SR > Nyheter

Tuesday, 23 April, 13:20

SR - 19 jul 11 kl. 23:20

Expert köper Onoff-butikerHemelektronikkedjan Expert köper 30 av de 67 butikerna i Onoffs konkursbo. Det uppger Dagens Industri, som också rapporterar att Expert övertar Onoffs centrallager..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Onoff, Expert, Onoffs, Dagens Industri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, köper, Onoff-butiker
Sydsvenskan - 19 jul 11 kl. 23:16

Expert tar över Onoff-butiker

Foto: Tomas Nyberg
Expert köper 30 av de 67 butikerna i Onoffs konkursbo, uppger Dagens Industri. Dessutom tar man över Onoffs centrallager.
Experts verksamhet i Sverige går med förlust.

IT24 - 15 feb 12 kl. 07:46

Expert rensar bland Onoff-köp


Expert fortsätter sin storstädning. Kedjan ser just nu över en hel del av sina hyreskontrakt, däribland ett flertal av de 30 Onoff-butiker man köpte i somras..

IDG - 15 feb 12 kl. 07:46

Expert rensar bort Onoff-köp

Expert fortsätter sin storstädning. Kedjan ser just nu över en hel del av sina hyreskontrakt, däribland ett flertal av de 30 Onoff-butiker man köpte i somras..

UNT - 19 jul 11 kl. 22:57

Expert tar över 30 Onoff-butiker

Expert köper 30 av de 67 butikerna i Onoffs konkursbo, uppger Dagens Industri. Dessutom tar man över Onoffs centrallager..

NT - 20 jul 11 kl. 13:25

Expert köper inte Onoff i Norrköping

Expert har kommit överens med Onoffs konkursbo att förvärva 30 av företagets butiker. Dock kommer butiken i Norrköping inte att ingå bland dem..

DI - 17 aug 11 kl. 19:17

Onoff-butiker förblir osålda

Expert plockade russinen ur kakan när de köpte nära hälften av butikerna ur Onoffs konkursbo. Men konkursförvaltarens arbete har gått trögt i semestertiderna, och nu tror man inte på några fler försäljningar..

E24 - 20 feb 17 kl. 19:06

Norska Expert: ”Köper inte Media Markts butiker”

Norska hemelektronikkedjan Expert dementerar uppgifterna om att de köper Media Markts butiker. Experts koncernchef Ronny Blomseth förnekar att de gör affärer med det tyskägda bolaget. .

Kristianstadsbladet - 21 jul 11 kl. 06:30

Expert köper Onoff i Kristianstad

Hemelektronikjätten Expert köper upp den nyligen konkurs-försatta Onoff-butiken i Kristianstad.
KRISTIANSTAD. På onsdagen stod det klart: Norska kedjan Expert köper upp 30 av 67 landets Onoff-butiker.

Trelleborgs Allehanda - 20 jul 11 kl. 10:15

Expert köper Onoff

Foto: Tomas Nyberg
Expert köper 30 utvalda butiker från Onoff, där butiken i Trelleborg är en.
Onoff försattes i konkurs den 11 juli. Affären inkluderar även Onoffs centrala lager och lagret i de utvalda butikerna.

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 07:42

Expert köper 30 butiker av Onoff

Foto: Lars Dareberg
Expert köper 30 utvalda butiker från Onoff, som försattes i konkurs den 11 juli. Affären inkluderar även Onoffs centrala lager och lagret i de utvalda butikerna.
?

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Efter bränder – fyra helikoptrar i beredskapsläge

Friska vindar under dagen kan försvåra släckningsarbetet i Motala och Gislaved. MSB beslutade vid tolvtiden idag att sätta fyra helikoptrar i beredskapsläge, på två platser i södra Sverige..

SR - 1 timme sedan

IRA ber om ursäkt för journalists död

I Nordirland har organisationen Nya IRA medgett att den dödade en journalist under upplopp i gränsstaden Londonderry i förra veckan. Terrorgruppen ber om ursäkt till journalistens familj och vänner..

SR - 1 timme sedan

Många norska pojkar vill ha HPV-vaccin

I Norge infördes HPV-vaccin även för pojkar i höstas – ett skydd mot det virus som orsakar livmoderhalscancer. Intresset har varit mycket stort, säger överläkare Margrethe Greve-Isdahl vid det norska folkhälsoinstitutet..

SR - 1 timme sedan

Solberg öppnar för att ta hem norska barn i IS-områden

Norges statsminister Erna Solberg (Høyre) öppnar nu för att hämta hem de föräldralösa barnen till norska IS-stridande, säger hon i en intervju med NRK. Norges regering samarbetar med andra europeiska länder: – Vi arbetar nu för att få till en möjlighet att hämta hem barnen, först och främst de som är föräldralösa, säger Solberg till NRK..

SR - 1 timme sedan

Uppgifter: Bombdåden var hämnd för Christchurch

Den preliminära utredningen av bombdåden i Sri Lanka i helgen visar att de var en hämnd för attacken mot moskéer i Christchurch i Nya Zeeland i mars..

SR - 1 timme sedan

V och KD i gemensam aktion mot penningtvätt

Vänsterpartiet och Kristdemokraterna har funnit varandra. I ett gemensamt initiativ i finansutskottet vill partierna att utskottet föreslår regeringen att stärka arbetet mot penningtvätt. – Politiken har ibland sina överraskningar, säger Vänsterpartiets talesperson Ulla Andersson..

SR - 2 timmar sedan

Gräsbrand stoppar tågtrafiken mellan Malmö och Hässleholm

Sedan 10:40 är det stopp för all tågtrafik mellan Höör och Tjörnarp..

SR - 3 timmar sedan

Kvinna gripen i samband med mordet på Lyra McKee

Polisen på Nordirland har gripit en kvinna i samband med mordet på journalisten Lyra McKee vid kravallerna i Londonderry i torsdags. Det rapporterar Reuters..

SR - 6 timmar sedan

Tredje valomgången i Indiens parlamentsval

När Indien i dag genomför sin tredje valomgång utav sju så är det bland annat premiärminister Narendra Modis hemdelstat som går till val. Premiärministern själv kandiderar inte från Gujarat men det är tack vare hans framgångar där som han har kunnat bli premiärminister. Den här gången möter hans parti BJP motstånd på hemmaplan..

SR - 6 timmar sedan

Fler elcyklar säljs trots slopad premie

Trots att elcykelpremien togs bort i oktober har försäljningen av elcyklar ökat med runt 20 procent sedan i höstas. Det visar siffror från branschorganisation..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.