DalaDemokraten > Nyheter

Friday, 19 April, 23:38

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

"Viktigt att stödja Milko, även nu"Mjölkbonden Christer Sandberg förlorar 45 000 kronor i månaden på Milkos senaste sänkning.
Men han stödjer ändå Milko och hoppas hoppas att konsumenterna gör samma sak.
- Annars bär det sig inte för oss som producerar mjölk, säger Christer Sandberg..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Milko, Christer Sandberg, Milkos

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigtatt , stödja, Milko, ävennu
SVT - 02 nov 18 kl. 07:27

Viktigt med källkritik även mot ”de goda”

Källkritik är viktigt och inte bara när det gäller företeelser man ogillar. Det säger forskaren och skribenten Emma Frans, som tror att medier kanske slarvar med ”de goda”. – Jag brukar ofta påminna mig själv om att man måste vara lika kritisk mot dem man gillar som mot dem man ogillar, trots att det är svårt, säger hon..

Sydsvenskan - 21 sep 14 kl. 05:30

Ovanligt svalt – viktigt som vanligt

En ny sorts Skånederby. Ett guldjagande lag mot ett som spelar för sin egen självrespekt. Ett lag som dansar fram i Champions League mot ett som fallit fritt genom tabellen och nu söker en ny väg uppåt.

Skånskan - 28 aug 18 kl. 11:00

Viktigt med bra och nära sjukvård

På landet/Krönika Söndag eftermiddag under en av högsommarens allra varmaste dagar. Jag är på väg till vårdcentralen Vänhems helg- och kvällsmottagning på Hässleholms sjukhus. Stan ligger het, öde och tyst.

UNT - 28 apr 15 kl. 00:01

Viktigt stödja Ukraina

I dag samlas det internationella givarsamfundet i Kiev för att ge sitt stöd till Ukrainas demokratiska strävan, skriver biståndsminister Isabella Lövin (MP)..

DN - 25 okt 15 kl. 07:28

Tre kvinnor gör upp om makten i Polen: ”Ett viktigt första steg”

I det konservativt katolska Polen står tre kvinnor i spetsen för de största partierna i valet. ”Det är ett viktigt första steg även om Polen fortfarande är ett konservativt land”, säger kvinnoforskaren Malgorzata Druciarek..

ÖstersundsPosten - 16 jul 17 kl. 07:00

Briggen håller sommaröppet för ungdomarna: "Det är viktigt att det finns en mötesplats"

Fritidsgården Briggen håller öppet hela sommarovet, med undantag för en vecka. Johan Fridlund arbetar på fritidsgården, och han tycker att det är viktigt att ha öppet även på sommaren:
– Det är bra att de som har det jobbigt hemma eller som har föräldrar som jobbar att ha någonstans att gå..

GöteborgsPosten - 19 okt 18 kl. 19:36

Volvofack: Viktigt att det syns i lönekuverten

Det är strålande tider för Volvokoncernen, men facket oroas över ingenjörernas framtid.
– Det är viktigt att medarbetarnas insatser även syns i lönekuvertet, säger Akademikerföreningens Peter Månsson..

Dalarnas tidningar - 08 jan 14 kl. 08:00

Fokus på fiber viktigt för Kansbod även 2014

Nu har Lena Kansbod arbetat ett år som serviceutvecklare i Ludvika kommun. Ett år som hon mestadels har ägnat åt att få ut fiber på landsbygden..

Barometern - 23 jan 18 kl. 06:40

Viktigt med bälte även i bussarna

Helsingborgs Dagblad - 17 jun 15 kl. 15:32

Fem saker män kan göra för att glädja kvinnor i kollektivtrafiken

Krönikören Ola Olofsson vill glädja kvinnor han åker tåg med genom att komplimentera dem när deras utseende gör honom glad. Vad roligt att höra att en man vill glädja kvinnor i kollektivtrafiken! Fint också att han inte bara kör på utan frågar (i första hand en kollega) efter tips på vad han kan göra för att på bästa sätt pigga upp någons dag.

Sydsvenskan - 17 jun 15 kl. 15:32

Fem saker män kan göra för att glädja kvinnor i kollektivtrafiken

Krönikören Ola Olofsson vill glädja kvinnor han åker tåg med genom att komplimentera dem när deras utseende gör honom glad. Vad roligt att höra att en man vill glädja kvinnor i kollektivtrafiken! Fint också att han inte bara kör på utan frågar (i första hand en kollega) efter tips på vad han kan göra för att på bästa sätt pigga upp någons dag.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.