Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 20 April, 23:45

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 16:37

Åtalas för hot mot parEn 36-årig man från Landskrona åtalas för olaga hot. Enligt åtalet sökte han en natt i maj upp en kvinna på en adress i centrala Landskrona och hotade att döda kvinnan och hennes pojkvän. En annan kvinna ska ha blivit vittne till hotet. Enligt åklagaren var hotet ägnat att framkalla allvarlig fruktan för kvinnan egen, eller annans, säkerhet..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Landskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalas för hotmot , par
Skånskan - 21 mar 18 kl. 12:06

27-årig man greps efter hot på Triangeln

MALMÖ En 27-årig man greps några timmar efter den stora polisinsatsen vid Triangeln på tisdagskvällen.
Mannen misstänks för olaga hot mot grupp efter att ha uttalat sig hotfullt vid flera tillfällen både utanför och inne i Triangelns köpcentrum.Enligt polisen har han även ett par gånger den senaste tiden uttalat likande hot i andra sammanhang.

Skånskan - 27 okt 18 kl. 05:00

Hot tvingade anställda i kommunen att flytta

ESLÖV Några medarbetare inom Eslövs kommun fick för en tid sedan ta emot anonyma hot efter att de i tjänsten samtalat med stökiga ungdomar och deras föräldrar. Hoten bedömdes som så allvarliga att medarbetarna tillfälligt togs ur tjänst och fick flytta till annan ort – även deras barn togs ur skolan.– Det fick stor inverkan för dessa medarbetare, skriver avdelningschef Jörgen Larsson i en tjänsteskrivelse till politikerna i den nämnd som hanterar frågorna.

BT - 04 jun 13 kl. 11:05

Fängelse för par i Borås - ansåg att flicka var besatt av onda krafter

Ett par i Borås som åtalats för grovt våld, hot och tvång när de skulle driva ut onda andar från en flicka som ansågs besatt av onda krafter dömdes i dag till fängelse. Mannen fick ett år och tio månader för grov misshandel, olaga hot och olaga tvång. Kvinnan dömdes till åtta månaders fängelse för olaga hot.

YLE - 25 aug 13 kl. 14:31

Kumpula-Natri fördömer hot mot Biaudet

Riksdagsledamot Miapetra Kumpula-Natri är besviken och oroad över att minoritetsombudsman Eva Biaudet igen har utsatts för hot på gatan. Kumpula-Natri anser att hoten är extra graverande, när de riktas mot minoritetsombudsmannen, vars uppgift är att å tjänstens vägnar lyfta fram problemen bland minoriteterna i Finland. - Dessutom riskerar den aktuella diskussionen om svenskans ställning öka motsättningarna, i fall vi inte kan föra en sakdebatt om själva saken, varnar Kumpula-Natri.

Kristianstadsbladet - 29 mar 14 kl. 07:30

Flera politiker har utsatts för hot

Arkivfoto: Tommy Svensson
Har det politiska klimatet hårdnat i Bromölla? Flera av politikerna i Bromölla vittnar om att de utsatts av allt från trakasserier till mordhot. Ett hot mot demokratin anser några politiker.

BT - 04 dec 11 kl. 09:50

Ökat våld och hot mot lärare

Våldet och hoten mot lärare i skolan ökar och blir grövre. Borås är inget undantag, visar siffror från Arbetsmiljöverket. ?

Skånskan - 27 nov 16 kl. 01:00

Krök inte rygg för Erdogans hot

ERWP.fif(0)”EU, se på mig. Om ni går läng­re kommer gränserna att öp­pnas, tänk på det”.

Skånskan - 23 feb 17 kl. 01:00

EU-par­la­mentet vill ge EU ännu mer makt

ERWP.fif(0)EU-par­la­mentet har dis­ku­terat EU:s fram­tid, i ljuset av det brit­tiska ut­trä­det. Men tvärt emot vad de­batten i öv­rigt handlar om, att lyssna mer på med­bor­ga­rna om vad EU bör ägna sig åt och av­stå från att läg­ga sig i, vill EU-par­la­mentets ma­jo­ri­tet utöka EU:s makt vä­sent­ligt.

