Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 22 April, 17:52

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 11 kl. 05:26

I hamn i sommarNV-Sknes hamnar sjuder av liv under sommaren. I vr serie om hamnar gr vi besk p landkanten och lever btliv..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I hamni , sommar
YLE - 29 mar 16 kl. 17:35

Färre kan komma att odla spannmål i sommar

Spannmålspriset i Finland är lågt och flera odlare funderar nu på vad som lönar sig att odla i sommar. Österbottens svenska producentförbund försöker å sin sida få upp spannmålspriset på den inhemska marknaden genom att exportera överflödet. Med exporten försöker man åstadkomma en bättre balans på den inhemska marknaden och därmed ett bättre pris.

Skånskan - 06 jul 16 kl. 14:00

Ystad hamn sponsrar färjekonferens igen

Ystad/Österlen YSTAD
Ystad hamn sponsrar för tredje gången Ferry shipping conference med 50 000 kronor, en resa som kostar 55 800 kronor för två dagar för fyra deltagare från det kommunala bolaget.
– De pungar ut pengar på något som inte ger någon avkastning, hävdar Claes G Kristensson, pensionerad sjökapten. Han ifrågasätter om färjekonferensen genererar nya kunder eftersom det är mest andra bolag i branschen än hamnar som deltar.

Barometern - 24 jul 14 kl. 13:30

Han lotsar turister i hamn

Att vara trevlig och hjälpa båtturister att parkera är Olof Åsenius jobb. I sommar kör han gummibåt i Kalmar hamn. Solen skiner från en klarblå himmel.

Barometern - 04 sep 13 kl. 08:45

En hamn är till för maritim verksamhet

En hamn är en hamn, är en hamn. En hamn är till för maritima verksamheter, på grund av att vatten är en nödvändighet. Där finns skeppsmäklare, skeppsfournering, hamnverkstad, Lantmännens verksamhet, bunkerbåtar, kabelfartyg, lotsar, hamnkaféer, kust­bevakning ?

YLE - 21 jan 16 kl. 12:53

Segelföreningar grälar om hur stor Ärtholmens hamn ska bli

Ett gräl mellan grannar seglar upp i Eirastranden. NJK ska få en ny hemhamn på Ärtholmen. HSS tycker hamnen blir för stor.

Helsingborgs Dagblad - 13 nov 16 kl. 15:00

Experiment med bilfri hamn i sommar

Under två veckor i sommar ser det ut som att bilarna kan komma att lysa med sin frånvaro i Båstad hamn..

NSD - 16 feb 12 kl. 10:40

Ny restaurangbåt i Norra hamn

Bistro, bar, brygga kan få konkurrens i Norra hamn i sommar. Stadsbyggnadskontoret ger grönt ljus för ännu en restaurangbåt - M/S Harley Davidson..

Hela Gotland - 26 apr 12 kl. 04:00

Han vill protestera i Visby hamn

En protestaktion mot höga - och fortsatt stigande - färjepriser till och från Gotland kan bli verklighet i Visby hamn under Almedalsveckan i sommar..

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 12 kl. 18:06

Sommar i Folkets Hamn i H+Helsingborg

Sommaren i Folkets Hamn och H+området börjar i veckan som kommer, berättar Jessica Segerlund och Kristoffer Nilsson, när vi träffas på fiket Coppi på Norra Storgatan i Helsingborg..

Sydsvenskan - 24 maj 16 kl. 16:53

Ännu hetare hamn i sommar

Ansiktslyftet av Skanörs hamn är i full gång. Snart är dansbanan på plats..

Kristianstadsbladet - 09 jun 16 kl. 03:00

Överenskommelse om parkering för beachhandbollen i hamn

Kristianstads kommun och Åhus hamn har kommit överens om en parkeringslösning i hamnen i sommar. Men för framtiden efterlyser hamnbolaget en annan lösning..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Brand i herrgård i Norsborg

En kraftig brand har brutit ut i en herrgård i Norsborg söder om Stockholm. Larmet kom in till räddningstjänsten klockan 16.44.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Tre spaningar: Offensiv startelva gav ingenting framåt

Trubbigt anfallsspel och hål på kanterna..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

”Första” misstänkte seriemördaren på Cypern

En tidigare yrkesmilitär har gripits på Cypern misstänkt för att vara landets första seriemördare. Två försvunna kvinnor har hittats mördade och dumpade i ett vattenfyllt gruvschakt strax väster om huvudstaden Nicosia. Den ena kvinnans sexåriga dotter f.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Misstänkta terrorister greps i Saudiarabien

Saudiarabiska myndigheter har gripit 13 personer misstänkta för förberedelser till terrorrelaterad brottslighet i landet, rapporterar den statliga nyhetsbyrån SPA med hänvisning till en källa inom säkerhetsorganen. Uppgifterna kommer dagen efter att en.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

30-talsstjärna bannlyst för rasistiska låtar

NHL-klubben Philadelphia Flyers bryter med den amerikanska sångerskan Kate Smith – 33 år efter hennes död, rapporterar CNN. Hockeylaget har slutat spela en version av den patriotiska klassikern "God bless America", som Kate Smith gjorde populär i slutet.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Jakob Ragnarsson: "Nu måste jag steppa upp i allting"

Rögles nyförvärv om klubbvalet och sin målsättning i SHL..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Stockholm utan lag i handbollsligan nästa år

När Hammarby och AIK åkte ur herrarnas handbollsliga stod hoppet för att Stockholm skulle ha ett lag i högsta serien även nästa år till Skånela. Men handbollsligan får klara sig utan representation från Stockholmsområdet nästa säsong. Skånela, som sluta.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Blackstenius avgjorde för Linköping

Olivia Schough såg ut att rädda poäng i sin allsvenska debut för Djurgården. I stället var det Stina Blackstenius som fick sista ordet på Stockholms stadion. Landslagsanfallaren avgjorde mötet med säsongens första mål – och såg till att ge Linköping en.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Blekt HIF utan chans i Göteborg

Årest sämsta insats så här långt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

USA drar tillbaka undantag för iransk olja

USA:s president Donald Trump kommer inte att förlänga det undantag som låter åtta länder köpa olja från Iran utan att straffas med amerikanska sanktioner. "Detta beslut är avsett att leda till att Irans oljeexport nollställs, för att neka regimen sin hu.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.