DI > Ekonomi

Monday, 22 April, 05:22

DI - 19 jul 11 kl. 17:29

Nordenbörser: Sämre än EuropaDe nordiska börserna handlades högre på tisdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: NordenbörserSämre , än, Europa
DI - 19 nov 14 kl. 18:16

Nordenbörser: Novo lyfte Danmark

Utvecklingen på onsdagens Nordenbörser var blandad, i likhet med mönstret på Europas börser generellt sett..

DI - 09 jun 15 kl. 18:33

Nordenbörser: Maersk föll

I likhet med övriga börser i Europa uppvisade de nordiska indexen röda siffror på tisdagen. Oron över Greklands skuldförhandlingar fortsatte tynga börshumöret..

DI - 11 feb 16 kl. 17:17

Nordenbörser: Carlsberg gick mot strömmen

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

SvD - 11 feb 16 kl. 17:26

Bankoro pressade Nordenbörser

Onsdagens lättnadsrally blev kortvarigt med Nordenbörser som backade brett i torsdagshandeln. Oro över att centralbankerna inte kommer få i gång tillväxten, bankoro, samt ett oljepris på minus tyngde..

DI - 02 jul 13 kl. 17:44

Nordenbörser: Bäst i Europa

Nordenbörserna utgjorde ett positivt undantag i Europa och steg överlag på tisdagen, även om inte Stockholmsbörsen följde med. Oslobörsen gick starkast med stöd av uppgångar från flera oljerelaterade bolag efter att priset på råvaran fortsatt klättra..

DI - 03 jul 13 kl. 17:48

Nordenbörser: Fall i Oslo

Nordenbörserna föll brett med övriga Europa på onsdagen. Politiska spänningar i Portugal och Egypten tyngde sentimentet. I synnerhet på Oslobörsen var det en tung handelsdag där bästa aktie stängde oförändrad..

DI - 08 jul 13 kl. 17:41

Nordenbörser: Stark start på veckan

Nordenbörserna steg under måndagens handel, i likhet med utvecklingen på de större börserna i Europa och USA..

DI - 03 feb 14 kl. 17:29

Nordenbörser: Läkemedelsbjässen lyfte i Köpenhamn

Nordenbörserna föll med det allmänt sura börsklimatet i Europa på måndagen..

DI - 24 feb 14 kl. 17:45

Nordenbörser: Här är aktierna som gick bäst

I likhet med övriga Europa stärktes Nordenbörserna på måndagen. Vid sidan av Volkswagens bud på Scania var nyhetsflödet relativt fattigt både på makro- och bolagsfronten, även om det tyska IFO-indexet var en positiv överraskning..

DI - 04 mar 14 kl. 17:52

Nordenbörser: Uppåt över hela linjen

Nordenbörserna pekade i samma riktning som övriga Europa under tisdagen, och stängde klart på plus, efter att den värsta Ukrainaoron dämpats..

DI - 10 mar 14 kl. 17:27

Nordenbörser: Kina-data tyngde kurserna

Nordenbörserna föll överlag på måndagen i likhet med övriga Europa, där bland annat helgens svaga kinesiska data tyngde. I Norge återfanns flera oljeservicebolag i botten..

Fler nyheter från DI

DI - 13 timmar sedan

Låt dig inte luras av bankernas sluga räntetrick

Kriget om bolånekunderna eskalerar. Och bankerna drar sig inte för att försöka kollra bort dig med vad som ser ut som strålande villkor. Sparexperten Günther Mårder går igenom bankernas lurigaste trick och hur du ska bemöta dem..

DI - 14 timmar sedan

Rensade i ägandet av rökeriet: ”Vi hade gjort alla fel man kan göra”

Laxnuggets och dubbelrökt lax har fått fart på tillväxten för Savolax vars lax ätits av kungligheter och Nobelpristagare. Men den riktiga vändningen kom när Anna Martinsson köpte ut de andra delägarna och gick från ägarlett till ägarstyrt bolag..

DI - 15 timmar sedan

Över 200 döda efter sprängdåd i Sri Lanka

En serie blodiga bombdåd har inträffat i Sri Lanka. Över 200 människor har dödats i detonationer vid flera kyrkor och hotell. Ingen har tagit på sig dåden.

DI - 15 timmar sedan

Experten: Så maxar du skattereduktionen

Männen betalar in betydligt mer kapitalskatt än kvinnor. Men deklarationen är ett utmärkt tillfälle att göra privatekonomin mer jämställd – och få en större skattereduktion, enligt sparexperten. .

DI - 16 timmar sedan

Systrarnas firma alltid redo för sämre tider

Envisheten överbevisade fördomarna när två systrar tog över familjeföretaget i en konservativ byggbransch. Trots flera år av tillväxt är garage- och hustillverkaren Björklidens Materialaffär alltid redo för sämre tider..

DI - 16 timmar sedan

M-politiker lämnar uppdrag: "Trovärdighet har tagit allvarlig skada”

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

DI - 17 timmar sedan

Sänk skatten med okänt avdrag

Har du köpt aktier i en liten nyintroduktion på någon handelsplats är chansen god att du kan få göra avdrag på skatten. Här är villkoren som måste vara uppfyllda. .

DI - 18 timmar sedan

Öppet för skrällseger i Ukrainas val

Ett luddigt partiprogram och systematiskt duckande av journalisternas frågor till trots har tv-komikern Volodymyr Zelenskyj vinden i ryggen inför söndagens presidentval..

DI - 18 timmar sedan

Allbrights vd: Vi bedömer kvinnliga ledare hårdare än män

Styrelserna i de omsättningsmässigt 25 största bolagen i Skåne har en skev könsfördelning. Det visar HD och Sydsvenskans kartläggning. Cirka en fjärdedel av alla ledamöter i styrelserummen är kvinnor..

DI - 18 timmar sedan

Körkortet riskerar att bli dyrare

Ett redan dyrt körkort riskerar bli flera tusenlappar dyrare när kraven stramas upp. Bland annat väntar längre förarprov och fler obligatoriska övningar. Men förhoppningen är att färre ska kuggas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.