SR > Nyheter

Wednesday, 24 April, 11:21

SR - 19 jul 11 kl. 16:15

Inleder förundersökning om mutor kring försvarets reklaminköpEfter Ekots rapportering om en stor upphandling för Försvarsmakten har chefsåklagare Alf Johansson vid Riksenheten mot korruption inledde idag en förundersökning om misstänkt mutbrott och bestickning..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Ekots, Försvarsmakten, Alf Johansson, Riksenheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inleder, förundersökningom , mutorkring , försvarets, reklaminköp

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

MSB: Sverige bättre rustat nu

I dag kl 10.00 håller Myndigheten för samhällsskydd och beredskap en pressträff hur hur myndigheten har förberett sig för bränder i år..

SR - 2 timmar sedan

Ny rättegång inleds mot hyllad börs-vd

Nu inleds rättegången i norska hovrätten mot det svenska storföretaget Hexagons framgångsrike vd Ola Rollén..

SR - 3 timmar sedan

Venezuelanen Mauriela: Jag är mörkrädd

Venezuela har drabbats hårt av elavbrott i skuggan av den ekonomiska och politiska krisen där..

SR - 4 timmar sedan

M vill premiera kärnkraft före vindkraft

Moderaterna har hotat lämna energiuppgörelsen om inte förutsättningarna för kärnkraften blir bättre..

SR - 3 timmar sedan

Uppgifter: Attentaten kunde ha stoppats

I Sri Lanka har nu dödstalet efter söndagens terrorattack stigit till 359 personer enligt polisen. Presidenten har gett militären utökade befogenheter att gripa och hålla kvar misstänkta, rapporterar nyhetsbyrån AP. Samtidigt börjar nu en politisk strid om vilken information Sri Lankas säkerhetstjänst hade innan attackerna..

SR - 4 timmar sedan

Katalonien hett ämne när Spanien går till val

Igår hölls den andra och sista tv-sända debatten inför valet i Spanien på söndag. Frågan om vem som ska bli Spaniens näste premiärminister, står emellan fyra partiledare i en tidvis livfull debatt igår..

SR - 3 timmar sedan

Starkt resultat för Volvo

Fordonstillverkaren AB Volvo redovisar ett resultat efter finansiella poster på 13 280 miljoner kronor för det första kvartalet i år. Det kan jämföras med resultatet på 7 727 miljoner kronor samma period året före..

SR - 5 timmar sedan

Bränderna hålls inom begränsningslinjerna

Räddningstjänsterna arbetar fortsatt med att hålla koll på flera bränder i södra Sverige. En av de största bränderna, mellan Hästveda och Osby, i Hässleholms kommun är ännu inte släckt..

SR - 5 timmar sedan

Militären får ökade befogenheter i Sri Lanka

Efter bombdåden i Sri Lanka i påskhelgen har presidenten gett militären utökade befogenheter att gripa och hålla kvar misstänkta, rapporterar nyhetsbyrån AP..

SR - 5 timmar sedan

Kim och Putin redo för ett första möte

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har anlänt till Ryssland för sitt toppmöte med president Vladimir Putin. I dagar har förberedelserna pågått på ön Russky Island utanför ryska Vladivostok inför det första mötet mellan de båda ledarna. Mötet ska, enligt Ryssland, fokusera på Nordkoreas kärnvapen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.