Sydsvenskan > Nyheter

Saturday, 20 April, 19:41

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 00:48

Fler unga rånade på mobilerI måndags kväll blev ytterligare två tonåringar rånade på mobiltelefoner.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Lund, Rosengård, Malmö, Söderholm, Stephan Söderholm, Mårtenstorget, Stephan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fler, unga, rånade, mobiler
YLE - 22 jul 14 kl. 06:28

HS: Allt fler unga rånar - och rånas

Rån som begås av unga har ökat märkbart, skriver Helsingin Sanomat. Under första halvåret ökade rånen med 75 procent jämfört med samma tid i fjol - 127 rån och 12 grova rån jämfört med bara 73 rån och 12 grova rån under samma tid i fjol. Polisen oroar sig över utvecklingen och säger till tidningen att man nu undersöker vad ökningen beror på och vad som kan göras för att förhindra rån.

BT - 15 apr 14 kl. 08:00

Allt fler unga dricker för mycket: "Blir en festhets"

Alkoholkonsumtionen är hög bland gymnasieelever i Marks kommun. 40 procent av eleverna i årskurs 2 dricker för mycket. – Det blir en festhets för 17-åringar, säger Fanny Birgersson, 18 år.

SR - 08 dec 15 kl. 17:24

Fler unga får läsplattor men ekonomin avgör vilka som har en

Det har blivit ett gap mellan de barn som har läsplattor och mobiler och de som inte har det visar en ny undersökning från Statens medieråd..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 15 kl. 00:54

Allt fler butiker rånade

Butiksrånen ökar kraftigt i Helsingborg. Hittills i år har de varit fyra gånger fler än under hela 2014..

SvD - 08 jun 16 kl. 08:00

Fler lågavlönade sparar stort i fonder

Var femte som tjänar under 25 000 kronor i månaden månadssparar mer än 2 000 kronor per månad i fonder. – Det låga ränteläget har gjort att fler har fått utrymme att spara mer, säger Hanna Helgesson, sparekonom på Fondbolagens förening..

BT - 05 nov 12 kl. 14:00

Socialdemokraterna hotar jobben för unga

Unga människor har haft det svårt att ta sig in på arbetsmarknaden under lång tid. Med höga kostnader och ett snårigt regelverk möter vi unga höga trösklar in till det förs-ta jobbet. Vi måste sänka trösklarna och göra det billigare att anställa om vi ska kunna få in fler unga i jobb.

Trelleborgs Allehanda - 01 nov 12 kl. 11:30

Unga tankar ska smidas

Foto: Claes Nyberg
På onsdagen gav sig åtta unga trelleborgare ut på stadens gator med uppdrag att få in just uppdrag. Think Link handlar om att förmedla hur unga tänker och att dra nytta av det.
- Vi har fått in tolv, tretton förslag.

YLE - 24 maj 13 kl. 16:19

Offer för rattfylleri: Sorgligt med unga rattfyllerister

Unga rattfulla är i farozonen för återfall. Det visar en ny analys om rattfylleri från trafiksäkerhetsverket Trafi. Ingvar Helsing miste benet som offer för rattfylleri Tisdagen den 15 augusti år 2006 är Vöråbon Ingvar Helsing på väg till Vasa med motorcykel för att skjutsa sin dotter till en fotbollsmatch.

Sydsvenskan - 06 sep 18 kl. 05:43

Högavlönade högre upp på valsedlar

Det är fler högavlönade än lågavlönade i toppen på partiernas valsedlar till riksdagen, visar en sammanställning som SCB gjort åt Ekot. Ekot har fokuserat på de kandidater som tjänar antingen under 16 600 kronor i månaden eller mer än 50 000 i månaden..

UNT - 06 sep 18 kl. 09:02

Högavlönade högre upp på valsedlar

Det är fler högavlönade än lågavlönade i toppen på partiernas valsedlar till riksdagen, visar en sammanställning som SCB gjort åt Ekot..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.