Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:16

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 17:31

Hyresgästerna har tröttnat på oseriös värdDe boende i hyreshuslängan längs Vadensjövägen har tröttnat på trasiga fönster, återupprepade vräkningar och kallt varmvatten. "Vår hyresvärd måste vara den sämsta i Sverige", säger Christer Nielsen som tillsammans med sina grannar har anmält bristerna.
Trots det har ingenting hänt och nu hotas hyresvärden med viten..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Vadensjövägen, Sverige, Christer Nielsen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresgästernahar , tröttnat, oseriös, värd
GöteborgsPosten - 29 sep 14 kl. 05:00

Hyresgästerna trötta på mögel och kyla

Mögliga och kalla lägenheter på Gropens Gård i Hammarkullen. Nu har hyresgästerna tröttnat på hyresvärden..

SmålandsPosten - 25 jul 13 kl. 06:25

Växjöhems biltvättar till för hyresgästerna

Att tvätta bilen i Växjöhems biltvättar är ju för Växjöhems hyresgäster. Men tyvärr är det inte så, det är tydligen för alla som bor i Växjö. Även för dem som har hus.

GöteborgsPosten - 29 sep 14 kl. 08:05

Hyresgästerna trötta på mögel och kyla

Mögliga duschar och kalla lägenheter. Grannarna på Gropens Gård har tröttnat på att deras hyresvärd inte åtgärdar problemen..

SVT Debatt - 20 nov 13 kl. 15:26

Skydda hyresgäster mot ansvarslösa värdar

BOSTÄDER När hyresvärdens ansvar brister så måste det finnas ett skydd för hyresgästerna. Det behövs lagändringar och att kommunerna tar sitt ansvar så att hyresgästerna garanteras en boendestandard med trygghet och kvalitet. Det är det de betalar sin hyra för att få, skriver Barbro Engman, förbundsordförande Hyresgästföreningen, och Torbjörn Rönnkvist, regionordförande Hyresgästföreningen region Aros-Gävle.

YA - 18 jun 16 kl. 03:00

De har tröttnat på frodigheten

Trottoaren och gatlyktorna har slukats av växtligheten och nu är parkeringen också på väg att försvinna. Hyresgästerna på Linnégatan tycker det är hög tid för kommunen att åtgärda den ymniga grönskan mot Korsavadsparken..

Kristianstadsbladet - 13 nov 12 kl. 10:08

Stora vattenproblem i Hammar

I fredags försvann vattnet hos de boende på Amaryllisvägen, för fjärde gången i år. Nu har hyresgästerna tröttnat. Dessutom berättar en boende att de har saknat kallvatten i över två år.

Kristianstadsbladet - 18 maj 16 kl. 20:00

Värmen försvann gång på gång

I två månader har värmen och varmvattnet försvunnit upprepade gånger medan ett nytt värmesystem installeras i en hyresfastighet i Tollarp. Nu har hyresgästerna tröttnat..

Cornucopia - 19 apr 15 kl. 13:55

Gästinlägg: Fastighetsbranschen, kejsarens nya kläder och oviljan

Nedanstående är ett gästinlägg från en hyresgäst i en medelstor svensk stad.

Fastighetsbranschen, kejsarens nya kläder och oviljan

Från hyresrätt till Brf Corleone - En ombildning fylld av fiffel

Den första juli 2014 tog en bostadsrättsförening över huset där vi bor. Direkt efter ombildningen kom lägenheter ut till försäljning, som mest låg fyra stycken ute samtidigt.

YA - 19 aug 14 kl. 15:05

"Självklart är många oroliga"

Foto: Ann-Louise Olander
Frågan om en möjlig utförsäljning av Skurupshems lägenhetsbestånd har blivit en brännhet fråga lagom inför valet. I samband med lördagens familjedag i Folkets park fanns Hyresgästföreningen på plats för att både genomföra en protestaktion och samtidigt svara på Skurupsbornas frågor.
– Självklart är det många som är oroliga.

