Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 18 April, 21:43

Västerbottens Folkblad - 20 jul 11 kl. 00:44

En sista strid kring ForseteUME Inte ovntat har privatpersoner verklagat den nya detaljplanen fr kvarteret Forsete. ? Jag hoppas att de beslut vi har tagit r riktiga s vi kan g vidare, sger sa gren (S), byggnadsnmnden. FOTO: PER A ADSTEN UME Inte ovntat? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En sista stridkring , Forsete
Västerbottens Folkblad - 27 feb 14 kl. 15:03

Dohi Sweden flyttar in i Forsete

It-företaget Dohi Sweden flyttar in i nya kontorslokaler i kvarteret Forsete, som även innehåller gallerian Utopia, till hösten. Dohi Sweden ska hyra 1 300 kvadratmeter av Balticgruppen. — Dohi Sweden blir en stor och viktig hyresgäst för Balticgruppen i det pussel vi lägger på kontorssidan, säger Håkan Martinell, vd för Balticgruppen Fastighet.

Västerbottens Folkblad - 31 maj 18 kl. 18:00

[PLUS] Forsete går snart in i slutfasen

Bygget av de 49 lägenheterna på kvarteret Forsete i centrala Umeå fortskrider. I nuläget är dock....

Skånskan - 16 maj 18 kl. 14:00

Elisabet Strid får Lions kulturpris 2018

Hörby Lions kulturpris 2018 går till operasångerskan Elisabet Strid från Hörby.
Hon har framträtt på några av de största operahusen i världen, och är en av solisterna på den stjärnfyllda operagalan ”Birgit Nilsson 100 år” på torsdag.
Galan sänds direkt i tv och radio.

Cornucopia - 15 dec 16 kl. 12:56

Länder i Europa Ryssland ockuperar i strid mot folkrätten

Nedan följer en lista med länder som Ryssland 2016 fortfarande ockuperar delar av i strid mot folkrätten och av Ryssland ingångna avtal om att respektera nationsgränser i Europa.
Berget ligger i det av Ryssland ockuperade Abchasien.Ryssland ockuperar 2016 delar av ett antal länders territorium.

Skånskan - 13 dec 18 kl. 15:00

Elisabet Strid får kulturpriset

HÖRBY Operasångerskan Elisabet Strid från Hörby får årets kulturstipendium av Hörby kommun.Det var en enig kultur- och fritidsnämnd som på tisdagskvällen beslutade att Elisabet Strid ska få priset för sina ”exceptionella framgångar inom operakonsten”.
– Det är en stor ära för oss i Hörby att kunna lyfta fram en av våra absolut största världsstjärnor på operahimlen, säger Thore Lennartsson (C).

Sydsvenskan - 08 apr 11 kl. 06:30

Prövas inte i strid nu heller

Den bästa kvalitetsstämpel en vapenhandlare kan få på sin produkt är att den är prövad i strid. För ?
Den bästa kvalitetsstämpel en vapenhandlare kan få på sin produkt är att den är prövad i strid.

Sydsvenskan - 15 aug 11 kl. 07:09

Kaddafi: "Gör er redo för strid"

Foto: Pier Paolo Cito
Trots stora framgångar för de libyska rebellerna och rykten om förhandlingar verkar inte Kaddafi ha för avsikt att ge upp.
? Gör er redo för strid...

Nya Wermlands Tidningen - 20 jan 14 kl. 17:01

Van Strid tar över gymnasiet

Det blir Jan Strid, i dag rektor för vuxnas lärande, som tar över som tillförordnad chef för gymnasieförvaltningen efter Gunilla Ericsson. Jan Strid fick frågan förra veckan och bestämde sig snabbt för att tacka ja. – Det är en intressant utmaning för en tid och verksamheten har jag ju erfarenhet av, säger Jan Strid..

Dagen - 12 jul 11 kl. 03:00

KD - ta strid för samvetsfrihet!

