DI > Ekonomi

Thursday, 18 April, 19:53

Liknande nyheter

Taggar: Vinsttappför , Profilgruppen
SmålandsPosten - 09 dec 14 kl. 06:20

Profilgruppen stäms på drygt en miljon

Ett företag från Vetlanda har stämt Profilgruppen på nästan 1 300 000 kronor. Det för att företaget anser att Profilgruppen brutit ett avtal som gjort att företaget förlorat pengarna. I stämningsansökan skriver Vetlandaföretagets advokat att företagen, i slutet av 2011, ingick ett ramavtal om ett långsiktigt och fördjupat samarbete.

SmålandsPosten - 11 apr 14 kl. 06:29

Profilgruppen satsar på hemmamarknaden

Hur ska Profilgruppen vända sitt minusresultat och hur ska bolaget återta den svenska marknaden? Det var frågor som ställdes av aktieägare till Profilgruppens tillförordnade vd och koncernchef Kåre Wetterberg på årsstämman i Åseda på torsdagseftermiddagen. Drygt hundra personer fanns på plats vid Profilgruppens årsstämma i Folkets hus.

DI - 10 apr 15 kl. 08:36

Profilgruppen får sin största affär hittills

Profilgruppen har tecknat avtal om sin största affär hittills. Kunden är ny för Profilgruppen och avtalet omfattar leveranser av färdigförpackade inredningsdetaljer baserade på vidareförädlade aluminiumprofiler, skriver Profilgruppen i ett pressmeddelande..

SmålandsPosten - 23 jul 13 kl. 06:14

Fortfarande tungt för Profilgruppen

Under våren har Profilgruppen säkrat flera större order till nya kunder. Det ger företaget hopp inför framtiden, trots ett första halvår med minusresultat. Nettoresultat blev minus 4,9 miljoner kronor under första halvåret, trots en positiv engångseffekt på 0,9 miljoner.

Sydsvenskan - 10 apr 15 kl. 09:02

Profilgruppen ror hem stororder

Profilgruppen, tillverkare av aluminiumprodukter, har fått sin största order hittills. Enligt ett pressmeddelande från bolaget löper kontraktet över ett antal år med start nästa år och är värt 200 miljoner kronor per år. Vem som är kund anges inte.

Helsingborgs Dagblad - 10 apr 15 kl. 09:02

Profilgruppen ror hem stororder

Profilgruppen, tillverkare av aluminiumprodukter, har fått sin största order hittills. Enligt ett pressmeddelande från bolaget löper kontraktet över ett antal år med start nästa år och är värt 200 miljoner kronor per år. Vem som är kund anges inte.

DI - 16 feb 11 kl. 14:08

Profilgruppen förbättrade resultatet

Profilgruppen redovisar ett resultat efter skatt på 1,0 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (-0,4), motsvarande ett resultat per aktie om 0:21 kronor (-0:08)..

E24 - 16 feb 11 kl. 14:23

Profilgruppen vände till vinst

Profilgruppen redovisar ett resultat efter skatt på 1,0 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (-0,4), motsvarande ett resultat per aktie om 0:21 kronor (-0:08)..

Affärsvärlden - 16 feb 11 kl. 14:14

Positivt, Profilgruppen

Profilgruppen har vänt ett minus till plus på sista raden. Den positiva trenden spås fortsätta..

VA - 16 feb 11 kl. 14:44

Profilgruppen vänder till vinst

16 februari Profilgruppen redovisar ett resultat efter skatt på 1,0 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (-0,4), motsvarande ett resultat per aktie om 0:21 kronor (-0:08). Nettoomsättningen uppgick till 231 miljoner kronor (192). Rörelseresultatet låg på 4,1 miljoner kronor (2,1) och kassaflödet från den löpande verksamheten uppgick till 19,0 miljoner kronor (18,5).

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 30 minuter sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 1 timme sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..

DI - 1 timme sedan

Resejätten storsatsar på ”hållbar semester” – klimatkompenserar mer

Den ökade klimatmedvetenheten får Tui att investera mer i hållbar semester.  ”Det har blivit en större diskussion om det är okej eller inte att resa”, säger Alexander Huber, vd på Tui i Norden..

DI - 1 timme sedan

Så bygger vi Sveriges fossilfria infrastruktur

Nyligen lämnade Bergmaterialindustrin över sin färdplan för fossilfri konkurrens- kraft till regeringen. Men för att branschen ska kunna ta ansvar måste staten skapa förutsättningar för elektrifiering, cirkulära flöden samt rättssäkra och effektiva tillståndsprocesser, skriver Mårten Sohlman och Svante Axelsson..

DI - 1 timme sedan

Socialistiska Bernie Sanders är miljonär

Den självutnämnde socialisten Bernie Sanders, som är en av dem som aspirerar på att bli demokraternas presidentkandidat i nästa års val, har miljoninkomster i dollar..

DI - 1 timme sedan

Positiv skärtorsdag i Europa

Europeiska börser var generellt upp med några få undantag på skärtorsdagen. .

DI - 1 timme sedan

Finland uppåt när Oslo och Köpenhamn höll stängt

Den finska börsen steg på skärtorsdagen med verkstadsbolagen Valmet och Wärtsilä i topp. .

DI - 2 timmar sedan

Svenskar gör whisky med hjälp av AI

Mjuk och ”vaniljig”. Så smakar världens första AI-producerade whisky, från svenska Mackmyra, som lagras på ekfat och lanseras till hösten..

DI - 2 timmar sedan

Det finns bara nedsida för Trump

När nu Rysslandsutredningen offentliggörs kommer fler kunna bedöma huruvida Robert Mueller verkligen ”frikänt” Donald Trump, vilket han har hävdat.  På så sätt finns bara nedsida för Trump. Men det lär krävas något stort för att förändra bilden av att han har gått segrande ur striden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.