DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 03:36

DI - 19 jul 11 kl. 18:19

USA-börser: IBM tar tätenDe amerikanska börserna steg på tisdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, IBM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, IBM, tar, täten
DI - 18 jun 13 kl. 16:42

USA-börser: Telekombolagen tar täten i uppgången

Med investerares blickar riktade mot Federal Reserves policymöte öppnade USA-börserna högre på tisdagen, och utökade därmed veckans inledande uppgångar. Att bostadsstatistik landade under marknadens förväntningar tycktes inte tynga sentimentet nämnvärt..

DI - 15 jul 13 kl. 18:10

USA-börser: Citigroup tar täten

USA-börserna var svagt upp vid 18-tiden på måndagen efter en blandad statistikskörd. På bolagsfronten steg Citigroup efter en stark rapport..

DI - 12 mar 15 kl. 17:50

USA-börser: Banker tar täten

Efter ett par timmars handel på torsdagen pekade pilarna uppåt på USA-börserna som har två nedgångsdagar i ryggen. Styrkan i dollarn, som de senaste dagarna agerat bromskloss, avtog vilket underlättade..

DI - 24 mar 17 kl. 17:42

USA-börser: Teknik tar täten i blygsam uppgång

När veckans sista handelsdag inleddes på New York-börserna steg ledande index försiktigt, i spåret av det politiska skeendet i USA med en förestående omröstning om hälsovårdsreformen AHCA, American Health Care Act..

DI - 13 jun 17 kl. 18:16

USA-börser: Banker tar täten för uppgången

USA-börserna handlades upp på tisdagen, med finans som bästa sektor i New York-börsens Dow Jones-index. En viss återhämtning för tekniksektorn rådde även efter att denna pressades rejält under de närmast föregående två handelsdagarna..

DI - 19 nov 13 kl. 17:21

USA-börser: Banker tar täten

De amerikanska börserna handlades försiktigt högre i inledning på tisdagen, där bankaktier hörde till vinnarna. Bland enskilda bolag stack Home Depot ut med en starkare rapport än marknaden väntat sig..

DI - 26 nov 13 kl. 16:23

USA-börser: Smyckesbolag tar täten

De amerikanska börserna inledde tisdagens handel i ett avvaktande manér. På makrofronten kom data som gav positiva tecken från bostadsmarknaden och bland enskilda bolag stack smyckesbolaget Tiffany ut med en stark uppgång efter en väl mottagen kvartalsrapport..

DI - 03 jan 17 kl. 16:30

USA-börser: Oljebolag tar täten i årets första uppgång

Cirka 30 minuter in i börshandeln på det nya året låg de amerikanska börserna på plus, lyfta av främst konjunkturkänsligt. Efter att ha varit en hårsmån från att ha träffat 20.000-nivån i december kan Dow Jones göra ett försök att nå drömgränsen på tisdagen..

DI - 10 feb 17 kl. 18:18

USA-börser: Energi tar täten

Det var fortsatt glatt på de amerikanska börserna som några timmar in i fredagshandeln låg på plus kring rekordnivåer. Investerare försökte att bedöma Donald Trumps löfte om att "inom några veckor" komma med en plan för skattereformer..

DI - 18 okt 17 kl. 16:49

USA-börser: Bankerna tar täten i öppningen

New York-börserna inledde onsdagshandeln med varierande rörelser. Vid 16.30-tiden hade Dow Jones industriindex stigit 0,5 procent till nivån 23.

DI - 30 okt 17 kl. 16:08

USA-börser: Teknikbolagen tar täten

Wall Street började måndagen med små rörelser även om teknikaktier fortsatte något högre efter fredagens rejäla uppgångar Omkring klockan 15.45 var Dow Jones industriindex 0,1 procent lägre. S&P 500 var samtidigt också ned 0,1 procent medan Nasdaq 100 var upp 0,3 procent..

Fler nyheter från DI

DI - 12 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 13 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 14 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 15 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 16 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 17 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 17 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 18 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 18 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 18 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.