SvD > Nyheter

Wednesday, 24 April, 21:33

SvD - 19 jul 11 kl. 23:29

Kraftigt jordskalv i CentralasienSkalv med magnitud p 6,2 uppmtt i ttbefolkat omrde i Uzbekistan..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kraftigt, jordskalvi , Centralasien
Västerbottens Folkblad - 22 feb 11 kl. 10:13

Kraftigt jordskalv på Nya Zeeland

Nya Zeeland drabbades av ett kraftigt jordskalv på tisdagen och flera personer har omkommit.Nya Zeeland drabbades av ett kraftigt jordskalv på tisdagen och flera personer har omkommit. Skalvet inträffade på tisdagen en mil sydväst om staden Christchurch på fem kilometers ?

Nyhetsverket - 11 mar 11 kl. 07:30

Kraftigt jordskalv utanför Tokyo

Ännu ett kraftigt jordskalv har inträffat i havet 38 mil från Tokyo. Skalvet som inträffade klockan 06:46 svensk tid uppmättes till magnitud 7,9. Människor ska ha flytt ut ur byggnader vid skalvet.

Nyheter 24 - 23 okt 11 kl. 16:56

1000 kan ha dött efter kraftigt jordskalv i Turkiet


Turkiet drabbades under söndagen av ett kraftigt jordskalv som uppmätte 7,2 på Richterskalan. Upp till 1000 personer kan ha omkommit i skalvet. Tiotals byggnader i östra Turkiet rasade i det kraftiga skalvet.

Helsingborgs Dagblad - 11 nov 12 kl. 03:00

Kraftigt jordskalv i Burma

Ett kraftigt jordskalv med magnituden sju drabbade Burma på söndagsmorgonen. Skalvet, som låg bara en mil ner i jorden, hade sitt centrum nära staden Mandalay. Det fanns inga omedelbara uppgifter om döda eller skadade.

Kristianstadsbladet - 07 dec 12 kl. 09:27

Kraftigt jordskalv utanför Japan


Ett kraftigt jordskalv, med magnituden 7,4, har inträffat utanför Japans östkust, skriver Reuters.En tsunamivarning har utfärdats, och skalvet kändes mycket kraftigt i Tokyo, rapporterar AFP..

Västerbottens Folkblad - 07 dec 12 kl. 09:55

Kraftigt jordskalv i Japan

Ett kraftigt jordskalv, med magnituden 7,4, har inträffat utanför Japans östkust, skriver Reuters. En tsunamivarning har utfärdats, och skalvet kändes mycket kraftigt i Tokyo, rapporterar [...].

Kristianstadsbladet - 11 apr 14 kl. 02:13

Kraftigt jordskalv i Nicaragua


Ett kraftigt jordskalv skakade på torsdagen Nicaraguas huvudstad Managua, uppger nyhetsbyrån Reuters.Skalvet hade enligt USA:s geologiska institut USGS en magnitud på 6,1 och inträffade på tio kilometers djup. Ett så pass kraftigt skalv bedöms kunna orsaka stor förödelse, men det fanns inga omedelbara rapporter om skador, mer än strömavbrott utslagna telefonnät.

BT - 11 apr 14 kl. 02:13

Kraftigt jordskalv i Nicaragua

Ett kraftigt jordskalv skakade på torsdagen Nicaraguas huvudstad Managua, uppger nyhetsbyrån Reuters. Skalvet hade enligt USA:s geologiska institut USGS en magnitud på 6,1 och inträffade på tio kilometers djup. Ett så pass kraftigt skalv bedöms kunna orsaka stor förödelse, men det fanns inga omedelbara rapporter om skador, mer än strömavbrott utslagna telefonnät.

Helsingborgs Dagblad - 11 apr 14 kl. 02:15

Kraftigt jordskalv i Nicaragua

Ett kraftigt jordskalv skakade på torsdagen Nicaraguas huvudstad Managua, uppger nyhetsbyrån Reuters. Skalvet hade enligt USA:s geologiska institut USGS en magnitud på 6,1 och inträffade på tio kilometers djup. Ett så pass kraftigt skalv bedöms kunna orsaka stor förödelse, men det fanns inga omedelbara rapporter om skador, mer än strömavbrott utslagna telefonnät..

Nyhetsverket - 22 feb 11 kl. 06:04

Kraftigt jordskalv i Christchurch igen

Christchurch på Nya Zeeland har återigen drabbats av ett kraftigt jordskalv. Skalvet som inträffade vid 10-tiden på tisdagsförmiddagen lokal tid, nådde 6,3 i magnitud och inträffade på 5 km djup. Flera människor ska ha omkommit då byggnader kollapsade och bussar och bilar krossades under nedfallande delar från byggnader.

Nyhetsverket - 22 feb 11 kl. 06:04

Minst 65 döda vid kraftigt jordskalv i Christchurch

Christchurch på Nya Zeeland har återigen drabbats av ett kraftigt jordskalv. Skalvet som inträffade vid 10-tiden på tisdagsförmiddagen lokal tid, nådde 6,3 i magnitud och inträffade på 5 km djup. Minst 65 människor ska ha omkommit då byggnader kollapsade och bussar och bilar krossades under nedfallande delar från byggnader.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.