SVT > Videos

Tuesday, 23 April, 09:30

SVT - 19 jul 11 kl. 19:45

Stora investeringar i NorrbottenI Norrbotten ska nstan 220 miljarder kronor investeras fram till 2020 och det kan ge tusentals nya jobb..
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora investeringari , Norrbotten
NSD - 30 maj 11 kl. 11:09

Stor kampanj ska få Norrbotten att lyfta

Det pratas om tillväxt och stora investeringar men sanningen är att det går tungt för Norrbotten..

VA - 23 aug 11 kl. 20:43

Sociala investeringar på framväxt

23 augusti Trots den rådande börsoron världen över så funderar småsparare och investerare över hur de ska placera sina pengar. Och om du för en liten stund kopplar bort den rådande ekonomiska krisen och föreställer dig en framtida möjlig investeringsportfölj. Vid sidan av en trygg pensionsfond, som i sin tur innehåller några procent sociala investeringar i Indien och Afrika, har du aktier i bostäder för låginkomsttagare i en afrikansk storstad och i en lokal byggfirma.

NSD - 09 feb 13 kl. 09:47

Plötsligt riktas allas blickar mot Norrbotten

Två BBC-team filmar i den 25-gradiga kylan på Jokkmokks marknad. Samtidigt är Trädhotellets vd Kent Lindvall i Harads hemkommen från en resebranschmässa i Marrakesh. Och på vd-stolen på Luleå näringsliv sitter Matz Engman och gnuggar händerna över ett sanslöst internationellt genomslag för näringslivet och den nya digitala industrin, i en region som beskrivs som en av de hetaste i Europa när det gäller investeringar..

Dagens PS - 04 jul 18 kl. 14:41

Smartare investeringar “här för att stanna”

RAIRE Invest, med investeringsplattformen Raise Reach, har stormat fram i marknaden för alternativa investeringar. Rörelsen i sin nuvarande form har bara funnits sedan ett år tillbaka då grundarna tillsammans med huvudägare bestämde sig för att förändra och framför allt förbättra hur en investeringsplattform skall fungera. Och sedan dess har det gått fort.

BT - 15 okt 12 kl. 19:04

SSU Norrbotten anmält för miljonfusk

Genom avancerat och systematiskt fiffel svindlade SSU Norrbotten landstinget på minst 1,2 miljoner i bidrag mellan 2005 och 2010, enligt en extern granskning.
Landstinget kräver nu tillbaka pengarna och har polisanmält SSU-distriktet.
- Jag är upprörd och besviken, både över omfattningen och att det pågått så lång tid, sade Kent Ögren, landstingsråd (S), vid en presskonferens på måndagen när granskningsrapporten presenterades.

YLE - 30 dec 15 kl. 07:42

Politiker efterlyser bättre koll på Närpes investeringar

Närpespolitiker vill ha bättre koll på stadens investeringar för att undvika felaktiga beslut. Närpes har stora investeringar på gång. Närpespolitiker vill ha bättre koll på stadens investeringar.

BT - 19 okt 12 kl. 10:41

Kinnevik drar ned investeringar

Det blir inte samma tempo i Kinneviks investeringar nästa år som i år, säger vd Mia Brunell Livfors. Ökningen i nätbutiken Zalando höjer årets siffra ytterligare och börsportföljen växer.
Stenbecksfärens maktbolag redovisar en vinst före skatt på 1 809 miljoner kronor för tredje kvartalet 2012.

Supermiljöbloggen - 04 jul 14 kl. 12:00

Ulla Andersson (V): Klimatet kräver gemensamma investeringar

Världens samlade utsläpp av växthusgaser ökar i allt snabbare takt. I april presenterade FN:s klimatpanel IPCC sin rapport med en analys av vilka lösningar som finns för att stabilisera klimatet. I analysen betonar man vikten av snabba och kraftiga utsläppsminskningar.

Alliansfritt Sverige - 17 jul 14 kl. 19:46

Att välfärdsvinsterna går till investeringar är bara struntprat

De som gör de stora vinsterna på välfärden säger att vinstuttaget är nödvändigt för att kunna göra investeringar. Men en granskning som Dagens Nyheter gjort visar att riskapitalbolagen inte är något vidare intresserad av att göra investeringar. På en femårsperiod har mer än 100 miljarder investerats i vården, av dessa står de privata aktörerna bara för några få procent.

YLE - 19 okt 16 kl. 11:57

Investeringar för trettio miljoner väntar i Jakobstad

Tekniska nämnden i Jakobstad diskuterade budgeten på sitt möte i tisdags. Under de kommande tre åren kan man landa på över 30 miljoner euro i investeringar. Stora investeringar är renoveringen av BI-fastigheten och Ristikari skola.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.