DN > Ekonomi

Friday, 26 April, 11:11

DN - 19 jul 11 kl. 18:07

Nordea lyfte StockholmsbörsenStockholmsbörsen vände upp tisdagen med Alfa Laval och Nordea som draglok. Electrolux var en stor förlorare med ett ras på nära 15 procent. Börsen tog igen lite av förlorad mark när OMXS-index steg med 1,8 procent till 340,4 efter en rapporttung tisdag..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, Alfa Laval, Nordea, OMXS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordealyfte , Stockholmsbörsen
Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Stockholmsbörsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen ser ut att inleda fredagens handelssession lätt nedåt för storbolagsindex men morgonens rapportflöde kan självklart ge utslag åt olika håll i aktiekurserna..

Opinionen.se - 25 feb 13 kl. 17:45

Stockholmsbörsen vände ned

Stockholmsbörsen låg på plus mest hela måndagen men backade till minus under sista timmen. Telekomföretagen gick starkast bland storbolagen. Stockholmsbörsen var svagare än de ledande börserna i Europa.

Opinionen.se - 26 sep 13 kl. 16:30

H & M lyfter Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen ligger kvar på plus. Vid klockan 16.15 hade OMXS-index stigit 0,5 procent.

BT - 14 mar 13 kl. 16:22

Stockholmsbörsen fortsätter upp

Stockholmsbörsen fortsätter upp. Strax efter klockan 16 hade OMXS-index stigit 0,9 procent till 380,8. Uppgången var i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa.

GöteborgsPosten - 17 okt 18 kl. 17:47

Nordea backade på Stockholmsbörsen

Nordea drog ned banksektorn på Stockholmsbörsen efter misstankar om penningtvättssammanhang. Nordea rasade drygt fyra procent och OMXS-index stängde svagt neråt..

GöteborgsPosten - 17 okt 18 kl. 17:47

Nordea backade på Stockholmsbörsen

Nordea drog ned banksektorn på Stockholmsbörsen efter misstankar om penningtvättssammanhang. Nordea rasade drygt fyra procent och OMXS-index stängde svagt neråt..

Kristianstadsbladet - 27 feb 13 kl. 09:25

Uppåt på Stockholmsbörsen

Handeln på Stockholmsbörsen inleds med stigande kurser. Efter 15 minuters handel har OMXS-index lyft med 0,6 procent till 371,5.
Uppgången är bred, med 28 av 30 aktier i OMXS 30-index på plus.

Opinionen.se - 27 feb 13 kl. 10:19

Stockholmsbörsen upp i morgonhandeln

Stockholmsbörsen stiger försiktigt i morgonhandeln efter gårdagens nedgång. Vid 10-tiden har OMXS-index lyft med 0,4 procent till 371,0. Bland vinnarna finns storbankerna, med Nordea som draglok.

BT - 24 apr 13 kl. 17:42

Stockholmsbörsen vände upp

Efter nästan en hel dag på minussidan vände Stockholmsbörsen upp den sista handelstimmen. Ericsson var, trots ett oväntat svagt resultat, ett av de bolag som ledde uppgången. Stockholmsbörsens OMXS-index stängde till sist på 367,8, en uppgång med 0,4 procent.

BT - 28 aug 13 kl. 18:07

Fortsatt nedgång på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen fortsatte nedåt på onsdagen, tyngd av fortsatt oro för en militär attack mot Syrien. Bankerna, med undantag av Nordea, vände upp efter de senaste dagarnas kursfall. När handeln stängde hade OMXS-index backat med 0,6 procent till 385,6.

Opinionen.se - 05 nov 13 kl. 18:01

Nedåt på Stockholmsbörsen


Stockholmsbörsen föll med 0,4 procent på tisdagen. Tungviktare som Nordea och H & M tryckte ner OMXS-indexet. Samtidigt tog räntorna ett skutt uppåt inför torsdagens räntebesked från den europeiska centralbanken ECB.

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

Så mycket kostade en ny bil för 50 år sedan

En ny Volvo för 165.000 kronor eller en lyxig Cittra för en kvarts miljon? Eller kanske något enkelt, billigt och praktiskt – som en Skoda för strax under 80.

DN - 1 timme sedan

Fler fuskare mister resultat i högskoleprov

Ytterligare 40 personer som fuskat på högskoleprovet mister sina resultat, har Universitets- och högskolerådet (UHR) beslutat..

DN - 14 timmar sedan

Parterna inte överens – SAS-strejken igång i Sverige

SAS-piloterna har tackat nej till det medlarbud som presenterades under torsdagskvällen och därmed är strejken ett faktum, i Sverige. Över 300 flygningar har ställts in som berör inrikes-, Europa- och långdistansflygningar. Tidigt på fredagsmorgonen gick även SAS-piloterna i Norge och Danmark ut i strejk, skriver medier.

DN - 4 timmar sedan

Tips om du drabbas av flygstrejk

Inställd resa, hotell som inte går att boka om och extra utgifter – vilka krav kan du som konsument ställa på flygbolaget om du drabbas av flygstrejk?.

DN - Igår: 10:31

Klädkedjan JC har ansökt om konkurs

Klädkedjan JC går i konkurs,enligt Breakit som läst företagets konkursansökan. .

DN - Igår: 09:52

Direktiven spikade – föreslår undantag i las

Tydligt utökade undantag från turordningsreglerna och lägre kostnader vid uppsägningar. Nu är direktiven spikade i den statliga utredning som ska se över arbetsrätten. – Det har varit väldigt intensiva förhandlingar, säger arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S)..

DN - Igår: 14:29

Turbulens kring sportkedjan XXL – nedsättande kommentarer på vd:s Facebookkonto

Butikskedjan XXL är i blåsväder efter att företagets vd, Per Sigvardsson, anklagas för att ha skrivit nedsättande kommentarer på Facebook. Enligt den nya vd:n har kontot blivit kapat genom ett offentligt nätverk.  – Jag har allvarligt funderat på att ta bort min profil på Facebook, säger han.

DN - I förrgår: 09:18

SAS förbereder för strejk – passagerare erbjuds gratis ombokning

Det lutar allt mer åt att de skandinaviska SAS-piloterna går ut i strejk i helgen. Nu erbjuds alla resenärer som ska resa i helgen fri ombokning, meddelar flygbolaget i ett pressmeddelande. .

DN - I förrgår: 07:40

Kraftigt höjd omsättning för Volvo

Omsättningen uppgick till 107.208 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.