Sydsvenskan > Nyheter

Monday, 22 April, 15:31

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 00:47

MKB varnar barnfamiljer??Ett sdant brev kan leda till uppsgning av hyreskontrakten och p senare tid har det blivit fler sdana varningar, sger Margareta Ragnarsson, bosocial handlggare hos MKB.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MKB, varnar, barnfamiljer
Västerbottens Folkblad - 22 jan 18 kl. 12:00

Snöröjare varnar barnfamiljer

Det är en snöröjares värsta mardröm. Nu vill Klas Andersson som röjer snö i Umeå gå ut med en uppmaning till alla barnfamiljer. – Om ni har barn som leker i snöhögar, måste ni prata med barnen om vad som gäller när de hör en traktor.

Skånskan - 11 dec 15 kl. 21:00

MKB satsar på barnfamiljer i staden

MALMÖ Bussgaragetomten på Norra Sorgenfri börjar nu bebyggas.
Först ut är kommunala bostadsbolaget MKB som satsar på 54 lägenheter, de flesta modell större.– Vi vill bygga för barnfamiljer som vill bo kvar i stan.

Skånskan - 04 apr 16 kl. 16:05

Falsk MKB-personal lurar äldre med spisfix

Malmö Personer i MKB-kläder lurar sig in hos äldre genom att påstå sig behöva laga spisen. Nu går MKB ut och varnar de boende på Lorensborg.Det var i slutet av förra veckan som MKB fick in ett tips från en boende.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Företaget lockar barnfamiljer med ny aktivitet

Företaget i Umeåregionen satsar i sommar på en ny aktivitet. Turistföretag Forsknäckarna, i byn Ekorrsele nordväst om Vindeln, erbjuder i sommar forsränning för barnfamiljer. – Intresset för våra naturaktiviteter fortsätter att öka.

Sydsvenskan - 04 maj 11 kl. 01:30

MKB hotar stenkastare med vräkning

MKB har varnat en familj efter sonen pekats ut som stenkastare. Skärper inte pojken sig hotar MKB med vräkning. Men familjen nekar till anklagelserna.

Skånskan - 06 apr 16 kl. 17:51

MKB måste bygga ännu mer

MALMÖ Kommunala bostadsbolaget MKB ska bygga mer och ta ett större socialt ansvar.
Politikerna i kommunstyrelsen ökar från och med nästa år kraven på hur många lägenheter bolaget ska bygga och planera för.De senaste åren har MKB i stadens budgetar haft kravet att bygga klart minst 500 bostäder, ett mål bolaget klarade förra året.

Skånskan - 10 jul 18 kl. 05:00

Kvinna måste flytta ut från MKB-bostad

MALMÖ En kvinna som är beroende av försörjningsstöd får inte bo kvar hos MKB.
Det finns misstanke om att hennes make gjort sig skyldig till månggifte men det är inte av den anledningen som MKB driver ärendet.– Vi menar att kvinnan inte har full betalningsförmåga eftersom försörjningsstöd är en inkomst som beviljas månad för månad, kommenterar Lars-Gunnar Larsson som är MKB:s juridiska samordnare.

Skånskan - 12 feb 19 kl. 17:31

MKB i korruptionsskandal

Malmö En tidigare anställd på MKB misstänks för att ha gynnat ett privat byggbolag så att det kammat hem byggkontrakt med det kommunala bostadsbolaget.
Nu ställs tjänstemannen inför rätta för bland annat grov trolöshet mot huvudman och grovt tagande av muta, efter att ha fått sin villa lyxrenoverad på MKB:s bekostnad.
Samtidigt misstänks byggbolagets vd för grovt givande av muta, och riskerar fem års näringsförbud.

Skånskan - 18 jan 19 kl. 05:00

MKB ska sälja mark på Jägersroområdet

MALMÖ MKB förhandlar med intressenter som vill köpa in sig på Jägersroområdet. Eventuellt kan en affär blir klar under våren.– Förhandlingar har pågått hela hösten och jag hoppas kunna berätta mer i mars månad, konstaterar Gunnar Östenson som är affärsutvecklingschef på MKB fastighets AB.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.