Aftonbladet > Nyheter

Friday, 26 April, 03:07

Aftonbladet - 19 jul 11 kl. 18:48

Före detta chefredaktören frågas ut
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Föredetta , chefredaktören, frågasut
PrivataAffärer - 04 sep 18 kl. 05:00

Chefredaktören: Politikerna vill inte ha ett plånboksval

Med stor sannolikhet agerar politikerna efter valet. Lägre ränteavdrag, förändrade amorteringsregler och krav på bundna räntor är heta frågor. Men än så länge har ingen vågat röra ränteavdraget.

BT - 20 nov 12 kl. 16:57

SAS styrelse totalsågas

SAS-styrelsen kan sitta löst. Experter dömer ut den som okunnig och ansvarig för flygbolagets kris. Statsrådet Peter Norman vill granska dess kompetens lite extra noga.

YLE - 29 maj 17 kl. 18:38

Yles styrelseordförande om Jääskeläinens sorti: "Ingen skulle klara av ledarskapet under ett sådant förstoringsglas"

Yles vd Lauri Kivinen säger att Jääskeläinens förmåga att framgångsrikt utföra sitt jobb blev omöjligt och att det därför är nödvändigt att hitta en ny chef för Yles finskspråkiga nyheter. - Det handlar om förutsättningarna. Om allt som chefen gör ifrågasätts och kritiseras starkt så blir det svårare och svårare för varje dag som går att framgångsrikt utföra sitt jobb.

YLE - 28 maj 17 kl. 14:54

Yrsa Stenius: "Det blir vilda västern utan ONM"

Yrsa Stenius, före detta Pressombudsman i Sverige, tycker att diskussionen om Opinionsnämnden för massmedier är oroväckande. Yles chefredaktör Atte Jääskeläinen sade på lördagen i en intervju till Helsingin Sanomat att Yle kan lämna ONM och grunda ett eget granskningsorgan, men backade senare från uttalandet. Chefredaktören för Yles finska nyheter, Atte Jääskeläinen, hamnade på lördagen igen i blåsväder på grund av ett uttalande i Helsingin Sanomat.

YLE - 09 maj 16 kl. 09:00

Åsiktskorridoren - myt eller verklighet?

Finns det en gräns för vilka åsikter som är allmänt accepterade i den finländska och nordiska samhällsdebatten? Den ökade flyktingströmmen världen över har triggat igång en bubblande debatt av sällan skådat slag. Våra medier fylls allt oftare av begrepp som internationellt skydd, rasism, asylsökande, integration, missnöje, rädsla, fientlighet.

Sydsvenskan - 10 maj 14 kl. 07:32

Trovärdighet är vår framtid

Ur ett demokratiskt perspektiv är det en sorglig historia som nu rullas upp i Hässleholm. Frågan är om det finns någon vinnare. När företagets alla journalister i veckan uttalade sitt misstroende mot chefredaktör Mimmi Karlsson-Bernfalk på Norra Skåne (vars systertidning är Skånska Dagbladet) var det kulmen på en historia som alla i mediebranschen följt minutiöst.

Sydsvenskan - 12 okt 13 kl. 06:30

Pressfrihet.The Guardian attackeras av både politiker och tidningskollegor.

Vad är det som har fått Jack Straw, före detta brittisk utrikesminister, att attackera tidningen The Guardian och påstå att dess journalister beter sig som upphetsade tonåringar som vill avslöja en massa hemligheter? Svar: rapporteringen kring NSA-läckorna och uppgifterna om att USA och andra länder har etablerat ett enormt avlyssningssystem.Jack Straw är långt ifrån ensam om sin aggressiva inställning.

BT - 08 jan 15 kl. 08:17

Medierna i dag: Vi kan inte tystas

Medierna kan inte skrämmas till tystnad. Det är budskapet från såväl svenska som utländska medier dagen efter det blodiga attentatet mot satirtidningen Charlie Hebdo. Men det finns även kritiska röster som anser att viss publicering är av ondo.

YLE - 24 mar 17 kl. 17:54

Tom Simola: Inget är spikat på mitt nya jobb

Raseborgs stadsdirektör Tom Simola valdes nyligen till vd för Förlags Ab Sydvästkusten men han har mött mycket kritik redan innan han tillträtt. Så här besvarar han kritiken som gäller bland annat mediehusets tidning Åbo Underrättelser.
Kommer du som vd då inte att blanda dig i journalistiken utan fokusera på businessen?

YLE - 26 sep 14 kl. 06:28

Nya Åland skär ner - fyra tjänster försvinner

Tidningen Nya Åland sparar och minskar personalstyrkan med fyra personer. Det här är resultatet av de samarbetsförhandlingar som avslutades på torsdagen. Tre anställda kommer att sägas upp och tidningen väljer också att inte tillsätta en vakant tjänst, säger chefredaktören och vd:n Jonas Bladh.

SVT Debatt - 13 feb 14 kl. 16:02

SVT och SR gör humanismen kontroversiell

PUBLIC SERVICE Soran Ismail sätts i karantän från SR efter att ha uttryckt humanistiska värderingar. Min film Godheten visas inte på SVT förrän efter valet för att den – just det, uttrycker humanistiska värderingar.  Public service trappar upp sitt arbete med att sätta folk i karantän.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.