DalaDemokraten > Nyheter

Wednesday, 24 April, 03:21

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Roten till oron är informationsbristFörändringarna i och med besparingarna på Lasarettet i Ludvika har börjat gälla. Många av de anställda är oroliga inför framtiden.
-Om vi fått mer information kanske oron hade lindrats, säger Malin Andersson, narkossköterska på dagkirurgin på Ludvika Lasarett..
Läs mer på DalaDemokraten
Läs mer om:
Lasarettet, Ludvika, Malin Andersson, Ludvika Lasarett

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rotentill , oronär , informationsbrist
UNT - 15 jul 11 kl. 20:52

"Roten" avancerade på hemmaplan

MOTORSPORT. En punktering förstörde torsdagen i Midnattssolsrallyt för Almunges Tony ?Roten?

PI - 28 apr 11 kl. 17:05

Arkitekturen ? roten till det onda?

KRÖNIKA Återigen brinner det i våra förorter, nu senast i det mångkulturellt berikade Bergsjö-området i Göteborg natten till den 28 april då fyra bilar hastigt och lustigt började brinna. Även Frölunda och Hammarkullen har senaste tiden varit hårt drabbade av bilbränder. I en serie debattartiklar i Göteborgsposten har på senare tid förts en diskussion om att det skulle vara den misslyckade arkitekturen och boendemiljöerna som är orsaken till att områdena är socialt urartade, snarare än att det skulle vara de boendes eget fel att utanförskap och kriminaliteten frodas.

UNT - 17 jun 11 kl. 19:05

"Roten" kör EM i Belgien

RALLY. Almunges stjärnveteran Tony "Roten" Jansson ska köra EM?tävling för historiska rallybilar i Belgien under midsommarhelgen..

UNT - 16 jul 11 kl. 22:12

Stark upphämntning av "Roten"

RALLY. Trots en punktering på torsdagen så blev det till slut en topplacering för Almunges Tony ?Roten?

Sydsvenskan - 21 nov 11 kl. 09:07

Roten till det onda


Alla moderna konspirationsteoriers moder lanserades av den franske jesuiten Augustine Barruel 1797. Den går i korthet ut på att det skulle ha varit frimurarna, på initiativ av den bannlysta bayerska illuminatiorden, som planerade franska revolutionen ? i syfte att skapa en gudlös värld (utan både kyrka och jesuiter).

Nyheter 24 - 19 jan 12 kl. 13:10

Sonja Abrahamsson: "Papper är roten till alla psykiska problem"


KRÖNIKA. Nyheter24:s krönikör Sonja Abrahamsson om hur Försäkringskassan ersätter gräshoppevärmen. Papper.

Sydsvenskan - 20 jan 12 kl. 13:29

Malmöhöjdare kapad vid roten

Foto: Göran Olsson
En jätte har fallit. Namn: Populus x candensis 'Robusta'. Adress: Mariedalsvägen.

Eurosport - 20 jan 12 kl. 14:51

Fotboll - Bundesliga - Bundesliga startar om: "Roten till det onda är Magath"

Äntligen drar Bundesliga igång igen. eurosport.se ställde några frågor till experten Mikael Bergvall inför omstarten.

Resume - 22 okt 14 kl. 15:53

Twitter: "roten till mycket ont"

Saudiarabiens högste religiöse ledare - stormuftin Abdul Aziz Al al-Shaykh - utmålar Twitter som roten till allt. Det framgår i hans tv-show Fatwa. Han har nämligen gått i taket över att Twitter utmanar landets styre..

BT - 15 nov 14 kl. 07:40

Mats Palmqvist: Ja, vi är roten till allt ont

Det händer att jag säger rätt korkade saker. Sådant som får mina mer upplysta barn att förfärat utbrista: ”Men pappa, så får du inte säga.” Jag tänker inte ge något exempel, det kan säkert missförstås.

SmålandsPosten - 16 jan 15 kl. 06:53

Religion är roten till allt ont på jordklotet

Religion? Vad är egentligen religion? Alla fungerar vi säkerligen på det sättet att vi tror på något och att vi har en önskan om att få erkännande i vår tro genom att få fler att tro på samma sak.

Fler nyheter från DalaDemokraten

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:07

Tre Moratjejer uttagna till Dalarnas ryttarutveckling nivå 2

I tisdags kväll hölls första träffen i Borlänge på Fornby Folkhögskola för de ryttare som blivit uttagna till ”Dalarnas ryttarutveckling nivå 2”..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:00

Trygghetsdebatt i fullmäktige: "Vi bör kräva en lokalt stationerad ambulans"

– Vårt krav bör vara att landstinget ska ställa upp med en ambulans i Gagnef tills frågan om räddningstjänstens första hjälpen-insatser är utredd och löst. Det sa förre kommunalrådet och riksdagsmannen Anders Ahlgren (C) när Gagnefs kommunfullmäktige diskuterade första hjälpen. Han fick stöd av bland andra kommunalrådet Irene Homman och tidigare landstingsrådet Alf Johansson, båda (S)..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 10:03

Lisa Pehrsdotter: Vad betyder en lokalredaktion?

Omslaget till Institutets för mediestudiers årsbok, som kom härom veckan, pryds av en Sverigekarta där stiliserade bilder av en person framför en dator är överkryssade. Det ska symbolisera orter där det inte längre finns lokalredaktioner. Det handlar om var fjärde kommun, enligt institutet.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:42

Insändare: Ska Sverige fortsätta kriget i Afghanisan?

Riksdagen ska idag ta ställning till om att fortsätta Sveriges insats i Afghanistan. Det finns bara ett rimligt beslut. Sverige ska inte sända soldater till Afghanistan.

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Nu öppnar Ludvikahem nya parkeringen – och bjuder på julklapp

I dag fredag har Ludvikahem äntligen öppnat nya centrumparkeringen på "Trädgården-tomten". Dessutom bjuder man på en julklapp under de första veckorna..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:26

Test: Från budgetfyndet till bästa lyxchampagnen – här är godaste bubblet till nyår

Nyårsfestligheterna stundar och då vill de flesta ha något bubblande i glaset. Vår dryckesexpert Sune Liljevall har likt tidigare år tagit sig an en stor mängd, cirka 300, mousserande torra viner och champagner i såväl ordinarie- som beställningssortimentet – och sorterat ut guldkornen åt dig..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:22

Följ med in i mytomspunna frimurarnas hemliga rum: ”Det sägs att vi dricker blod och äter barn”

Tills för bara några år sedan fick inga – som inte var frimurare – sätta sin fot i logens lokaler i Gävle. – Det finns saker vi inte kan berätta, säger Edvard Nordlander som är ordförandemästare i frimurarlogen Gevalia där vi har tittat in..

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till hus i Skattungbyn

Sara Signa Kristina Thalberg, 40, har köpt huset på adressen Grusvägen 7 i Skattungbyn av säljaren Sten Oscar Eriksson. Köpesumman blev 1 000 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i decembe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

Nya ägare till tomt i Smedjebacken

Olof Tommy och Berit Caroline Johannesson, 50 och 53 år, har tagit över fastigheten på Flottarvägen 19 i Smedjebacken från Barkaräng Entreprenad AB. Ägarskiftet blev klart i november 2017 och köpe....

DalaDemokraten - 15 dec 17 kl. 09:01

70-talshus i Avesta sålt för 995 000 kronor

Nu är det klart vem som köpt huset på Mandelblomsgränd 8 i Avesta av Jan Åke Lennart Bergvall. Nya ägare är Sara Josefine Thelin, 22, och Mats Tony Eriksson, 24. Priset blev 995 000 kronor och de ....Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.