Polisen > Nyheter

Wednesday, 24 April, 03:20

Polisen - 19 jul 11 kl. 16:16

Narkotika ofta del i organiserad brottslighetNarkotikahandeln omstter mycket pengar bland kriminella och anses vara en lukrativ bransch. Fr att tillgngen till narkotika ska kunna begrnsas r det viktigt att bekmpa den grova internationella organiserade brottsligheten..
Läs mer på Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Narkotika, ofta, deli , organiserad, brottslighet
SVT Debatt - 15 jan 14 kl. 11:56

Valet i höst avgör kampen mot organiserad brottslighet

ORGANISERAD BROTTSLIGHET Om ett år bildas den nya, övergripande, Polismyndigheten – en av många satsningar från oss i alliansregeringen för att minska den organiserade brottsligheten. Men får vi ett regeringsskifte i höst fallerar den satsningen. Splittringen i oppositionen i den här frågan är både tydlig och djup, skriver Krister Hammarbergh (M).

Skånskan - 16 feb 17 kl. 11:56

Tullen gjorde stora beslag av narkotika

MALMÖ Tullverket gjorde under 2016 tre gånger så många beslag av marijuana och cannabis som året innan.
Och även beslagen av ecstacy, LSD, heroin och opium ökade. ERWP.

Skånskan - 09 jan 19 kl. 11:13

Två gripna vid insats mot narkotika

SVEDALA Heroin och dopningsklassade tabletter som kan kopplas till en misstänkt 23-årig kvinna och en fem år äldre man blev resultatet när polisen efter tips gjorde ett tillslag på Segestrandsgatan i Svedala.– Det här var en bred insats som är nödvändig att göra av och till, säger Jan-Ingvar Nilsson, Svedalas kommunpolis.
Han deltog i insatsen som genomfördes på onsdagens eftermiddag och kväll i centrala Svedala.

PI - 18 mar 11 kl. 02:18

?Organiserad kampanj mot moské i Borlänge?

ISLAMISERINGEN Jan Hjärpe, islamolog, menar att det ”högljudda motståndet” mot det planerade bygget av en moské i Borlänge är en organiserad kampanj som några få aktivister ligger bakom och hävdar att samma sak gäller för Östersund. Enligt Hjärpe borde insändarskribenter och andra motståndare till moskén i Borlänge kollas om de verkligen bor där själva. ?

Skånskan - 04 jun 18 kl. 15:02

Upp mot 780 kilo narkotika i lasten

Malmö En 63-årig knarkkurir döms till fängelse för en synnerligen grov narkotikasmuggling. Värdet på narkotikan på gatan uppskattas till 90 miljoner kronor.– Blotta volymen indikerar att det är kriminella nätverk med hög kapacitet som organiserat smugglingen.

Nyheter 24 - 08 sep 11 kl. 12:08

Både vakt och gäst ofta utsatt på krogen


NYHETER24 GRANSKAR. - Då drog han och hans kollega in mig i ett rum. Där fick jag ganska rejält med stryk.

Polisen - 15 feb 13 kl. 15:11

Organiserad smuggelliga avslöjad

Fredagen den 15/2 häktades fyra personer misstänkta för grov olovlig befattning med smuggelgods. De misstänks för att ingå i en organiserad liga som försett västra och södra Sverige med narkotika och smuggelgods. Totalt är 18 personer häktade i ärendet.

Dagensanalys.se - 13 jun 16 kl. 11:29

Annonsbedrägerier näst största marknaden för organiserad brottslighet efter kokain

Enligt en rapport från organisationen World Federation of Advertisers spår att den näst största inkomstkällan för organiserad brottslighet under nästa årtionde kommer vara… annonsbedrägerier. Bara tung droghandel kommer vara större. WFA har kommit fram till detta resultat genom att uppskatta den nuvarande tillväxten inom reklamindustrin och lägga ut den över de kommande tio åren.

Skånskan - 06 mar 19 kl. 20:00

Par anhållna med större mängd narkotika

SVEDALA En 23-årig kvinna och en 24-årig man sitter anhållna efter att ha stoppats på Prelatgatan i Svedala med en större mängd narkotika.
Polisen misstänker att drogerna var avsedda att säljas vidare.– Visst är det så att det pågår försäljning av narkotika i Svedala och det är absolut ganska god tillgång på det också.

YLE - 04 jul 14 kl. 08:16

Kroppssmuggling av narkotika ökar

Professionell smuggling av droger i kroppen har ökat betydligt under de senaste åren, berättar tullen till Yle Uutiset. Det har också blivit vanligare att kvinnor fungerar som kurirer. Ännu vid millenniumskiftet fastnade ingen eller bara ett par sväljare årligen i tullens inspektioner.

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 22 feb 18 kl. 07:55

Nu flyttar vi till en ny polisen.se

Torsdagen den 22 februari släcker vi ner den här versionen av polisen.se och flyttar till en ny mobilanpassad webbplats..

Polisen - 21 feb 18 kl. 19:02

Polisen söker specifikt vittne till våldtäkt i Karlstad.

Tidigt på morgonen 11 februari anmäldes en våldtäkt som skett utomhus i närheten av biblioteket i Karlstad..

Polisen - 21 feb 18 kl. 13:10

Kritik mot beslag av Naloxon: ”Polisens primära uppgift är inte att beslagta medicin”

Sprutbytesmottagningen i Uppsala har i en artikel i Dagens medicin uppgett att polisen i Uppsala beslagtar Naloxon från missbrukare. Polisen har ingen primär uppgift att beslagta legalt innehav av medicin..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:35

Krafttag mot den öppna narkotikahanteringen

Polisen och Mölndals stad lanserar nu sitt nya medborgarlöfte med fokus på den öppna narkotikahanteringen i det offentliga rummet. Under året kommer en rad aktiviter bidra till att minska problemet med den öppna narkotikahanteringen..

Polisen - 21 feb 18 kl. 11:01

Lyckosam insats mot narkotikaförsäljning via nätet

En nationell polisinsats mot en fentanylsäljare fick ett mycket lyckat resultat i region Syd..

Polisen - 20 feb 18 kl. 13:05

Region Nord - så upplever medborgarna tryggheten i norr

Den senaste nationella trygghetsundersökningen från Brå visar att medborgarna i polisregion Nord till stor del känner sig trygga och att utsattheten för egendomsbrott mot hushåll har minskat..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:54

Man anhållen efter att ha onanerat framför unga tjejer

En man som misstänks för att ha onanerat framför flera unga tjejer i södra Stockholm är nu anhållen misstänkt för sexuellt ofredande..

Polisen - 20 feb 18 kl. 12:32

Två män anhållna efter explosion i Vårby gård

Två män har anhållits skäligen misstänkta för bland annat grovt vållande till annans död efter att en man avled då han hade plockat upp en handgranat i södra Stockholm..

Polisen - 20 feb 18 kl. 10:27

Skarpare åtgärder mot unga kriminella

För att mer effektivt kunna arbeta mot illegala vapen föreslår Polismyndigheten flera lagskärpningar. Det framgår av slutredovisningen av regeringsuppdraget om insatser mot illegala vapen och explosiva varor som lämnades in i dag..

Polisen - 20 feb 18 kl. 09:55

Borås: Medborgarlöfte klart för särskilt utsatta områden

Polisen, Borås stad och AB Bostäder i Borås gör en gemensam satsning för ökad trygghet och minskad brottslighet i de särskilt utsatta områdena i Borås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.