Sydsvenskan > Opinion

Friday, 26 April, 19:04

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 00:03

Fel flaggatDrygt tv tredjedelar av det nordafrikanska omrdet Vstsahara r ockuperat av grannlandet Marocko, och ungefr 100?000 vstsaharier berknas bo i flyktinglger i Algeriet.
.
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fel, flaggat
Dagens PS - 9 timmar sedan

Europabarometern: EU går åt fel håll

Enligt undersökningen som genomförs av Europarlamentet så finns det en utbredd oro för framtiden i EU bland medlemsländerna. Europabarometern kommer ut två gånger per år, och omfattar alla medlemsländer. Drygt 50 procent av alla tillfrågade anser att utvecklingen går åt fel håll, både i EU och på hemmaplan, enligt Dagens Nyheter.

Sydsvenskan - 22 apr 11 kl. 23:20

Lund flaggar fel

Foto: Peter Frennesson
Flaggorna som hissas på Stortorget i Lund följer inte flaggetiketten, tycker statsheraldiker.
Flaggorna som hissats på Stortorget i Lund följer inte reglerna. Enligt flagg­etiketten är det flaggstången i mitten som är högst i rang om det finns exempelvis fem flaggstänger i en rad, som det gör på Stortorget.

Skånskan - 5 timmar sedan

”Alla gillar inte när man tar upp saker som är fel”

SVALÖV – Det här inget bra sätt att agera på. Dessutom sätts allt vad demokrati heter ur spel.Torbjörn Ekelund är förvånad över Centerns agerande och ser situationen som djupt olycklig.

NSD - 13 feb 19 kl. 18:03

Skyddsombud har flaggat för arbetsmiljön

”Vi skyddsombud har flaggat för telefonisternas arbetssituation under en längre tid, när det gäller brister i den fysiska och psykosociala arbetsmiljön..

DI - 26 mar 19 kl. 09:38

Nedåt på Stockholmsbörsen – folkaktien tappar efter att ha flaggat för lägre vinst

Stockholmsbörsen inledde tisdagen med stigande index som dock snabbt vände ner under nollan. Teleoperatören Telia backar med 1,6 procent efter att ha flaggat för en något större nedgång i bolagets underliggande organiska ebitda-resultat under det första kvartalet. .

Expressen - 31 aug 13 kl. 12:18

Ekwall: Fel, fel, fel - ständigt detta gnäll

Ständigt detta gnäll; fel lag, fel lottning, fel publik, fel ligor, fel allt, fel, fel, fel och bara fel. För några år sen var svensk klubblagsfotboll ett stort svart hål och nu när vi har lag med i Europa League för tredje året i rad, då är det alltså fel på en lottning..

BT - 16 aug 13 kl. 08:27

Opererade bort fel ben i foten

Boråsaren Sonsan Kaihanis värk i stortån skulle försvinna i och med operationen. Men något gick snett och kirurgen opererade bort fel del i foten. ?

BT - 16 aug 13 kl. 08:27

Läkare opererade bort fel del i foten

Boråsaren Sonsan Kaihanis värk i stortån skulle försvinna i och med operationen. Men något gick snett och kirurgen opererade bort fel del i foten. ?

Uppsalanyheter.se - 29 jul 17 kl. 01:59

Patientkallelser gick till fel mottagare

Ett 50-tal kallelser till patienter kan ha gått till fel mottagare på grund av ett fel hos ett företag som sköter utskicken åt "Region Uppsala". Även ett 40-tal remissbekräftelser ska ha gått till fel mottagare.Ett 50-tal kallelser till patienter kan ha gått till fel mottagare på grund av ett fel hos ett företag som sköter utskicken åt "Region Uppsala".

Dagensanalys.se - 17 apr 18 kl. 10:01

Många har fel i sin Ads.txt och som bör åtgärdas omgående

I en kartläggning bland 5.000 webbplatser har användningen av Ads.txt ökat från 8,5 procent i september förra året till hela 51 procent i februari, i år.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Comeback för Svenska cupen i basket

Svenska basketförbundet har beslutat att nylansera svenska cupen. Från och med nästa säsong kommer klubbar göra upp om en plats i Europacupen. "Varenda match spelar roll, en plats i Europacupen står på spel för de bästa och en skräll finns runt hörnet f.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

von Rosens väg: Misstänkta mördare dömda till fängelse för andra brott

Det finns tre misstänkta för mordet. Åtal väntas väckas i vår..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Skrällgänget siktar på SM-guld: ”Inte nöjda”

Täby stod för årets kanske största innebandyskräll när laget slog ut regerande mästarlaget Iksu i semifinalen. Nu går Moa Tschöp och hennes lagkamrater för klubbens första SM-guld på damsidan. – Vi är inte nöjda.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kihlström: Alltid favorit med Propulsion

Propulsion är en av de största favoriterna i Olympiatravets historia sedan starten 1979. Örjan Kihlström sitter i sulkyn i lördagens final med 1,5 miljoner kronor till vinnaren. Nervöst?

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Stadsmuseet i Stockholm återinvigs

När Stadsmuseet i Stockholm öppnar igen på lördag efter fyra års renovering är personalstyrkan decimerad. Fokus ligger nu på utställningsverksamheten. Ut med det gamla och in med det gamla!

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Trump: Betalade inte Nordkorea för Warmbier

Trump avfärdar uppgifter om att han ska ha godkänt en betalning på 2 miljoner dollar..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Lasch om kritiken: ”Kallar dem hatare”

Han gjorde tre poäng i den tredje finalen och leder slutspelets poängliga. Ändå finns det folk som ifrågasätter Frölundastjärnan Ryan Lasch..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

heidi avellan

Kvinnorna i Westeros vill sitta på järntronen. De griper makten och använder den. Som, ja, män.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Nästa år byggs 75 seniorlägenheter i Malmö

Södertorpsgården byggs ut..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Woods vill passera ikonen: ”En möjlighet”

Tiger Woods nöjer sig inte med segern i US Masters, golflegendarens 15:e majortitel. I en intervju med Golf.tv berättar Woods att ambitionen är att passera Jack Nicklaus rekord på 18 majorsegrar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.