P3 > Nyheter

Monday, 22 April, 07:33

P3 - 19 jul 11 kl. 15:57

Svårare att få lägenhet för killarDet är svårare att få tag på lägenhet om man är kille, framför allt i storstäderna, enligt DiskrimineringsombudsmannenPå Blocket är till exempel en av fem bostadsannonser i Stockholm de senaste veckorna riktade enbart till tjejer, nu har diskrimineringsombudsmannen fått in en anmälan om det här.Vad tänker du om att killar har svårare att få lägenhet? Diskutera!.
Läs mer på P3
Läs mer om:
DiskrimineringsombudsmannenPå Blocket, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårareatt , , lägenhetför , killar
YLE - 17 okt 13 kl. 10:10

"Män har svårare att få hyreslägenhet än kvinnor"

I kväll den 17 oktober uppmärksammas de bostadslösas situation genom evenemanget de bostadslösas natt. Jussi Lehtonen vid föreningen för bostadslösa, Vailla vakinaista asuntoa, vet hur den typiska bostadslösa ser ut. - Det vanliga är att det är en medelålders man, men nuförtiden har också antalet 25-35-åringar ökat bland de bostadslösa, säger Lehtonen.

BT - 08 mar 18 kl. 12:24

JUST NU: Brevbärare rånad av maskerade killar i Borås

En brevbärare rånades i dag på Hässleholmen av fem maskerade personer som tog nycklarna till hans fordon.

YLE - 08 jul 17 kl. 09:00

Alla tiders lärare: Lärarna vi minns - finns din lärare med?

Här samlas alla minnen av lärare som inspirerat oss, sporrat oss och påverkat våra liv. En del av materialet kommer att bearbetas vidare till olika slags personporträtt och inslag under hösten 2017. Tack för alla fina och gripande historier - fortsätt gärna tipsa oss!

Skånskan - 12 nov 18 kl. 09:49

De kan bli årets lärare

Sjöbo Peter Nilsson, lärare på Emanuelskolan, och Sabine Hansson, lärare på Vollsjö skola, kan utses till årets lärare. De har båda tagit sig till finalen på Lärargalan som äger rum i Stockholm i dag.– Det känns mysigt att få åka på något sådant här och få träffa kollegor.

Nerikes Allehanda - 20 maj 15 kl. 11:59

Skolenkät: Tjejer mer stressade än killar

Nu har resultatet om gymnasieelever kommit från Örebros skolenkät 2015. Enkäten som besvarats av över tusen elever i årskurs två på gymnasiet visar hur ungdomar upplever bland annat undervisningen och stöd från lärare, men även stress och tryggheten i skolan. Enkäten visar att flickor oftare känner stress inför skolarbetet än killar.

Nerikes Allehanda - 20 maj 15 kl. 12:53

Gymnasieenkät: Tjejer mer stressade än killar

Nu har resultatet om gymnasieelever kommit från Örebros skolenkät 2015. Enkäten som besvarats av över tusen elever i årskurs två på gymnasiet visar hur ungdomar upplever bland annat undervisningen och stöd från lärare, men även stress och tryggheten i skolan. Enkäten visar att flickor oftare känner stress inför skolarbetet än killar.

P3 - 11 aug 15 kl. 05:00

Få killar pluggar till förskolelärare

Är du kille och ska plugga till förskolelärare i höst, då kan du räkna med många tjejer i din klass. Bara åtta procent av de som blivit antagna till höstens utbildningar är killar..

YLE - 11 apr 16 kl. 15:32

Vicke och Robin - Närpes mest fingerfärdiga killar

Viktor Guldén och Robin Sjöstrand tog sig ända från Närpes ner till Helsingfors för att lära ut butterfly knife flipping till Milli Hellström, programledare i X3M:s eftermiddagsprogram Stiftelsen. Obs. inga programledare skadades vid inlärningstillfället.