Sverige är folkrättsligt förpliktat att tillerkänna vårdpersonal samvetsfrihet. Men vid årets riksting avslog Kristdemokraternas partistyrelse ett yrkande om att stadfästa detta i svensk lagstiftning. Vem ska ta strid för samvetsfrihet, om inte KD?

SVT - 12 aug 11 kl. 15:15

Intervju med CykelVasans Per Strid

Intervju med CykelVasans Per Strid. Medverkande: Per Strid informationsansvarig. Hanna Dockson reporter..

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 30 minuter sedan

Nytt avtal om framtida studentbostäder i Umeå

Arkitektkontoret Arkitema Architects har slutit ett ramavtal med Akademiska hus för att utveckla student- och forskarbostäder i bland annat Umeå. Överenskommelsen gäller utveckling i sju studentstäder. De prioriterade orterna är Luleå, Umeå, Uppsala, Stockholm, Linköping, Göteborg och Lund.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Umeå: Vädjar om hjälp efter inbrott

Polisen vädjar om allmänhetens hjälp efter ett inbrott utanför Umeå. Under torsdagskvällen har polisen varit på plats i Djäkneböle där det varit inbrott i ett garage. Inbrottet tros ha skett under natten och två mopeder saknas.

Västerbottens Folkblad - 1 timme sedan

Trafikolycka på E4

Räddningstjänsten har larmats om en trafikolycka på E4. SOS Alarm uppger att olyckan inträffat i södergående fil efter trafikplats Rödviken i Nordmaling. Enligt uppgift rör det sig om en singelolycka.

Västerbottens Folkblad - 2 timmar sedan

Unga påverkade i Umeå

Två unga män fick skärtorsdagens eftermiddag åka polisbil till polisstationen i Umeå. Orsaken var att en patrull kontrollerat ett antal personer i centrala Umeå. Detta utmynnade i misstankar om att två män i 20-årsåldern var påverkade av narkotika.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Mobilpratare i Umeå får böta

En bilförare i Umeå ertappades på skärtorsdagen med att köra bil och samtidigt prata i mobiltelefon. En polispatrull uppmärksammade händelsen på E12 i höjd med Umedalen. Bilen stoppades och föraren fick på stående fot en ordningsbot på 1500 kronor för tilltaget.

Västerbottens Folkblad - 3 timmar sedan

Många påskbilister fast i kontroller längs E12

– Vi har många polispatruller ute för att kontrollera hastigheter, säger polisens kommunikatör Liv Fahlén. Det visste inte de tio förare som fick böter när de passerade Vännäs i för hög hastighet under eftermiddagen. Påsken är av tradition en trafiktät helg då många beger sig till fjällvärlden.

Västerbottens Folkblad - 4 timmar sedan

Polisen varnar för ökad inbrottsrisk under påsken

Påsken innebär dessvärre inte bara godis, ledighet och kanske en härlig påsklovsresa, utan även att du kan drabbas av oönskat besök. När hemmet står tomt under storhelgerna är det nämligen inte ovanligt att tjuvarna passar på – och polisen går nu därför ut med en skarp varning till medborgarna. Under storhelger ser polisen att antalet […].

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Bilist på E12 får betala böter

En personbil stoppades på skärtorsdagen på E12 i Hemavan. Kontrollen visade att fordonsskatten inte var betald. Bilen hade med andra ord brukandeförbud.

Västerbottens Folkblad - 5 timmar sedan

Böter till fortkörare i Umeå

Under eftermiddagen har polisen haft en hastighetskontroll i Umeå. Hastighetskontrollen genomfördes på Kullavägen, Backen i Umeå. Patrullen utfärdade böter till två förare.

Västerbottens Folkblad - 6 timmar sedan

Polisen utreder stöld

Polis beordrades på torsdagen till Norrböle i Skellefteå. Orsaken var att två verktygsväskor stulits från en innergård. Stölden inträffade mellan klockan 10 och 12.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.