Aftonbladet > Nyheter

Wednesday, 24 April, 03:24

Aftonbladet - 20 jul 11 kl. 00:52

Månfärd enklare än höjda skatterTvå tredjedelar av alla amerikanska företag betalade ingen statlig skatt 2005.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Månfärd, enklare, än, höjda, skatter
BT - 13 feb 13 kl. 14:08

Enklare uthyrning är rätt väg

Trots bostadsbristen finns det lägenheter som står tomma eller personer som har rum att hyra ut. Det beror i stor utsträckning på att bostadsmarknaden fungerar dåligt. Bara i Stockholm kan det på lång sikt skapas 20 000 bostadstillfällen med förenklad andrahandsuthyrning.

YLE - 03 dec 13 kl. 04:00

Enklare väg till katedern på svenska

På finska klarar var tionde förstahandssökande klasslärarutbildningens hårda antagning. På svenska kommer var fjärde in. Där är den största utmaningen en muntlig intervju.

Cornucopia - 12 okt 14 kl. 13:26

Kraftigt höjda löneskatter för Försvarsmaktens unga personal

En av Sveriges största, rent av möjligen den enskilt största, ungdomsarbetsgivare är Försvarsmakten. Med den socialistiska axelmaktens budgetförslag om att arbetsgivarens löneskatter för ungdomar under 26 år kraftigt ska höjas kommer Försvarsmakten tvingas banta övningsdygn och minska sin förbandsverksamhet enligt bloggrannen Wiseman.

Wiseman skriver:"Det är en åtgärd som kommer att slå hårt mot en av Sveriges största ungdomsarbetsgivare, Försvarsmakten, där stora delar av personalen är och kommer att förbli ungdomar under 26 år.

SmålandsPosten - 19 maj 14 kl. 07:00

Enklare utan paraply

Lördagen blev en härlig dag med lukt av försommaren. Sällan har väl blomdoften varit så stark som då. Syren- och liljekonvaljdofter dominerade.

YLE - 24 okt 15 kl. 15:56

Flyktingar tränar med HC West: "Livet blir enklare då man får spela handboll"

HC Wests träningar har fått inflytande från den arabiska kulturen då två irakiska flyktingar börjat träna med klubben. Både klubben och flyktingarna har varit nöjda med arrangemanget. För ett par veckor sedan fick HC West ett e-mejl från en asylmottagning, där det stod att de hade ett par handbollsintresserade flyktingar som gärna skulle komma och träna med klubben.

PrivataAffärer - 23 feb 18 kl. 07:04

Experten: Bättre pension enklare än du tror

Lär dig mer om pensionssystemet och gör vad som behövs för en bättre pension. Det är dessutom mycket enklare än de flesta tror, hävdar pensionsexperten Fredrik Lanner, författare till den nya ”Pensionsboken”. Han efterlyser dock höjda....

Kristianstadsbladet - 11 mar 13 kl. 14:16

Fler vill enklare kunna nå vårdcentralen

Foto: Albin Brönmark
Patienterna i Skåne tycker fortfarande att det är svårt att få kontakt med vårdcentralerna per telefon. Det visar den senaste nationella patientenkäten.
I Skåne är 78 procent av de tillfrågade nöjda med tillgängligheten.

YLE - 26 jul 14 kl. 13:00

Missnöjda grannar: Ingen lyssnar på oss

Nu är måttet rågat för grannarna till evenemanget Sea Horse Week i Hangö. Under flera år har ett missnöje pyrt under ytan med arrangemangen men de känner att ingen lyssnar på dem. De är dessutom rädda för hämnd av arrangörerna och ser sig därför tvungna att vara anonyma.

Kristianstadsbladet - 30 jan 14 kl. 06:20

Lagförslag om enklare operatörsbyte

Det ska bli lättare att byta abonnemang för tele- och kommunikationstjänster och få mobilen upplåst efter bindningstid.Allt enligt ett lagförslag regeringen skickar till riksdagen.
- Vi vill att det ska vara lättare och gå snabbare att byta operatör.

BT - 30 jan 14 kl. 06:22

Lagförslag om enklare operatörsbyte

Det ska bli lättare att byta abonnemang för tele- och kommunikationstjänster och få mobilen upplåst efter bindningstid. Allt enligt ett lagförslag regeringen skickar till riksdagen.- Vi vill att det ska vara lättare och gå snabbare att byta operatör.

Kristianstadsbladet - 26 maj 14 kl. 14:48

Småföretag missnöjda


Småföretagarfrågor prioriteras inte tillräckligt i den svenska rikspolitiken, enligt tre av fyra småföretagare som deltagit i en enkät gjord av revisions- och konsultbyrån PWC.En stor majoritet av småföretagarna har inte märkt av någon skillnad, eller anser att det har blivit svårare att driva företag under den senaste mandatperioden, enligt Magnus Eriksson, ansvarig för mindre och medelstora företag på PWC."Regelförändringar har inte haft önskad effekt och enklare regler toppar även i årets undersökning företagarnas önskelista", skriver han i en kommentar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.