DN - 17 maj 18 kl. 21:18

Killar tävlade i att tafsa på tjejer – lärare ska ha skrattat

Killar i en skolklass i Nyköping kommun tävlade om vem som kunde tafsa på flest tjejer.  Vid ett tillfälle skrattade en lärare åt situationen – i stället för att säga ifrån.  Det uppger en elev i en anmälan som diskrimineringsombudsmannen (DO) nu utreder..

Barometern - 17 jan 14 kl. 07:22

?Jag såg killar springa i källaren?

På väg hem fick hon se att det sprang människor i Stagneliusskolans källare. Nästan samtidigt gick brandlarmet. Barometern har talat med en kvinna, en före detta elev på Stagneliusskolan, som tror sig ha sett gärningsmännen bakom de tre bränderna i Stagneliusskolans källare.

Dagensanalys.se - 27 maj 17 kl. 20:32

Killar verkar inte kunna stava till ”deodorant”

Enligt en studie av AdGooroo så har killar det svårt att stava till ordet ”deodorant”. Så du måste köpa alla varianter om du ska ligga på topp hos Google. AdGooroo som är en del av Kantar Media har kartlagt sökningar på Google efter det där du smetar in eller sprayar under armhålan så att du luktar gott.

Fler nyheter från P3

P3 - I förrgår: 15:03

Indien blockerar populär app

Videoappen Tiktok går inte längre att ladda ner i Indien. Politiker säger att appen ska ha uppmanat till att lägga ut porr..

P3 - I förrgår: 14:49

P3 Nyheter - Specialsändning om valet i Indien

Världens största val pågår i Indien och unga kommer att spela en stor roll – över hälften av Indiens befolkning är under 25 år. P3:s utrikeskorrespondent Caroline Kernen befinner sig i staden Bangalore tillsammans med Naila Saleem..

P3 - 18 apr 19 kl. 06:12

Unga spelar stor roll i Indiska valet

Över hälften av Indiens befolkning är under 25 år. Av 900 miljoner som är röstberättigade, är 84 miljoner förstagångsväljare och kan därför spela stor roll i valet som pågår nu. I dag är det dags för en andra röstomgång..

P3 - 18 apr 19 kl. 06:00

Stor risk för skoterolyckor under påsken

Påsken är en storhelg för snöskoteråkare, men det är också tiden då flest olyckor sker..

P3 - 18 apr 19 kl. 06:00

"Man hoppades att det inte var någon man kände"

Det har nu gått en vecka sen polisen hittade två unga killar döda i ett källarförråd i Sätra i södra Stockholm. Händelsen har chockat Sätra-borna.

P3 - 17 apr 19 kl. 17:56

RFSL Ungdom: "Måste finnas plats för att ändra sig i könsdysforiutredningar"

Den senaste tiden har föräldrar, vårdpersonal och debattörer kritiserat transvården för att utredningar går för fort och uttryckt oro för att unga som söker vård för könsdysfori ska ångra sig längre fram. Men RFSL ungdom tycker att det är problematisk att man inte inkluderar transpersoner i diskussionerna..

P3 - 17 apr 19 kl. 17:00

40 personer dör varje år av organbrist – socialministern vill se bättring

Trots donationsviljan där nästan en person i veckan dör i väntan på organ. Socialministern hoppas att en ny utredning kan leda till fler donationer..

P3 - 17 apr 19 kl. 15:00

28-årige Adam väntar på en hjärttransplantation

800 svenskar står på listan i väntan på ett organ. En av dessa är Adam Trevik som väntat i nästan två år..

P3 - 17 apr 19 kl. 06:00

Donationsvilja löser inte organbristen: "Inte där problemet ligger"

Svenska nyheters uppmaning i tv orsakade rusning till Donationsregistret. Fast organisationen Mer organdonation tror inte att organbristen löses om alla registrerar sig..

P3 - 17 apr 19 kl. 06:00

Charlie: "Föräldrarna vägrar inse att deras barn är någon annan"

Begreppet Rapid Onset Gender Dysphoria, som sägs handla om att tonåringar plötsligt blir trans, är hårt kritiserat och bör inte användas, säger psyikatern Cecilia Dhejne..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.