Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Friday, 19 April, 15:50

Trelleborgs Allehanda - 19 jul 11 kl. 20:45

Värst drabbade gatorna åtgärdasI veckan påbörjar kommunen ett arbete för att minska risken för översvämningar i de områden som drabbats värst. Kommunens VA-avdelning har upptäckt läckor vid nio rännstensbrunnar i området Västra Egna Hem. Det är arbetet med att täta eller byta ut dessa som påbörjats den här veckan.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Nyberg Läckande, VA, Västra Egna Hem, Kruthusgatan, Thysell, Skegrie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Värst, drabbade, gatorna, åtgärdas
Cornucopia - 13 mar 18 kl. 12:49

Ryssland har genomfört angrepp med massförstörelsevapen mot Storbritannien

Allt talar nu för att diktaturen i Kreml genomfört ett angrepp med massförstörelsevapen mot Storbritannien. En fd brittisk spion och dennes dotter, samt ambulanspersonal en polis vårdas på intensvivvård efter att ha skadats i ett angrepp med kemiska stridsmedel och ett 20-tal ytterligare personer har fått vård. C-stridsmedlet pekas nu ut som ett modernt nervgift framtaget av ryska försvaret och Storbritanniens premiärminister pekar specifikt ut att angreppet kommer från Ryssland.

SVT Debatt - 11 aug 18 kl. 09:15

Professorn: ”Så kan gängkriminalitet förstås – och åtgärdas”

”Gäng är särskilt attraktiva i första hand för dem som ser inte ser framtidsutsikter i det ”ordinarie” samhället”, skriver Torbjörn Forkby, professor i socialt arbete, i ett debattinlägg om hur samhället kan motarbeta gängkriminalitet..

YLE - 29 sep 16 kl. 12:41

Skog förstördes under Carunas röjningsarbeten på Skåldö - markägare upprörda

De har skrämt djur, skadat en häst och förstört terrängen. Upprörda markägare har fått nog av Carunas röjningsarbeten kring elledningarna i Ekenäs skärgård. Elbolaget lovar kompensera de drabbade markägarna.

Sydsvenskan - 12 aug 15 kl. 13:53

Mordet på Jiddischpoeterna fick gatorna att tystna

Den ryska revolutionen hälsades som en befrielse av den stora majoriteten judar i världen. Sovjetunionens födelse var blodig, men den judiska optimismen pekade bortom inbördeskrigets ohyggligheter.Några författare drog västerut.

YLE - 16 dec 15 kl. 12:57

”Sjukvårdsdistriktet förstår inte vilken krutdurk Åbolands sjukhus är”

Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt förstår inte vilken krutdurk de har att göra med när de forcerar fram beslut om Åbolands sjukhus. Det menar Åbopolitikern Christel von Frenckell-Ramberg från Svenska folkpartiet som är märkbart irriterad när hon möter direktören för sjukvårdsdistriktet Olli-Pekka Lehtonen i en direktsänd radiodebatt på onsdagsmorgonen. På tisdagskvällen fattade styrelsen för Egentliga Finlands sjukvårdsdistrikt beslutet att sätta tummen ner för en renovering och utvidgning av Åbolands sjukhus på dess nuvarande plats.

SmålandsPosten - 24 aug 13 kl. 08:32

Många vägskador på gatorna i Lenhovda

Trasig asfalt, lösa kantstenar och pollare som körts sönder förekommer på många ställen vid såväl infarten som på gatorna inne i samhället. Lenhovdaborna, som har sett skadorna hela våren och sommaren, frågar sig varför de inte lagas. Flest skador är det vid de avsmalningar som gjorts för att sänka hastigheten på Storgatan, men också på andra gator i samhället ligger lösa kantstenar och det fattas stenar vid trottoarkanter.

UNT - 10 okt 13 kl. 10:05

Pengar saknas för att laga hålen i gatorna

Hål och ojämnheter i?gatorna är vardagsmat i?Uppsala.

