Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 20 April, 03:36

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 21:02

En snabbare drill i grytanDubbelt s mnga toaletter och frstrkt sophantering lyfter Kulijuli..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En snabbare, drilli , grytan
Helsingborgs Dagblad - 12 mar 12 kl. 15:37

En till SM-start för Bjuvs drill

Bjuvs drill hade framgångar i helgens regionmästerskap, bland annat tog 11-åriga Jennifer Andersson och Ida Persson sin första bronsmedalj i juniorklassen och uppnådde samtidigt kvalpoäng till SM i Kalmar i maj. Det innebär att Bjuvs drill nu har sju starter klara och det kan bli fler, sista möjligheten att kvala in är tävlingen Skånedrill i Ängelholm den 21 april..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 12 kl. 17:20

Lyckat SM för Bjuvs drill

Två brons, två silver och tre utlandsstarter blev årets SM-resultat för Bjuvs drill under tävlingen som ägde rum i Kalmar i helgen. Totalt ställde föreningen upp med nio starter.Nu laddar Bjuvs drill för den europeiska cupen Cup of clubs i Belgien första veckan i juli och VM i Paris första veckan i augusti.

Helsingborgs Dagblad - 23 apr 13 kl. 16:48

Bjuvs drill uttagna till landslaget

Seniorlaget Team Batman från Bjuvs drill får representera Sverige vid europeiska mästerskapen Eurotwirl på Helsingborgs Arena i sommar.Dessutom är Beatrice Ejdemyr och Matilda Weidenmark, båda från Bjuv, uttagna i klassen duett senior. Alexandra Lindskoog tävlar i solo senior, men för Sigtuna drill.

Skånskan - 31 dec 18 kl. 06:00

Matilda, 14, tränar hårt för SM i drill

Brandstad Matilda Liljegren, 14, från Brandstad utanför Sjöbo, satsar helhjärtat på tävlingsdrill och har redan hunnit avverka två SM och representerat Sverige på European Cup. För det har hon belönats Sjöbo kommuns ungdomsstipendium inom kultur.– Jag blev först lite chockad när de ringde från kommunen.

YLE - 18 jul 14 kl. 06:28

Premiär för Porkalapjäsen Grytan full

I september 1944 samlades 7200 invånare i Degerby, Sjundeå och Kyrkslätt för att ta ett sista avsked av sin hembygd. De hade fått åtta dagar på sig att tömma allt från lösöre till skördar och boskap. Det har nu gått 70 år sedan dess och evakueringen av Porkala och Karelen uppmärksammas nu med pjäsen Grytan full.

DalaDemokraten - 19 dec 14 kl. 13:52

Frälsningsarmén håller grytan kokande

Julgrytan är en insamling som Frälsningsarmén anordnar varje år under devisen "Håll grytan kokande". Pengarna som kommer in under denna insamling används till hjälp åt personer som uppsöker Frälsningsarmén för att få hjälp. Vid Geislerska Parken i Falun har Kurt-Ove Eriksson vid Frälsningsarmén precis monterat upp grytan för att inta första passet som "grytvakt" för dagen.

Cornucopia - 01 jan 15 kl. 17:58

10 000-tals svenska ungdomar har bott i Grytan i -30 grader - i tält

Den nu omdiskuterade flyktingförläggningen i Grytan på gångavstånd till Östersund var tidigare Norrlands Artilleriregementes skjutfält, och är en plats dit tiotusentals svenska ungdomar tvångskommenderats för att tvingas bo i tält i snön i veckor, inte sällan under -30 grader. Idag duger inte platsen ens att söka skydd på från inbördeskrigets dödande i Syrien, i uppvärmda byggnader.

Norrlands Artillerregemente A 4 utbildade sju kompanier artillerister om året, eller gissningsvis ca 700 - 1 000 man om året.

SmålandsPosten - 03 feb 17 kl. 16:33

Hon kan röra runt i grytan

Gerard gör ingenting långsamt. Nu hoppar han ur bilen, hukar sig under regnet och skyndar över vägen mellan två bilar. Fram till metalldörren, vrider om nyckeln.

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 11 kl. 21:41

Högt i tak när det tävlades i drill

Det är inte bara volleybollspelarna som har glädje av att det är över nio meter till taket i nya Kungsgårdshallen. Under lördagen var det tävling i drill i hallen som stod färdig för några månader sedan. Istället för bollar var det drillstavar som flög genom luften..

Helsingborgs Dagblad - 13 feb 12 kl. 10:49

Nytt SM-bidrag för Bjuvs drill

Under helgen som gick var det dags för en ny tävling för Bjuvs drill. Elvaåriga Petronella Lönn, som tävlar sin första säsong, skrällde under tävlingen och blev klubbens sjätte bidrag till SM. Hon tävlar i klassen juniorsolist.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

När samvetet sitter i magen.

Att handla mat är att välja. Och det är svårt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skulle hjälpa hundbiten – hotades med gevär

En man i Kungälvs kommun blev attackerad och biten av sin hund på fredagsmorgonen. En person som blev vittne till händelsen försökte komma till undsättning varpå hen hotades av hundägaren med gevär, skriver GP. Vittnet larmade polis som grep hundägaren.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Mueller-rapporten lockar amerikaner

USA verkar inte få nog av Robert Muellers Rysslandsrapport. Först samlades miljoner kring tv-apparaterna för att se den presenteras, och nu vill oväntat många läsa rapporten i bokform. Den särskilde åklagaren Robert Muellers Rysslandsrapport slukades av.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Sjuksköterska dömd för fyra mord

En italiensk sjuksköterska har dömts till livstids fängelse för att ha dödat fyra patienter. Men polisen misstänker att hon kan ha upp till tio liv på sitt samvete. Den 56-åriga Fausta Bonino ska ha tagit livet av sina patienter, som alla var allvarligt.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Påven riktar påskkritik mot världens ledare

Påve Franciskus tillägnade långfredagens mässa åt offren för människohandel och den svåra situationen för flyktingar världen över. Den katolska kyrkans högste ledare ger varje påsk en person eller en grupp i uppgift att skriva de tal som hålls i samband.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Rånare slog till mot livsbutik – greps av polisen

På fredagskvällen blev en livsbutik på Artillerigatan rånad..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Warren vill ställa Trump inför riksrätt

Demokraten Elizabeth Warren tar öppet ställning för ett riksrättsåtal som skulle kunna avsätta USA:s president Donald Trump, med hänvisning till den så kallade Rysslandsutredningen. Hon är den första presidentkandidaten som tar det steget. "Mueller-rapp.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Guidetti målskytt när Alavés tappade ledning

Svensken satte ledningsmålet efter fyra minuter i matchen mot Valladolid..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

George Weah jagad från kontoret av ormar

Den tidigare fotbollsstjärnan George Weah har evakuerats från sin arbetsplats..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Dan Ekborg fick lämna ”Let's dance”

Dan Ekborg och Cecilia Ehrling Danermark fick lämna "Let's dance" efter veckans känslosamma fredagsfinal. – Så här länge trodde jag aldrig själv att jag skulle få vara kvar, sade Dan Ekborg. Kvällen bjöd på starka känslor då deltagarna uppmanades tilläg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.