Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 19 April, 07:43

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 20:49

Kommunen försvarar att autistisk man är inlåst igenDen 24-åriga mannen med autism sitter återigen instängd och kameraövervakad. Ett nödvändigt ont menar chefen för område funktionshinder..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, försvararatt , autistiskman är , inlåst, igen
Skånskan - 28 sep 18 kl. 05:00

Kommunen försvarar flytt av elev

Skurup Föräldrarna till en elev på en skola i Skurups kommun har anmält till Skolinspektionen att deras barn har flyttats från skolan.
Förvaltningen lämnar nu sitt svar till inspektionen – på 318 sidor dokumentation.Dokumentationen av eleven börjar i förskoleklass.

Kristianstadsbladet - 07 nov 13 kl. 08:30

Kommunen försvarar upphandling

CGI menar att Bromölla kommuns utvärdering av anbuden när det gäller ett nytt ekonomisystem inte är korrekt. Kommunen svarar nu att man inte anser att något fel begåtts som påverkat i valet av leverantör.
Det var i mitten av oktober som kommunstyrelsens allmänna utskott redovisade förslag till vilket företag som ska leverera ett nytt ekonomi- och e-handelssystem till verksamheten på Bromölla kommun.

LV - 01 aug 13 kl. 08:11

Kommunen försvarar avverkningen

Avverkningen i närheten av elljusspåret möttes av stark kritik.
Men kommunen menar att man bara följer skogsplanen.
– Det är olyckligt att vi gick ut med otydlig information till orienteringsklubben, säger Magnus Carlsson, mätningschef på kommunen..

Barometern - 20 apr 14 kl. 11:55

Kommunen försvarar avtal med Royal Design

Reklamen i Royal Designs paket träffar rätt mot-tagare ”med kirurgisk precision”. Det skriver Nybro kommun i sitt svar till Konkurrensverket. För en knapp månad sedan ställde Konkurrensverket flera frågor till Nybro kommun om samarbetsavtalet med Royal Design som innebär att företaget mot en ersättning på 800 000 kronor stoppar en reklamflyer i varje paket.

Norrtelje Tidning - 25 feb 15 kl. 08:00

Kommunen försvarar bosatsning i Nordrona

Kommunen räknar med att sälja mark i Nordrona för minst 140 miljoner kronor om nya stadsdelen Lommarhöjden byggs. Den kritiserade affären försvaras av kommunen..

Västerbottens Folkblad - 19 apr 16 kl. 13:20

Kommunen försvarar stöd till gitarrmuseet

Umeå kommun försvarar sitt beslut att ge Gitarrmuseet 2,4 miljoner kronor för år 2016. Stödet har överklagats med hänvisning till att det skulle vara olagligt. Vid dagens sammanträde med kommunstyrelsens arbetsutskott antogs ett yttrande med innebörden att överklagandet bör avslås.

Västerbottens Folkblad - 07 mar 13 kl. 09:20

Kommunen försvarar upphandlingen

Lycksele kommun avfärdar Burlin Motors överklagan. ? Oprofessionellt agerat, tycker upphandlaren Eric Lundström.

NSD - 07 sep 13 kl. 17:55

Kommunen försvarar upphandlingen av vikarier

Bodens kommun bestrider överklagningen av det nya avtalet om vikarieförmedling i skola och förskola.Den medger ändringar på flera punkter i anbudsunderlaget, men hävdar att de inte är av väsentlig betydelse. När den första upphandlingen misslyckades var situationen kritisk och det var enligt kommunen inte möjligt att göra en normal upphandling..

Nya Wermlands Tidningen - 11 feb 17 kl. 06:00

Kommunen försvarar stöd till brittiskt flygbolag

Kommunen har rätt att teckna avtal om flyglinjer.Det underkända VNAB - avtalet var en helt annan sak.Hävdar Karlstads kommun som anser att följer alla lagar och bestämmelser.

NT - 07 maj 17 kl. 06:00

Kommunen försvarar sitt agerande

Kommunen förklarar sitt agerande med att de vill ha en rättssäker process..

Corren - 27 jun 17 kl. 07:30

Kommunen försvarar sitt agerande

Kommunen beställde utlåtandet om Margareta från företagshälsovården..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Johnny Cash till Washington i statyutbyte

Johnny Cash står snart staty i den amerikanska kongressen i Washington. Det är delstaten Arkansas som byter ut två skulpturer som förknippas med föreställningen om den vita rasens överlägsenhet, statyer som stått i parlamentsbyggnaden Capitoliums stora.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sekunddrama när St Louis vände

Ett tidigt mål avgjorde i San Jose, och ett sent i Winnipeg. Nu har St Louis och Vegas båda 3–2 i matcher i NHL:s åttondelsfinaler. Vegas hade matchpuck mot San Jose i NHL-ishockeyn, en seger tidigt på långfredagen och laget hade varit i kvartsfinal.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Okänd man bröt sig in i 84-årings sovrum

Strax efter klockan 01 fick polisen in ett samtal en 84-årig kvinna i Västervik som berättade att någon har trängt sig in i hennes bostad. – Hon låg i sängen när hon såg att en man öppnade dörren till sovrummet, men när hon reste sig försvann mannen. De.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

En fluga som gör bär förnär

Den så kallade suzukiflugans utbredning oroar alltfler bärodlare, rapporterar P4 Sörmland. Skadeinsekten har tidigare setts i Skåne men har nu tagit sig så långt norr ut som till Mälardalen. Flugan lägger ägg i bär och frukt, vilket leder till ett mylle.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Hovrätten ändrar dom – kvinna får fängelse

Hovrätten ändrar tingsrättens dom – kvinna får fängelse.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Forskning: Sockerkick är en myt

Vill du vara pigg i påsk? Låt godiset ligga. Fenomenet "sockerkick" – en snabb, kortvarig energihöjning efter att ha ätit något sött – existerar inte.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rivstart gav Carolina segern

Carolina har utjämnat mot Washington i NHL:s åttondelsfinal. Tidigt på långfredagen vann laget med 2–1, efter en riktig smakstart. För Washington blev förlusten dyrbar när lagets stjärnspelare T J Oshie åkte på en skada.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ta det lugnt vid årets första utegrill

Sugen på att tända grillen i påsksolen? Innan du drar fram grill, tändvätska och kolpåse ur förrådet finns en del att tänka på. Ute i skog och mark är det rejält torrt och det är brandrisk på flera håll i landet.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Pontus & Amerikanerna återförenas

Goda nyheter för alla som har saknat Pontus & Amerikanerna: Bandet återförenas och åker på turné. Dessutom släpps nya singeln "Folk som oss" den 10 maj. Bandet bildades 1989 och bestod då av Pontus Holmgren, Peter Bergkrantz (tidigare Nilson) och Lars Y.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Flera bränder i Helsingborg

Räddningstjänsten har släckt bränder i papperskorgar på fredagsmorgonen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.