DI > Ekonomi

Saturday, 20 April, 11:19

DI - 19 jul 11 kl. 16:47

Europabörser: Uppåt i FrankfurtLedande Europabörser handlades högre på tisdagen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Frankfurt, Europabörser

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EuropabörserUppåt i , Frankfurt
DI - 26 maj 14 kl. 11:48

Europabörser: Frankfurt tar täten

Europabörserna har inlett måndagshandeln med stigande kurser. Frankfurt har tagit täten för uppgångarna efter positiv konsumentförtroendestatistik. Både Storbritannien och USA har helgdag på måndagen vilket drar ned volymerna rejält..

DI - 17 jun 13 kl. 11:20

Europabörser: Frankfurt i topp

Europabörserna stiger på måndagsförmiddagen med Frankfurtbörsen i bräschen när uppgångarna på Asienbörserna i morse spillde över..

DI - 16 mar 15 kl. 11:37

Europabörser: Frankfurt i täten

De ledande Europabörserna avancerar på måndagen med Frankfurtbörsen i täten för uppgången. Det tyska DAX30-index bryter i dag för första gången igenom 12.000-nivån..

DI - 05 sep 17 kl. 17:52

Europabörser: Frankfurt mot strömmen

De ledande Europabörserna noterade en blandad utveckling på tisdagen. I London och Paris sjönk index medan Frankfurtbörsen slutade strax ovanför en oförändrad nivå. Finansbolagen agerade sänke.

DI - 23 jan 18 kl. 18:08

Europabörser: Frankfurt vinnare

Blandade rörelser med dragning uppåt noterades för de ledande Europabörserna i tisdagshandeln. Det regionala samlingsindexet Stoxx Europe 600 var upp 0,2 procent. FTSE 100-indexet i London steg 0,2 procent..

DI - 05 feb 18 kl. 18:02

Europabörser: Frankfurt höll emot nedgången

Europabörserna fortsatte ned på måndagen i spåren av det amerikanska börsfallet på drygt 2 procent i fredags som kom efter oro för stigande inflation och högre räntor. Aktier i fastighetssektorn utvecklades svagt..

DI - 16 jan 18 kl. 17:12

Europabörser: Frankfurt klättrade

De större europeiska börserna uppvisade en blandad utveckling under tisdagen. Det regionala samlingsindexet Stoxx Europe 600 hade vid 17-tiden stigit beskedliga 0,1 procent..

DI - 24 dec 13 kl. 14:53

Europabörser: Glada julbörser

I linje med övriga världen steg de stora Europabörser som inte höll helgstängt på julaftonen, om än marginellt. Londonbörsens FTSE-index ökade med 0,2 procent och Paris CAC-index gick upp 0,1 procent..

DN - 06 jun 12 kl. 18:24

Kraftiga lyft på Europabörser

Ledande Europabörser tog glädjeskutt på onsdagen. Investerares köplust göddes av rapporter om att EU kan vara på väg att stötta Spaniens krisdrabbade banker..

DI - 02 apr 14 kl. 11:27

Europabörser: Uppgången fortsätter

De flesta Europabörser bygger under onsdagen vidare på tisdagens uppgångar, om än i måttlig takt. Marknaden är något avvaktande inför eftermiddagens USA-statistik..

DI - 14 okt 14 kl. 11:48

Europabörser: Svaga siffror tynger

Alla ledande Europabörser lyser rött under tisdagsförmiddagen. En rad statistik under förmiddagen har bidragit till att peka ut riktningen för kurserna..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Trycket ökar på Kubas ekonomi – fruktar ny period av knapphet

Med krisen i Venezuela ökar trycket även på det allierade Kubas ekonomi. Efter nya sanktioner från USA varnar kommuniststyret för en ny period av svårigheter på ön..

DI - 15 minuter sedan

Svenskt fika ska erövra Kina: ”Unika möjligheter”

SHANGHAI. Wayne’s Coffee har kastat sig in på världens tuffaste kaffemarknad – Kina. Med slagord som ”We love fika” och ekologiska köttbullemackor ska den svenska kafékedjan vinna kinesiska hjärtan.

DI - 1 timme sedan

Tänk utanför boxen – lägg på en tjuga och skippa fulvinet

Enligt flera rapporter blir det alltmer tveksamt om vin har några hälsomässiga fördelar. En sätt att tackla forskningsrönen är att dricka mindre – men bättre – vin. Di:s expert Per Styregård listar de bästa ersättarna till Systembolagets storsäljare..

DI - 1 timme sedan

Psykologen: Därför snattar vi på jobbet

Varje år stjäls det för miljarder av företagens anställda och dess chefer. Och stölderna ökar. ”Snatteri blir ett sätt att lönekompensera sig själv”, säger Rune Brand, psykolog och beteendevetare, som forskat i stölder på jobbet..

DI - 2 timmar sedan

Forskarna varnar för klimatpanik: ”Vissa talar om nästan desperata åtgärder”

De har kallats klimatförnekare efter en artikel om klimatutmaningen utifrån ett ekonomiskt perspektiv. Men forskarna Per Krusell och Conny Olovsson är efter mer än tio års studier på området övertygade om att deras slutsatser är de rätta. ”Problemet är att vissa talar om nästan desperata åtgärder, medan vi tycker kostnadseffektivitet är viktigt”, säger Per Krusell..

DI - 2 timmar sedan

Mike Pompeo svarar Nordkorea

USA:s utrikesminister Mike Pompeo kommer att fortsätta att delta i kärnvapenförhandlingarna mellan USA och Nordkorea trots att Nordkorea vill att han byts ut..

DI - 2 timmar sedan

Ebba Busch Thor: Förorten behöver kristen grund

Sveriges förorter skulle gynnas av mer kristna värderingar. Det skriver Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor i en debattartikel i Expressen på lördagen..

DI - 3 timmar sedan

Staten kan förlora miljarder på Saab-konkurs

Staten riskerar att förlora nästan två miljarder kronor på biltillverkaren Saabs konkurs, uppger Sveriges Radio Ekot..

DI - 20 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 21 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.