SvD > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:14

SvD - 19 jul 11 kl. 16:31

Expert varnar för homeopati-produkt?På lång sikt ökar risken för cancer i tarmen?..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Expert, varnarför , homeopati-produkt
Dagens PS - 04 dec 18 kl. 08:13

Expert varnar för lömsk avgiftsfälla

Utfärdar skarp varning.  Ser framför sig hur rådgivare skålar i champagne över rekordförsäljningen av skräpfonder. ”Den produkt som rådgivarna och förmedlarna vill sälja är ofta en fond som investerar i andra fonder med olika riskprofil.

YLE - 17 maj 16 kl. 15:42

Rådgivning tipsade om homeopati och hypnos mot förlossningssmärta

Blivande föräldrar i Esbo fick information om alternativ smärtlindring när de deltog i en kurs som ordnades av den kommunala rådgviningen. Nu drar staden tillbaka materialet. Yle Huvudstadsregionen har fått ta del av de papper som delades ut på en familjeförberedelsekurs i Esbo i mitten av maj.

Dagens PS - 12 sep 18 kl. 13:11

Expert: ”Det är förödande för ditt varumärke”

Nyhetsbrevet har gått från ”slasktratt” till många varumärkens starkaste och i flera fall mest lönsamma kommunikationskanal. Men det krävs att man jobbar på rätt sätt och inte låter produktägarna ta över. Och just det sistnämnda är viktigt.

YLE - 25 jun 13 kl. 14:09

Tukes varnar för livsfarlig strömkälla och reseadapter

Säkerhets- och kemikalieverket Tukes ber att konsumenterna omedelbart slutar använda en livsfarlig strömkälla och reseadapter. Konsumenterna ska genast kassera produkterna. Universalströmkällan HY-100W MAX och reseadaptern NO:931L har sålts i webbutiken www.

Sydsvenskan - 03 mar 11 kl. 06:30

Polisen varnar för farliga smuggelcigaretter

Minst var femte cigarett i Skåne är illegalt framställd. Nu varnar polisen allmänheten för kopiorna som kan vara farliga. - Tillverkarna blir allt skickligare på förfalskningar, säger Håkan Gustafsson vid Malmöpolisen.

Metro - 15 jan 13 kl. 11:46

Experter varnar för att andas in alkohol

En ny produkt gör det möjligt att andas in alkohol. Men experter varnar för höga berusningsnivåer..

Helsingborgs Dagblad - 04 dec 14 kl. 07:20

Varnar för livsfarlig USB-laddare

Elsäkerhetsverket varnar för en "livsfarlig" USB-laddare från iphoneprodukter.se, som enligt myndigheten har mycket allvarliga fel och kan ge elchocker eller börja brinna. "Om du äger denna produkt bör du lämna tillbaka produkten till inköpsstället eller förstöra den", skriver Elsäkerhetsverket i ett pressmeddelande.

BT - 04 dec 14 kl. 07:18

Varnar för livsfarlig USB-laddare

Elsäkerhetsverket varnar för en "livsfarlig" USB-laddare från iphoneprodukter.se, som enligt myndigheten har mycket allvarliga fel och kan ge elchocker eller börja brinna. "Om du äger denna produkt bör du lämna tillbaka produkten till inköpsstället eller förstöra den", skriver Elsäkerhetsverket i ett pressmeddelande.

Dagens PS - 26 maj 17 kl. 11:44

FI varnar: Du kan förlora allt du äger

Privata Affärer berättar om produkten binära optioner, där risken enligt Finansinspektionen är stor att satsade pengar går upp i rök. Allt fler konsumenter vittnar enligt artikeln om att de råkat illa ut. Privata Affärer uppger att marknadsföringen för binära optioner ofta är aggressiv, ibland även vilseledande, och att exponeringen sker via nätet och sociala medier.

Sydsvenskan - 16 nov 17 kl. 05:31

Varnar: Nätfyndet kan vara piratkopia

Konsumenter som tänker köpa märkesvaror över nätet i jultider bör vara kritiska. Oseriösa nätbutiker som säljer piratkopior har sin högtid då – och som köpare riskerar man att bli utan varan eller få en farlig produkt, varnar Konsument Europa. Det är lä.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.