ÖstersundsPosten > Nyheter

Saturday, 20 April, 23:42

ÖstersundsPosten - 30 nov 99 kl. 00:00

Nya mögelskador på Svegs badhusFyra prover konstaterar nya ­mögelskador på Svegs badhus. Personalen är orolig över sin hälsa, men kommunen tänker inte göra något förrän semestrarna är slut.
– Vi mår dåligt över det här, säger Helen Moberg som är anställd på badhuset..
Läs mer på ÖstersundsPosten
Läs mer om:
Svegs, Helen Moberg

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya mögelskador, Svegs, badhus
YLE - 15 maj 15 kl. 10:15

Kompetenta inspektörer av fukt- och mögelskador nu i register

Problem med inomhusluft och fukt- och mögelskador som inte åtgärdats eller som förvärrats på grund av okunniga inspektörer, borde från och med i dag inte längre vara ett bekymmer. Social- och hälsovårdsministeriet har skapat ett register över branschens kompetenta experter. Hittills har det inte funnits kompetenskrav på personer som utger sig för att vara experter på fukt och mögelskador.

Länstidningen i Jämtland - 21 mar 18 kl. 06:00

Svegs hälsocentral toppar undersökning - har förbättrat sig mest i landet -"En stor anledning är att vi infört lättakut"

Svegs hälsocentral utmärker sig positivt i nationell undersökning. Svegs hälsocentral är en av de hälsocentraler som förbättrat sig mest i hela landet. När patienter skattar tillgängligheten på Svegs hälsocentral har de gått från 38 procent (2015) till 79 procent (2017)..

Kristianstadsbladet - 02 mar 13 kl. 10:07

Månsson (FP) är för nytt badhus

Foto: Bosse Nilsson
Även om investeringsplanen ännu inte är politiskt behandlad står kommunalrådet Pierre Månsson (FP) bakom idén om ett nytt centralt badhus i Kristianstad för 300 miljoner.
? Jag tror att det är viktigt att vi tar ett strategiskt beslut om ett badhus som ska serva hela kommunen.

Kristianstadsbladet - 14 apr 14 kl. 08:14

Badhus ligger i väljarnas händer


Replik på Åke Hultqvist och Kjell–Erik Ståhl ”Drömbadhus borde bli två”, 21/3.Åke Hultqvist och Kjell-Erik Ståhl, båda aktiva i Åhuspartiet, har år efter år blivit snuvade på ett badhus i Åhus. Åhuspartiet har varit i allians med de borgerliga partierna i många år och haft både makten och alla tillfällen till att driva sin huvudfråga ”badhus i Åhus”.

ÖstersundsPosten - 01 jun 16 kl. 11:08

Kolla, nya läktaren tar plats på Svegs IP

Från och med andra juli kommer publiken på Svegs IP att kunna sitta under tak då det är matcher på gräsplanen. Med en månad kvar till invigningen har man fått upp ställningen och taket, nu saknas bara stolarna och lite skönhetsjobb men allt ska vara klart till den stora matchen mellan GIF Sundsvall och ÖFK, menar Göthe Hammarström på Svegs IK..

Länstidningen i Jämtland - 01 jun 16 kl. 11:08

Kolla, nya läktaren tar plats på Svegs IP

Från och med andra juli kommer publiken på Svegs IP att kunna sitta under tak då det är matcher på gräsplanen. Med en månad kvar till invigningen har man fått upp ställningen och taket, nu saknas bara stolarna och lite skönhetsjobb men allt ska vara klart till den stora matchen mellan GIF Sundsvall och ÖFK, menar Göthe Hammarström på Svegs IK..

ÖstersundsPosten - 11 jan 17 kl. 09:41

Svegs IK vann cup i Sandviken

Svegs IK´s U12 lag med pojkar och flikcor födda 05 vann i helgen en cup i Sandviken. Åtta lag deltog i cupen och Svegs IK mötte arrangörsklubben Sandvikens IK i finalen. Lagen hade mötts i gruppspelet dagen innan och då förlorade Sveg men i finalen lyckades laget vinna med 6–1..

Kristianstadsbladet - 02 mar 12 kl. 12:30

Tjänstemannaförslag: bygg ett nytt badhus

Det finns tre alternativ: lappa ihop Tivolibadet, bygga ut, eller bygga ett helt nytt badhus.
? En renovering och utbyggnad tillgodoser inte alla krav.