ÖstersundsPosten - 29 aug 17 kl. 21:46

Fiberkabel grävdes av och 90 hushåll förlorade uppkopplingen – åtgärdas tidigast i morgon

Sedan måndag morgon har Bredbandsbolagets kunder vid Bergsvägen i Östersund saknat internetuppkoppling. Först på onsdag väntas de drabbade kunna koppla upp igen..

Länstidningen i Jämtland - 29 aug 17 kl. 21:46

Fiberkabel grävdes av och 90 hushåll förlorade uppkopplingen – åtgärdas tidigast i morgon

Sedan måndag morgon har Bredbandsbolagets kunder vid Bergsvägen i Östersund saknat internetuppkoppling. Först på onsdag väntas de drabbade kunna koppla upp igen..

YA - 23 sep 17 kl. 00:01

Gatorna i Ystad får ny asfalt för miljoner

Gator, vägar och cykelstigar runt om i Ystads kommun får ny asfalt. Just nu är det gatorna i Grönsaksområdet som åtgärdas..

Trelleborgs Allehanda - 29 maj 18 kl. 00:01

När ska gatorna i Anderslöv åtgärdas?

Till Gatukontoret angående skötseln av gatorna i Anderslöv..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 45 minuter sedan

Floristen tipsar: Så dukar du till påsk

Påskbordet behöver inte handla om påskliljor och färgglada ägg. Det går att gå en annan väg. Floristen Lovis Holmgren tipsar om en mjukare påsk..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Musik och fiskdamm lockade många till Valen

Fiskdamm, auktion och musikunderhållning fick Valengallerians besökare att delta i en insamling till Barncancerfonden..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Ventilationen har inte fungerat som den ska på ett år

Hyresgäster på Hallasvängen har varit utan ett fungerande ventilationssystem i nästan ett år. Hyresvärden, Trelleborgshem, säger att det kommer att åtgärdas..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

”Extrem återhållsamhet krävs i Skåne”

Efter tre månader går ekonomin sämre än väntat i Region Skåne. Politikerna kräver åtgärder, pratar om bemanningstak och flaggar för att satsningar kan skjutas upp..

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

MP och SÖS: Flerfilig infart västerifrån bättre än ringväg

De ringvägsfientliga partierna, Söderslättspartiet och Miljöpartiet, ser försiktigt positivt på konsultutredningen om västlig infart som kom i förra veckan. Men förslaget på hamninfart västerifrån behöver justeras en hel del, anser de. – Det är i alla fall bättre än en ringväg, säger Emil Samnegård (MP)..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Målvakten höll nollan i comebacken

När Somea Polozen var tillbaka på Vångavallen höll hon nollan för andra matchen i rad med sitt nya lag TFF..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Flygande start för TFF

Med två minuter kvar att spela fick Emma Nilsson in en fullträff från 20 meter. Kanonskottet gav 2–0 mot Hittarp och nykomlingen TFF har inlett division ett med två raka segrar..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 10:42

Erkände: Ung man tände eld i säng – kan inte garantera att han inte tänder eld igen

En ung man har erkänt att han tänt eld i en säng på ett gruppboende, som han ville skulle brinna ner. Mannen har även sagt att han inte kan garantera att han inte tänder eld igen..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 14:42

Känd artist fast för grovt rattfylleri

En känd artist åtalas för grovt rattfylleri vid Ystads tingsrätt. Det var vid en bilfärd i sydöstra Skåne i början av april som artisten hade 1,5 promille. Artisten riskerar nu fängelse..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Konstrundan: Glasmästaren utvecklar det exklusiva glaset

Dinosaurier, korallrev och sjunkna naziplan. För fjärde påsken i rad visar småländske glasblåsarmästaren Micke Johansson konstglas på Galleri Fågel i Beddinge. Publiken växer för exklusivt och spännande konstglas, menar han.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.