SmålandsPosten - 17 nov 17 kl. 12:34

Hot: Husköpet spårade ur – par blev förföljda

Ett par i Lessebo kommun har anmält ett annat par för olaga hot och förtal. Det hela handlar om ett fastighetsköp som de båda parterna inte är överens om..

YLE - 16 jun 17 kl. 07:01

Johannes församling vägrar välsigna samkönade par under Regnbågsmässan

Johannes församling i Helsingfors går inte med på att välsigna samkönade par under Regnbågsmässan, som ordnas på hösten. Regnbågsmässans arrangörer är kritiska och funderar nu på att flytta mässan från Johanneskyrkan. År 2007 kom föreningen Regnbågsankan med idén om att ordna en kristen mässa för hbtq-personer och sedan dess har Johannes församling låtit ordna mässan i deras lokaler.

YLE - 20 nov 15 kl. 17:03

Husu får hot varje dag

Medieprofilen Abdirahim Husu Hussein har fått utstå dagliga hot i flera års tid. De senaste veckorna har mängden ökat. Husus telefonnummer och adress delas ut på Facebook.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Makthavare i Algeriet under utredning

Algeriets tidigare premiärminister Ahmed Ouyahia och nuvarande finansminister Mohamed Loukal har ombetts att infinna sig i en domstol. De båda ministrarna, som arbetade under den nyligen avsatte presidenten Abdelaziz Bouteflika, utreds för att ha slösat.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Lehner nominerad till NHL:s bäste målvakt

I går presenterades Robin Lehner som en av de nominerade till Masterson Trophy, som ges till den spelare som bäst exemplifierar ihärdighet, god idrottsanda och hängivenhet till ishockeyn. Nu är New York Islanders-målvakten nominerad till ett pris till..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svenskduon historisk i hemmatävlingen

Det svenska beachvolleyparet Martin Appelgren och Alexander Annerstedt blev under lördagen det första svenska laget någonsin som tog sig till en semifinal i en världstourtävling. Duon besegrade ryska Pavel Sjustrov/Alexej Gustev i två raka set (21–15, 2.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Renaida fick lämna ”Stjärnornas stjärna”

Renaida Braun blev den femte deltagaren att lämna "Stjärnornas stjärna". Precis på målsnöret innan semifinalen. – Det känns ändå bra.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

En gripen efter skottlossning i Malmö

En man greps på lördagskvällen efter en skottlossning i en trappuppgång på Nobelvägen i centrala Malmö. – Vi fick larm om en misstänkt hotsituation och att en hög smäll hörts på en adress vid Nobeltorget, säger Peter Kjällkvist vid polisen till TT. Poli.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bil voltade ner i diket

På lördagen skedde en singelolycka på Axeltoftavägen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

AKP fortsätter överklaga resultat i Istanbul

Regeringspartiet Rättvise- och utvecklingspartiet (AKP) gör ett till försök att få till ett nyval i Istanbul, efter ett nederlag för tre veckor sedan. Partiet har lämnat in ytterligare en överklagan om att valet ska tas om, rapporterar den statliga nyhe.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skogsbrand utanför Örkelljunga

På lördagen började det brinna i i skogen vid Tåssjö mellan Örkelljunga och Munka Ljungby..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Missnöjd Forsberg bakom Leipzigs seger

RB Leipzig befäster sin tredjeplats i Bundesliga. Under lördagskvällen kom en meriterande bortaseger mot Borussia Mönchengladbach. Emil Forsberg startade matchen och fick från sin mittfältsposition se hur Marcel Halstenberg tryckte in ledningsmålet på s.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Oscarsakademin: Rätt att utesluta Polanski

Oscarsakademin står fast vid sitt beslut att sparka ut Roman Polanski förra året. "Procedurerna som vidtogs för att utesluta Polanski var rättvisa och resonabla. Akademin står fast vid att beslutet var riktigt", säger en talesperson för sällskapet, enli.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.