Kristianstadsbladet - 14 jun 12 kl. 08:30

Hässleholm får vänta på badhus

Kommunstyrelsen hade sammanträde i går och då tog man beslutet att inte bygga ett nytt badhus. Därmed lyftes frågan ut från investeringsbudgeten.
Efter omröstning blev resultatet 8-7 där Socialdemokraterna, Vänsterpartiet, Sverigedemokraterna och Miljöpartiet röstade mot ett nytt badhus.?

Kristianstadsbladet - 24 apr 13 kl. 10:30

M i Åhus fortsätter kräva nytt badhus

Foto: Annica Jönsson
Trots att partiet centralt har släppt frågan fortsätter Moderaterna i Åhus att driva på för ett badhus i Åhus.
? Detta är en Åhus-moderat fråga, men vi kommer naturligtvis att försöka få resten av partiet i kommunen med oss, säger ordförande Peter Johansson.

Kristianstadsbladet - 19 jun 13 kl. 08:30

Badhus kan läggas på Kronfågeltomten

Foto: Jörgen Johansson
Byggnadsnämnden fick i?går i uppdrag att utreda lämplig placering för Kristianstads nya badhus. Ordförande Peter Johansson (M) vill se det vid Helge å, kompletterat med soldäck och panoramafönster mot vattnet.

Fler nyheter från ÖstersundsPosten

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Orrviken

Lisa Kristina Ridzén, 29 år, har tagit över fastigheten på adressen Hegled 175 i Orrviken från Anders Bertil Ridzén. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i november 2017. Byggår för huset är 1....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till hus i Östersund

Sanna Linnea Charlotta Dalfrén, 28, och Carl Alexander Norling, 26, har tagit över fastigheten på Remontvägen 6F i Östersund från Frank Herbert Ringius. Ägarbytet blev klart i november 2017 och kö....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Ägarbyte för mindre hus i Häggenås

Fastigheten på adressen Öråbodarna 105 i Häggenås har fått en ny ägare. Lars Håkan Wiklund, 45 år, har fått fastigheten som gåva av Anders Håkan Wiklund. Överföringen blev klar i december 2017.

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Ägarbyte för mindre hus i Funäsdalen

Fastigheten på adressen Messlingen Blåbärsvägen 7 i Funäsdalen har fått nya ägare. Anna Maria och Jan Paul Stadin, 51 och 57 år, har fått fastigheten som gåva av Karin Vivi-Ann Margareta Olsson. Ö....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till hus i Åre

Maria Thérèse Jenny Alexandra Wallin, 42, och Bror Evert Mattias Wallin, 45, från Saltsjöbaden, är nya ägare till fastigheten på Karl Johans Väg 3 i Åre. Huset byggdes 1954 och har en boyta på 100....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

Ny ägare till tomt i Åre kommun

Karl Mikael Ullberg, 42 år, från Lugnvik, har tagit över fastigheten Edsåsen 3:104 i Åre kommun från Berthold Olof Wiklander. Ägarskiftet blev klart i december 2017 och köpesumman blev 200 000 kro....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

Nya ägare till mindre hus i Funäsdalen

Tommy Arne Lennart Stavenius, 54, och Eva Lena Birgitta Stavenius, 48, från Vaxholm, har köpt huset på adressen Vintergatan 19 i Funäsdalen av säljaren Per och Barbro Lindberger. Köpesumman blev 1....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

2 000 000 kronor för hus i Järpen

Försäljningen av huset på adressen Granitstigen 7 i Järpen är nu klar. Nya ägare blir Angel Kalmar Aydin Haressi, 32, och Anna Linnéa Kånåhols, 33, som köper fastigheten av Lars Börje Lennart Mårt....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

Nya ägare till fastigheten på Vemdalsskalet Terrassvägen 23 i Vemdalen

Anna Sofie och Sven Petter Boström, 33 och 38 år, från Sundsvall, har tagit över fastigheten på Vemdalsskalet Terrassvägen 23 i Vemdalen från Leffes Fastigheter i Sälen AB. Ägarbytet blev klart i ....

ÖstersundsPosten - 19 dec 17 kl. 09:02

750 000 kronor för 80-talshus i Hammerdal

Försäljningen av huset på Grenås 545 i Hammerdal är nu klar. Nya ägare blir Agneta Kristina och Ulf Fredrik Norberg, båda 51 år, från Skokloster, som köper fastigheten av Henry Ivan Gustav Åke Hax....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.