DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 23:37

DI - 19 jul 11 kl. 20:33

USA-börser: Nytt hopp om avtal lyfter kursernaDe amerikanska börserna steg på tisdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Nytt, hoppom , avtal, lyfter, kurserna
DI - 03 feb 15 kl. 15:20

USA-börser: Grek-hopp väntas ge plus

Ett stigande oljepris och optimism över Greklands skuldsituation kan räcka för att USA-börserna ska inleda tisdagens session på plus..

DI - 18 sep 17 kl. 16:49

USA-börser: Nytt indexrekord

USA-börserna steg i den inledande måndagshandeln till nya rekordnivåer i kölvattnet av klättrande Europabörser. En företagsaffär i försvarssektorn bidrog till att lyfta marknadstemperaturen i början av en vecka som i övrigt innefattar ett penningpolitiskt besked från Fed. Marknaden förefaller oroa sig något mindre över den geopolitiska oron på den koreanska halvön..

DI - 18 sep 17 kl. 18:18

USA-börser: Nytt rekord när försvarsaffär lyfte marknaden

USA-börserna steg i måndagens tidiga handel till nya rekordnivåer i kölvattnet av klättrande Europabörser. En företagsaffär i försvarssektorn bidrog till att lyfta marknadstemperaturen i början av en vecka som i övrigt innefattar ett penningpolitiskt besked från Fed. Marknaden förefaller oroa sig något mindre över den geopolitiska oron på den koreanska halvön..

DI - 16 okt 17 kl. 22:54

USA-börser: Nytt indexrekord på Wall Street

Måndagens handel på USA-börserna bjöd på vissa fortsatta kursuppgångar som tog index till nya rekordnivåer. Stöd kom från positiv USA-makrodata och förhoppningar inför den kommande rapportsäsongen. Högre råvarupriser gynnade råvaruaktier, inte minst de med exponering mot kopparpriset, samtidigt som finans och teknologi lyfte..

DI - 10 feb 15 kl. 22:11

USA-börser: Nytt Apple-rekord

Efter veckans svaga inledning återhämtade sig de amerikanska börserna på tisdagen. Coca-Cola, General Motors och Qualcomm sällade sig till vinnarna, samtidigt som Apple slog börsvärdesrekord i USA..

Kristianstadsbladet - 07 jun 14 kl. 07:56

Svär eden med nytt hopp om fred

När Petro Porosjenko i dag svär presidenteden sker det med ett nytt hopp om en fredlig lösning på krisen i östra Ukraina.Efter att ha mött sin ryske motpart uppmanade de båda ledarna till ett omedelbart eldupphör.
- Jag kan bara välkomna Porosjenkos inställning att blodutgjutelsen i östra Ukraina måste sluta omedelbart, sade Rysslands president Vladimir Putin enligt AFP.

BT - 07 jun 14 kl. 07:56

Svär eden med nytt hopp om fred

När Petro Porosjenko i dag svär presidenteden sker det med ett nytt hopp om en fredlig lösning på krisen i östra Ukraina. Efter att ha mött sin ryske motpart uppmanade de båda ledarna till ett omedelbart eldupphör.- Jag kan bara välkomna Porosjenkos inställning att blodutgjutelsen i östra Ukraina måste sluta omedelbart, sade Rysslands president Vladimir Putin enligt AFP.

DI - 31 maj 12 kl. 22:17

USA-börser: Svajig stängning efter ny turbulens

Den sista handelsdagen före sommaren, torsdag den 31 maj, rörde sig mellan minus 0,8 och plus 0,5 procent. På nedsidan fanns diverse svaga amerikanska makrodata, medan en opinionsundersökning från Grekland tände nytt hopp om att landet behåller euron efter valet den 17 juni..

GöteborgsPosten - 31 aug 18 kl. 22:41

Inget nytt Nafta-avtal med Kanada – ännu

Förhandlingarna mellan USA och Kanada om ett nytt Nafta-avtal strandade under fredagskvällen, men dörren för ett avtal stängdes inte helt..

DI - 27 jul 18 kl. 06:29

Lighthizer: Nytt Nafta-avtal i sikte

USA:s handelsrepresentant Robert Lighthizer tror att det är möjligt för parterna att nå en preliminär överenskommelse om ett nytt Nafta-avtal nästa månad..

DI - 04 mar 14 kl. 22:15

USA-börser: Nytt rekord trots Ukraina

New York-börserna steg på bred front i tisdagens handel, med S&P 500 på nya rekordnivåer, sedan oron för att Ryssland ska inleda ett krig på Krimhalvön minskat. På bolagsfronten noterades samtliga aktier i Dow Jones Industrial Average högre..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 9 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 10 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 11 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 12 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 13 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 13 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 14 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 14 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 14 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.