Expressen > Nyheter

Friday, 26 April, 03:08

Expressen - 19 jul 11 kl. 15:54

Två personer påkörda av X2000-tågTvå personer blev påkörda av ett tåg vid Sävsjö station i eftermiddag. De uppges ha fått skador på fötterna. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
X2000, Sävsjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tvåpersoner , påkördaav , X2000-tåg
Expressen - 25 maj 16 kl. 02:03

X2000-tåg körde på två rälsarbetare

Två män har förts till sjukhus efter att ha blivit påkörda av ett X2000-tåg. Minst en är svårt skadad efter olyckan. – Den personen har skador på lår och huvud och vi betecknar honom som allvarligt skadad, säger Juha Luukonen vid Markaryds räddningstjänst till Smålänningen..

Sydsvenskan - 10 jun 11 kl. 12:31

X2000 tillbaka

Arkiv: Karl Andrén
Efter ett halvår med olika provisoriska lösningar sätter SJ åter in X2000-tåg på sträckan Malmö-Göte?
MALMÖ. Efter ett halvår med olika provisoriska lösningar sätter SJ åter in X2000-tåg på sträckan Malmö-Göteborg.

Skånskan - 08 feb 17 kl. 19:00

Resenärer får provsitta nya X2000

Malmö För 3,5 miljarder ska X2000 fräschas upp från topp till då. Under februari månad kan resenärerna få provsitta och tycka till om prototyperna till de nya stolarna. Skånskan har skådat in i framtiden.

Sydsvenskan - 07 jan 11 kl. 06:30

X2000-tåget bortflyttat

X2000-tåget som på nyårsdagen kraschade på Malmö Central är sedan natten till i?går bärgat från spår?
X2000-tåget som på nyårsdagen kraschade på Malmö Central är sedan natten till i går bärgat från spår sju.?

Sydsvenskan - 31 jul 11 kl. 21:39

X2000 evakuerades i Citytunneln

Ett av SJ:s x2000-tåg fick evakueras efter att ha stått still i cirka två timmar i Citytunneln. 97 personer fick promenera genom tunneln till Triangeln. Förseningarna kommer vara till efter midnatt.

Sydsvenskan - 02 aug 11 kl. 18:44

Två X2000-tåg evakuerade efter väntan

Ett X2000-tåg fick evakueras i dag vid Töreboda. Passagerarna fick vänta två timmar innan de fick gå på spångar över till ett nytt tåg. Även ett tåg från Göteborg till Malmö fick evakueras på grund av maskinfel.

Kristianstadsbladet - 09 jul 12 kl. 11:38

Påkörda kor sköts av polisen

Foto: Helena Karow
Två lösspringande kor blev på måndags morgonen påkörda av tåget vid Ballingslövs station. Helena Karow blev vittne till när polisen sköt ett av de skadade djuren.
Helan Karow vaknade strax innan klockan åtta på måndags morgonen och kände den starka lukten som uppstår när ett tåg bromsar hårt.

Sydsvenskan - 25 maj 16 kl. 01:52

Två påkörda av tåg i Markaryd

Två män har blivit påkörda av ett X2000-tåg i Markaryd, uppger Sveriges Radios Ekot. En av männen är allvarligt skadad..

UNT - 25 maj 16 kl. 01:51

Två påkörda av tåg i Markaryd

Två män har blivit påkörda av ett X2000-tåg i Markaryd, uppger Sveriges Radios Ekot..

Helsingborgs Dagblad - 25 maj 16 kl. 01:52

Två påkörda av tåg i Markaryd

Två män har blivit påkörda av ett X2000-tåg i Markaryd, uppger Sveriges Radios Ekot. En av männen är allvarligt skadad..

BT - 25 maj 16 kl. 01:51

Två påkörda av tåg i Markaryd

Två män har blivit påkörda av ett X2000-tåg i Markaryd, uppger Sveriges Radios Ekot. En av männen är allvarligt skadad. Olyckan inträffade inne på stationsområdet vid 00.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Flicka försvunnen – polisen söker i Stockholmsområdet

En flicka i yngre tonåren är försvunnen och polisen söker efter henne i Tyresö kommun nära Stockholm.Vid 01.30-tiden var hon ännu inte återfunnen.

Expressen - 4 timmar sedan

Strandhäll: F-kassan kan snart få ny chef

Försäkringskassan kan snart få en fast generaldirektör, enligt socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Det har snart gått över ett sedan år regeringen under uppmärksammade former petade den tidigare med några dagars varsel..

Expressen - 4 timmar sedan

Galleristen efterlyst av Interpol – frias i Sverige

Den skånska modern och hennes son drev gallerier över hela världen – och har skulder på över två miljarder efter att de gick i konkurs.Mamman är efterlyst genom Interpol. Men i Sverige har nu åklagaren lagt ner misstankarna om bedrägeri.

Expressen - 4 timmar sedan

Svenska folkets dom: Mer än varannan kritisk till SAS-strejk

SAS-piloterna gör fel som går ut i strejk – det tycker fler än hälften av tillfrågade svenskar enligt en ny Sifo-undersökning enligt Arbetsmarknadsnytt. Endast 20 procent stöder piloterna. .

Expressen - 7 timmar sedan

TV: Se Brottscentralen 25 april

Sänds i Expressen TV måndag till torsdag 20.00.

Expressen - 5 timmar sedan

14-åringarnas brutala plan: Döda klasskompisarna

14-åriga vännerna Delaney Barnes och Solonge Green planerade att mörda nio personer på sin skola.I ett dokument beskrev de morden in i minsta detalj. Nu har flickorna gripits och åtalats.

Expressen - 6 timmar sedan

Fembarnspappa dödade sin fru med 50 knivhugg

Den 43-årige mannen i Hässleholm högg sin fru mer än 50 gånger när han tog hennes liv. Nu åtalas han för mord.Han åtalas även för mordförsök på dottern som försökte hejda dådet.

Expressen - 6 timmar sedan

Därför är EU-valen de allra roligaste

EU-valens karaktär av ”låtsasval” gör dem trendkänsliga.Torbjörn Nilsson ser att EU-valen historiskt varit en fingervisning om förändringar som senare slår igenom i rikspolitiken..

Expressen - 6 timmar sedan

Ömer lånade ut sitt kort till främling – i tre dygn

När Christer Östlund var på väg till Arlanda och insåg att han glömt sitt betalkort hemma gav taxichauffören Ömer Temel ett minst sagt oväntat erbjudande: Han lånade ut sitt bankkort till en främling – i tre dagar, något DN var först med om att uppmärksamma.– Jag sa till honom att han kunde ta mitt kort och jag märkte att han blev chockad över erbjudandet, säger Ömer..

Expressen - 6 timmar sedan

Ny sydsvensk forskning: Datorspel kan vara nyttigt

Det kan vara lärorikt att spela datorspel, enligt en ny sydsvensk forskningsstudie.Datorspel kan nämligen hjälpa oss att kontrollera våra känslor.Och om vi lär oss kontrollera våra känslor, då börjar vi även fatta bättre beslut.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.