DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 07:45

DI - 19 jul 11 kl. 16:46

USA-börser: Rapporter ger gott humörDe amerikanska börserna inledde handeln uppåt på tisdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Rapporterger , gott, humör
DI - 18 jun 14 kl. 22:20

USA-börser: Fed lyfte humöret

USA-börserna vände upp och stängde klart på plus, efter besked från Federal Reserve på onsdagskvällen som lugnade farhågorna om tidigare räntehöjningar än väntat..

DI - 20 okt 16 kl. 18:07

USA-börser: Rapporter pressar

Det var lite slagigt på Wall Street som några timmar in i torsdagshandeln gått ned på minus, efter en något starkare öppning. Svaga rapporter från Verizon och Ebay samt fall i oljan bidrog till pressen..

DI - 24 apr 14 kl. 22:26

USA-börser: Rapporter gav stöd

Med stöd av en generellt stark rapportskörd steg USA-börserna, som alltjämt är nära rekordnivåer, på torsdagen. Samtidigt bidrog händelseutvecklingen i Ukraina till viss försiktighet..

DI - 07 aug 14 kl. 14:59

USA-börser: Rapporter väntas stärka

Terminerna för de ledande USA-indexen pekar mot en positiv öppning på Wall Street under torsdagen, bland annat efter en fin rapport från 21st Century Fox..

DI - 13 nov 14 kl. 18:02

USA-börser: Rapporter i fokus

USA-börserna var nära oförändrade en bit in på torsdagens handel, och kretsar därmed fortsatt kring rekordnivåer. Kvartalsrapporter och bolagsaffärer stod i centrum..

DI - 18 okt 16 kl. 15:26

USA-börser: Rapporter väntas ge lyft

En rad starka bolagsrapporter bidrog till optimism i USA på tisdagen och lyfte de amerikanska börsterminerna inför öppningen. Goldman Sachs och Netflix fanns bland rapportvinnarna bland enskilda aktier..

DI - 10 mar 16 kl. 16:19

USA-börser: Gott humör smittar

En hyfsad uppgång syntes i den inledande torsdagshandeln på Wall Street, som sannolikt påverkades av ett gott humör på Europabörserna..

DI - 21 jan 14 kl. 22:32

USA-börser: Rapporter i fokus

De amerikanska indexen stängde tisdagens handel på båda sidor om nollstrecket, men med en dragning uppåt, efter att börserna hållit stängt under måndagen för firandet av Martin Luther King Day..

DI - 22 jan 14 kl. 16:28

USA-börser: Rapporter tynger

New York-börserna öppnade onsdagen i ett avvaktande manér runt nollstrecket. Flera rapportbesvikelser tyngde börshumöret och bland annat IBM agerade sänke på Dow Jones..

DI - 22 okt 14 kl. 15:17

USA-börser: "Rapporter visar vägen"

Efter de senaste dagarnas uppgångar kan de amerikanska börserna inleda onsdagens handel runt nollstrecket..

DI - 22 okt 14 kl. 18:08

USA-börser: Rapporter glädjer

De amerikanska indexen rörde sig i ett tätt spann strax ovan nollstrecket under onsdagens inledande handelstimmar, efter att tisdagens uppgång för S&P 500 varit den största så här långt i år för indexet..

Fler nyheter från DI

DI - 8 timmar sedan

Skånefonder på frammarsch - “Här finns kapital och kompetens”

Det har vuxit fram ett kluster av fonder i Malmö och Lund, flera nischade inom ett smalt område. Lönenivån, tillgång till personal och tekniken gör att fondbolag inte som tidigare måste finnas i Stockholm..

DI - 9 timmar sedan

Undersökning: Så spenderar svenskarna skatteåterbäringen

Skatteåterbäringen börjar trilla in och många ser fram emot att få tillbaka en extra slant. En undersökning från Novus på uppdrag av Svea ekonomi visar hur svenskarna spenderar pengarna de får tillbaka. .

DI - 9 timmar sedan

USA-börsen avslutade i dur

En USA-börs i dur fick avsluta veckan innan påskledighet. Breda S&P 500 slutade upp 0,16 procent. Även Dow Jones stängde upp 0,42 procent och Nasdaq var upp 0,02 procent.

DI - 9 timmar sedan

Tencent får godkännande för Kina-försäljning

Tencent har fått ett godkännande som öppnar för att få börja sälja Nintendo Switch i Kina. .

DI - 9 timmar sedan

104 före detta politiker försörjs av riksdagen

104 före detta politiker försörjs fortfarande helt eller delvis av riksdagen.  En av dem är Socialdemokraternas Veronica Palm som hoppade av politiken för snart fyra år sedan och har levt på inkomstgarantin på nästan 47.000 kronor i månaden sedan dess, skriver DN..

DI - 10 timmar sedan

Andersson om tillväxtsmockan mot Sverige: ”Det bromsar ju in globalt”

WASHINGTON. Magdalena Andersson försvarar IMF:s kraftiga nedrevidering av Sverige som en effekt av den globala inbromsningen.  Hon ser samtidigt det generella budskapet från Trump-administrationen som ”mycket bekymmersamt”.

DI - 11 timmar sedan

Zuckerberg till Di: ”I've got this”

Samma riskkapitalister som tjänade miljarder på Google och Facebook gör nya superklipp när en ny våg av bolag går till börsen. Vad sägs till exempel om en avkastning på 76.000 procent på Uber?

DI - 12 timmar sedan

Förslag i USA: Höj åldern på tobaksköp

Majoritetsledaren i Senaten, republikanen Mitch McConnell, vill att kongressen höjer minimiåldern för köp av tobaksprodukter, inklusive e-cigaretter, till 21 från 18 i hela landet. Detta för att begränsa tonåringars tobaksanvändande som beskrivits som en epidemi..

DI - 12 timmar sedan

Pinterest rusar på USA-börsen

Hypade sociala medie-bolaget Pinterest rusar på New York-börsen efter att bolaget introducerats på torsdagen.  Drygt tre timmar in i handeln är aktien upp 28 procent..

DI - 12 timmar sedan

En pakt i förhandling

LEDARE. Vi lever längre och friskare än någonsin. Det bör därför finnas tid både för familjelycka och kunskaper, makt och rikedom för båda föräldrarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.