DI > Ekonomi

Sunday, 21 April, 17:31

DI - 19 jul 11 kl. 19:00

Moody's sätter fem delstater på obs-listanMoody's sätter fem av 15 amerikanska delstater med kreditbetyg AAA på bevakning för eventuell nedgradering..
Läs mer på DI
Läs mer om:
AAA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Moody's, sätter, fem, delstater, obs-listan
DI - 25 sep 17 kl. 08:04

Moodys sätter betyg på Kungsleden

Fastighetsbolaget Kungsleden har för första gången fått ett betyg från kreditvärderingsföretaget Moodys. Betyget är Ba1 med positiva utsikter. Det framgår av ett pressmeddelande från Moodys på måndagen..

Affärsvärlden - 11 sep 14 kl. 10:55

Moodys fortsätter baissa svenska banker

Kreditvärderingsföretaget Moodys behåller sin bedömning om negativa utsikter för det svenska banksystemet..

DI - 09 sep 13 kl. 11:19

SKF: Moodys överväger sänkning

Kreditvärderingsinstitutet Moodys sätter kullagertillverkaren SKF:s kreditbetyg A3 under övervakning för eventuell sänkning. Det framgår av ett pressmeddelnade..

Affärsvärlden - 15 feb 16 kl. 09:47

Moodys sänker oljebolag till skräpstatus

Kreditratinginstitutet Moodys sätter i ett svep ned Canadian Oil Sands kreditbetyg tre steg till skräpnivå, framgår det av ett pressmeddelande..

Dagens PS - 15 feb 18 kl. 15:23

Stor EU-rapport: Fem ödesfrågor för ekonomin

Hur går ekonomin, vad är eurozonens största risker och hur gör ECB med räntan? Tunga analyshuset Moodys har tagit tempen på över tusen aktörer i Europa. Moodys Investors Service presenterar en ny rapport som inkluderar svar från över 1.

VA - 24 mar 11 kl. 11:08

Moodys sänker spanska banker

24 mars Kreditvärderingsinstitutet Moodys sänker kreditbetyget för 30 spanska banker i ett eller flera steg. Det skriver Moodys i ett pressmeddelande på torsdagen. De viktigaste skälen för nedgraderingen är det förhöjda finansiella trycket på staten och många svaga banker, minskande systemvikt för många mindre och regionala banker då sektorn konsoliderar och en svagare framtida stöttande miljö för banker runtom i Europa.

Affärsvärlden - 15 maj 12 kl. 07:55

Moodys sänker 26 bankbetyg

Moodys sänker det långsiktiga kreditbetyget för 26 italienska banker, varav fem är delar av större koncerner, med 1-4 steg..

Affärsvärlden - 10 nov 14 kl. 09:47

Moodys: Ingen betydande uppgång i tillväxten

Kreditvärderingsföretaget Moodys räknar inte med att den globala BNP-tillväxten kommer att vända upp betydligt under de kommande två åren, då en gradvis inbromsning i Kinas ekonomi och strukturella hinder för tillväxten i EMU, Brasilien och Sydafrika fortsätter att tynga den ekonomiska aktiviteten..

DI - 16 sep 15 kl. 12:49

Moodys räknar med ytterligare oljenedgång

Kreditvärderingsföretaget Moodys räknar med att nedgångarna för oljebolagens investeringar fortsätter. Oljeindustrin har redan sänkt investeringarna med 10-20 procent i år som ett svar på de fallande priserna men ännu större neddragningar är att vänta under 2016. Det framgår av Dow Jones Newswires..

Affärsvärlden - 06 feb 13 kl. 13:01

Moodys påpekar konkursrisk för Northland

Kreditvärderingsinstitutet Moody's sänker Northland Resources kreditbetyg och sätter ett konkurssannolikhetsbetyg på "Caa3-P"..

DI - 28 aug 13 kl. 08:31

Moodys varnar för långsammare återhämtning

Uppgångar i obligationsräntor i de utvecklade länderna och svagare valutor och kapitalutflöden i tillväxtländer har tyngt den globala ekonomin som fortsätter sin långsamma återhämtning..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 2 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 3 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 3 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 4 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 4 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 6 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 6 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 6 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 7 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.