SvD > Inrikes

Thursday, 25 April, 07:28

SvD - 19 jul 11 kl. 19:19

Fyra allvarligt skadade i kraschFyra personer skadades allvarligt vid en frontalkrock p riksvg 41 i Marks kommun vid 18-tiden i dag..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fyra, allvarligt, skadadei , krasch
UNT - 22 aug 13 kl. 21:19

Fyra allvarligt skadade i bussolycka

En minibuss med åtta personer körde av vägen vid 18.30-tiden på E 12 söder om Ersmark utanför Storuman. Samtliga åtta personer skadades, fyra allvarligt och fyra lindrigare.

YLE - 04 aug 14 kl. 06:41

En död och fyra allvarligt skadade i fyra trafikolyckor

En person omkom och fyra skadades allvarligt i trafikolyckor som har inträffat i Östnyland under veckoslutet. På fredag omkom en ca 60 år gammal bilförare då han körde av vägen i Kankböle i Mörskom. Det är oklart om föraren avled på grund av ett sjukdomsanfall eller på grund av avkörningen.

Sydsvenskan - 18 jul 15 kl. 16:37

Fyra allvarligt skadade efter krock

Fem personer, varav ett barn, fick föras till sjukhus efter en frontalkrock på väg 50 utanför Nora, skriver na.se. Enligt en presskommuniké från Universitetssjukhuset Örebro är tillståndet för fyra av de skadade, bland dem barnet, allvarligt men inte livshotande.

SvD - 18 jul 15 kl. 16:40

Fyra allvarligt skadade efter krock

Fem personer, varav ett barn, fick föras till sjukhus efter en frontalkrock på väg 50 utanför Nora, skriver na.se. Enligt en presskommuniké från Universitetssjukhuset Örebro är tillståndet för fyra av de skadade, bland dem barnet, allvarligt men inte livshotande..

Helsingborgs Dagblad - 18 jul 15 kl. 16:37

Fyra allvarligt skadade efter krock

Fem personer, varav ett barn, fick föras till sjukhus efter en frontalkrock på väg 50 utanför Nora, skriver na.se. Enligt en presskommuniké från Universitetssjukhuset Örebro är tillståndet för fyra av de skadade, bland dem barnet, allvarligt men inte livshotande.

Helsingborgs Dagblad - 20 nov 11 kl. 13:06

Fyra allvarligt skadade i seriekrock

Tio till tolv bilar var inblandade i en seriekrock på E 22 vid Hurva på söndagen. Olyckan inträffade i norrgående riktning där vägen smalnar av. Det började med att två bilister körde in i varandra.

Expressen - 19 jul 11 kl. 20:00

Fyra allvarligt skadade i frontalkrock

Fyra personer skadades allvarligt i en frontalkollision mellan två bilar på riksväg 41 söder om Skene i Västergötland. Flera personer ska vara fastklämda och ambulanshelikopter har skickats till platsen. .

UNT - 30 okt 11 kl. 02:50

Fyra allvarligt skadade i bilolycka

Fyra personer skadades allvarligt i natt när deras bil gick av väg 19 utanför Ystad. Enligt Skånepolisen mötte en polisbil en bil i mycket hög fart. Poliserna vände om och längre fram hittade de bilen i diket (TT).

Expressen - 30 okt 11 kl. 06:16

Fyra allvarligt skadade i bilolycka utanför Ystad

YSTAD. Fyra personer skadades allvarligt natten till söndagen när deras bil gick av väg 19 vid Herrestad utanför Ystad. .

P3 - 03 jun 13 kl. 11:40

Minst fyra allvarligt skadade efter stor trafikolycka

Minst fyra personer skadades allvarligt vid den trafikolycka som inträffade i morse på E18/E20 mellan Örebro och Arboga i riktning mot Arboga. Ett tiotal personer har lindrigare skador och flera är chockade..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.