BT > Nyheter

Sunday, 21 April, 21:22

BT - 20 jul 11 kl. 00:40

Miljöpartiet stänger dörrenDet politiska spelet inför höstbudgeten fortsätter med oförminskad kraft. Den senaste stridsrundan utspelade sig på Svenska Dagbladets debattsida mellan Carl B. Hamilton (FP) och Mikaela Valtersson (MP).
I sin replik (19/7) visar Valtersson tydligt att Miljöpartiet inte är intresserade av att samarbeta med regeringen.
Oppositionen har ett fåtal alternativ.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Svenska Dagbladets, Carl, Mikaela Valtersson, Valtersson, Miljöpartiet, Juholt, Sverigedemokraterna, Hamilton, Valterssons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Miljöpartiet, stänger, dörren
Skånskan - 05 sep 18 kl. 17:45

Miljöpartiet: ”Fler vuxna i skolan och fler bussar”

Sjöbo Mer kringpersonal i skolan, bättre kollektivtrafik till och från Sjöbo och byarna och mer personal i äldreomsorgen.
Det är några saker som Miljöpartiet, som i dag har två mandat i kommunfullmäktige, vill jobba för.Förutom klimatet är skolan en fråga som Miljöpartiet vill fokusera på.

SR - 26 nov 14 kl. 12:44

Alliansen stänger dörren för Mp i pensionsgruppen

Allianspartierna vill inte ha med Miljöpartiet i riksdagens pensionsgrupp, eftersom miljöpartiets syn på arbete skiljer sig alldeles för mycket från de borgerligas. Men Tomas Eneroth, Socialdemokraternas gruppledare i Riksdagen, menar att det är självklart att Miljöpartiet ska vara med och bestämma pensionernas utformning..

NT - 16 jun 13 kl. 16:09

V stänger dörren till plattform

Vänsterpartiet stänger dörren för en gemensam valplattform med Socialdemokraterna och Miljöpartiet inför nästa års riksdagsval, skriver aftonbladet.se..

Barometern - 16 jun 13 kl. 18:23

Vänstern stänger dörren för S och MP i riksdagsvalet

Vänsterpartiets ledning stänger dörren för en gemensam valplattform med Socialdemokraterna och Miljöpartiet inför nästa års riksdagsval. Partiledaren Jonas Sjöstedt ser plattformen 2010 som ett misstag. ?

DN - 16 jun 13 kl. 16:15

V stänger dörren till plattform

Vänsterpartiet stänger dörren för en gemensam valplattform med Socialdemokraterna och Miljöpartiet inför nästa års riksdagsval, skriver aftonbladet.se..

Nya Wermlands Tidningen - 25 sep 18 kl. 17:10

Miljöpartiet kvar i landstinget

Miljöpartiet klarar treprocentsspärren och hänger kvar i landstingsfullmäktige. Det visar det slutliga valresultatet, som blev klart på tisdagseftermiddagen..

UT - 23 aug 14 kl. 11:45

Partierna vill ha samverkanmen stänger dörren för SD

Öppna dörrar åt alla håll – utom mot Sverigedemokraterna. Så ser partierna i fullmäktige på tiden efter valet. En sak förenar de partier som i dag har platser i kommunfullmäktige – ingen vill ha någon som helst samverkan med Sverigedemokraterna efter valet.

UT - 23 aug 14 kl. 11:45

Partierna vill ha samverkan ? men stänger dörren för SD

Öppna dörrar åt alla håll – utom mot Sverigedemokraterna. Så ser partierna i fullmäktige på tiden efter valet. En sak förenar de partier som i dag har platser i kommunfullmäktige – ingen vill ha någon som helst samverkan med Sverigedemokraterna efter valet.

SvD - 26 aug 16 kl. 20:20

Opinionsmätning: Mp under spärren – utmanas av Fi

Miljöpartiet hänger på riksdagsspärren i den senaste opinionsundersökningen från DN/Ipsos. De utmanas av Feministiskt initiativ som har tre procents stöd..

Nyheter 24 - 23 nov 13 kl. 22:18

Gudrun Schyman: "Fler förstår att kvinnohat och rasism hänger ihop"Feminism etc. Mer om Gudrun på nätet

FEMINISM ETC. Jag hämtar upp Gudrun Schyman i korsningen Hamngatan-Regeringsgatan och ursäktar mig med att jag är sen. Vi ska precis till att gå in i huset där Nyheter24:s har sitt kontor när en kvinna greppar mig om armen och frågar lite stressigt efter en gatuadress samtidigt som hon pekar mot kartan i sin mobil.

Dagens PS - 29 mar 18 kl. 08:40

Ny mätning slänger ut MP ur riksdagen

Katastrofsiffran gör att partiet för första gången hamnar under riksdagsspärren. Det här rapporterar nyhetsbyrån TT. I den nya undersökningen, Novus Svensk Väljaropinion, tappar Miljöpartiet 0,3 procentenheter och hamnar på 3,9 procent.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Ulrika skulle äta hotellbuffé – då kom smällen

Varje söndag brukar Ulrica Garcia Gomez gå till hotellet Cinnamon Grand i Colombo för att äta lunch. Men på påskdagen fick traditionen ett abrupt slut..

BT - 45 minuter sedan

Makethemark vann – tveksam till finalstart

Makethemark och Ulf Ohlsson tog hem den fjärde och sista uttagningstävlingen till Olympiatravet. Men tränaren Petri Salmela är högst tveksam om han vill vara med i finalen nästa lördag på Åby..

BT - 1 timme sedan

Hot om ny hyperinflation plågar Zimbabwe

Priset på varor som bröd och smör nästan fördubblades i Zimbabwe den gångna veckan. Prisökningarna väcker plågsamma minnen av den hyperinflation som rådde under den tidigare presidenten Robert Mugabe. Nu hotar den att återvända..

BT - 1 timme sedan

Norrby pinat i påsk: ”Vi dog tyvärr i dag”

Norrby inledde påskdagens hemmamatch lysande. Sedan fick Jönköping en man skadad – och hemmalaget rasade ihop fullständigt. – Det här skärrar ju, säger Mohammed Ali Khan..

BT - 1 timme sedan

Rebecka Åhlund: ”Den lilla flaskan kvinnan håller upp kostar mer än jag får för att skriva det här”

Det är en liten butik i ett gulligt litet hus i Melrose i Los Angeles. Alla som är härinne är kvinnor precis som jag, men de är liksom kvinnor på ett annat sätt. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.