DalaDemokraten > Nyheter

Thursday, 25 April, 07:27

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Maskerad på vattnetMaskerad och kanottävling på en och samma gång. Det kunde man uppleva i lördags när Noret Open gick av stapeln i Äppelbo. Runt 30 kanoter deltog..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Noret Open, Äppelbo

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Maskerad, vattnet
BT - 05 apr 14 kl. 10:26

Maskerad man hotade med kniv

Utsattes för rånförsök på gata i Borås - hotades med kniv av maskerad man. Strax efter halv sju på söndagsmorgonen utsattes en man för ett rånförsök på Salängsgatan i Borås. – En maskerad gärningsman kommer fram och hotar med en kniv och vill tilltvinga sig mobil och pengar, säger Björn Wehlou, inre befäl i Borås.

Vimmerby Tidning - 08 jan 18 kl. 16:00

Maskerad med Teaterskeppet

På trettondagsafton år 1987 inbjöd den då nybildade föreningen Teaterskeppet till maskerad. Det blev succé och man fick över 200 medlemmar direkt. I år firar föreningen 30 år och vad passar då bättre som firande om inte återigen en maskerad.

Sydsvenskan - 13 jul 11 kl. 21:29

Maskerad man med pistol och kniv greps

Polisen grep vid 17-tiden en beväpnad och maskerad 26-årig man i centrala Tomelilla.
Den 26-åriga mannen upptäcktes av en polispatrull när han maskerad vandrade i Tomelillas centrum. När polisen stoppade mannen visade det sig att han bar på en pistol och kniv.

BT - 23 nov 12 kl. 19:57

Kvinna skjuten - såg maskerad person

Kvinna skjuten - såg maskerad
En kvinna skadades allvarligt efter att blivit skjuten i Helsingborg på fredagen. I anslutning till skottlossningen ska hon ha sett en maskerad mörkklädd person strax efter skottlossningen.
- Det är avspärrat där i väntan på teknisk undersökning.

Kristianstadsbladet - 07 mar 13 kl. 14:06

Frias för hakkors på maskerad


Att bära en armbindel med ett hakkors under en maskerad på allmän plats är inte hets mot folkgrupp. Detta anser Jönköpings tingsrätt och friar en 24-årig man från anklagelserna. Mannen var utklädd till Adolf Hitler och hade ett hakkors på armen vid en maskerad på en bar i Jönköping i början av november i fjol.

Expressen - 03 dec 15 kl. 17:53

Polis jagar maskerad man efter attack

Polisen jagar en maskerad man efter en misshandel mitt i Skellefteå.Ett par ska oprovocerat ha attackerats av den mannen – ett offer har förts till sjukhus.– De har blivit attackerade av en maskerad man, han ska ha använt något tillhygge och misshandlat mannen, säger Dan Andersson, vakthavande befäl vid polisen i Västerbotten..

Västerbottens Folkblad - 15 okt 16 kl. 07:45

Maskerad man överföll kvinna utomhus – försökte våldta henne

Natten till lördag överföll en maskerad man en kvinna på Ålidhem. Mannen tryckte upp kvinnan mot en vägg och försökte att våldta henne, enligt polisen. Kvinnan ringde till polisen vid klockan 03.

Sydsvenskan - 27 aug 17 kl. 09:30

Polis sköt varningsskott mot maskerad man i Halland

Polisen sköt ett varningsskott vid ett ingripande på Riksväg 26 i närheten av Hylte i Halland, sedan en beväpnad och maskerad man gått till attack. Polisen fick första larmet 06.39 om en man som uppträdde hotfullt.

BT - 27 aug 17 kl. 09:31

Polis sköt varningsskott mot maskerad man

Polisen sköt ett varningsskott vid ett ingripande på Riksväg 26 i närheten av Hylte i Halland, sedan en beväpnad och maskerad man gått till attack. Polisen fick första larmet 06. 39 om en man som uppträdde hotfullt.

YA - 27 aug 17 kl. 09:31

Polis sköt varningsskott mot maskerad man

Polisen sköt ett varningsskott vid ett ingripande på Riksväg 26 i närheten av Hylte i Halland, sedan en beväpnad och maskerad man gått till attack. Polisen fick första larmet 06. 39 om en man som uppträdde hotfullt.

Kristianstadsbladet - 27 aug 17 kl. 09:31

Polis sköt varningsskott mot maskerad man

Polisen sköt ett varningsskott vid ett ingripande på Riksväg 26 i närheten av Hylte i Halland, sedan en beväpnad och maskerad man gått till attack. Polisen fick första larmet 06. 39 om en man som uppträdde hotfullt.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.