Alingsås tidning - 17 feb 17 kl. 05:30

Sopsyndare tvingas betala

Vårgårda Bostäder AB har problem med personer, som dumpar sopor vid deras miljöstationer/miljöhus.
– Folk som inte ens är våra hyresgäster ställer helt ogenerat sina sopor hos oss. Nu har vi tröttnat.

Kristianstadsbladet - 04 apr 13 kl. 07:30

Brunråttor plågar boende i Glimåkra

Foto: Robert Mecea
Råttor har blivit en plåga i en hyresfastighet i Glimåkra. Nu tar Klockaren tag i problemen.
Det krafsar och rasslar i väggarna.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Brasiliansk domstol sänker Lulas straff

Brasiliens dömde ex-president Luiz Inácio Lula da Silva får ett fängelsestraff kortat. Lula, som tjänade som Brasiliens president mellan 2003 och 2010, dömdes i fjol till tolv års fängelse för sin inblandning i en uppmärksammad korruptionsskandal. Vid ö.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Thunberg träffade brittiska partiledare

Greta Thunbergs Europaturné fortsätter. Efter ett besök i Vatikanen, som bland annat bjöd på ett sjutton sekunder långt möte med påven själv, har den 16-åriga klimataktivisten nu landat i Storbritannien. Där fick hon rungande applåder efter ett tal i de.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Leipzig till cupfinal – Forsberg målskytt

Leipzig är klart för final i den tyska cupen efter seger mot Hamburg i semifinalen. En av målskyttarna: landslagsmittfältaren Emil Forsberg. Vid ställningen 2–1 fick svensken bollen en bit utanför straffområdet, tog några kliv och drog iväg ett skott fr.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sällsynta saxofoner stulna i Italien

35 sällsynta saxofoner har stulits från den italienska saxofonsamlaren Attilio Berni. Instrumenten uppges vara värda motsvarande tre miljoner kronor totalt och ingår i en samling på omkring 600 saxofoner som tagit Berni 25 år att bygga upp. Vissa av de.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Skogsbrand utom kontroll i Norge

En stor skogsbrand härjar i Sokndal i södra Norge och över 360 personer har ombetts att lämna sina hem. – Flera hus och stugor har evakuerats, och vidare evakuering övervägas kontinuerligt. Det finns ännu inga rapporter om skadade, men förutom elden är.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Damberg: Vi är bättre förberedda i år

Skogsbrandssäsongen har redan dragit i gång samtidigt som förra sommarens bränder finns i färskt minne. Men den här gången har staten sett till att förbereda sig, enligt inrikesminister Mikael Damberg (S). "Jag tänker på dem som drabbas med anledning av.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Glada rapporter lyfte Wall Street

En rad positiva delårsrapporter från tunga aktörer väckte upp livsandarna hos investerarna på Wall Street under tisdagen. USA-börserna steg på bred front. Twitter var en av dagens absoluta höjdpunkter.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Öhling Norberg avslutar karriären

Skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg väljer att avsluta karriären. I en intervju med SVT berättar han att motivationen inte längre finns där. – Det har varit svårt att ta det här beslutet, helt klart, säger Öhling Norberg.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ratad frukost ökar risken för hjärtdöd

Att hoppa över frukosten kan ha sina poänger ibland, exempelvis om man har bråttom. Men att göra det mer regelbundet är associerat med både sjukdom och förtida död. Det konstaterar amerikanska hjärtläkare efter att ha utgått från uppgifter från 6 550 kv.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Snabba mål tog Djurgården till storseger

Ett höghastighetsmål av fartvidundret Axel Jonsson-Fjällby – och en kanon från stjärnskottet Emil Bemström. Allt inom loppet av 65 glödheta sekunder. Det tog till slut Djurgården till storseger med 5–1 över Frölunda och därmed är SM-finalserien utjämnad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.