma från Coop och Ica. Tävlingsvinster på flera tusen kronor utlovas. Nu varnar Konsumentverket för de falska sms:en – i själva verket ett sätt att få ut personuppgifter till reklam.

BT - 26 jun 11 kl. 16:21

Skatteverket varnar för falska sms

Skatteverket varnar för falska sms som uppmanar mottagaren att kontakta verket då man lämnat felaktiga deklarationsuppgifter. Skatteverket vet inte hur många sms som cirkulerar, men varnar på sin hemsida för att svara på dem eller lämna ut några personuppgifter.
- Ett par privatpersoner har hört av sig och varit oroliga.

Sydsvenskan - 26 jun 11 kl. 17:05

Falska sms från Skatteverket

Skatteverket varnar för falska sms som uppmanar mottagaren att kontakta Skatteverket.
Skatteverket vet inte hur många sms som cirkulerar, men varnar på sin hemsida för att svara på dem eller lämna ut några personuppgifter. ?

Expressen - 26 apr 17 kl. 13:49

Polisens varning för falska sms:en

Falska sms sprids nu – med polisen som avsändare. Någon eller några som utger sig för att vara från myndigheten har skickat meddelanden, där mottagaren uppmanas att klicka på en länk eller på en bifogad fil. "Polisen skickar aldrig sådana sms, radera sms:et utan att klicka dig vidare", varnar polisen..

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

Ovetjkin förstärker Ryssland i VM

Det är inte bara Tre Kronor som förstärks med väletablerade NHL-stjärnor inför kommande ishockey-VM..

DN - 30 minuter sedan

Zahui i EM-trupp – men missar läger

Amanda Zahui är en av 18 spelare i Sveriges bruttotrupp till sommarens basket-EM i Lettland och Serbien..

DN - 1 timme sedan

Sjöstedt: Överens med M och KD om att fälla regeringen

Partiledaren Jonas Sjöstedt (V) säger till Expressen att han har kommit överens med Moderaterna och Kristdemokraterna om att lägga fram ett misstroendevotum mot regeringen.  Det skulle kunna bli aktuellt om frågan om arbetsrätten skulle läggas fram på riksdagens bord.  Moderaternas Ulf Kristersson säger att han inte har kontaktats av Jonas Sjöstedt men att han ”alltid är beredd att fälla regeringen”.

DN - 1 timme sedan

Madeleine Sjöstedt tar över Svenska institutet

Svenska institutet (SI) har fått en ny generaldirektör. Madeleine Sjöstedt, tidigare bland annat borgarråd i Stockholms stad, tar över på posten under de närmaste sex åren..

DN - 1 timme sedan

Filmlistan vecka 17: Superhjältefinal, förbjudna passioner och bodybuilding

Filmfredag listar veckans bästa filmer på bio..

DN - 1 timme sedan

Muralmålning av Greta Thunberg i Bryssel

Klimataktivisten Greta Thunberg har avbildats som en muralmålning på en byggnad i Bryssel, rapporterar The Brussels Times. .

DN - 2 timmar sedan

”A clockwork orange”-uppföljare upptäckt i Anthony Burgess arkiv

Anthony Burgess dystopiska roman ”A clockwork orange” publicerades 1962 – nu har en ofärdig uppföljare upptäckts i författarens kvarlåtenskap, rapporterar BBC..

DN - 3 timmar sedan

Nytt Bruce Springsteen-album i juni

Den 14 juni släpps Bruce Springsteens nya album. Titeln blir ”Western stars”..

DN - 3 timmar sedan

AIK Handboll backar – bryter inte spelarkontrakt

AIK skickade i förra veckan ut ett mejl där klubben sa upp gällande spelarkontrakt.  – Mejlet var ju olyckligt, det är klart att vi kommer att fullfölja alla kontrakt, säger Thomas Edselius, vd i AIK Handboll AB..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.