Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 26 April, 03:03

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 15:54

Sören Sommelius: Martin FröstKlarinettisten Martin Fröst framträder som solist med orkestrar världen över. Han turnerar 250 dagar om året och spelar med tidens bästa dirigenter och orkestrar.Inte att undra på att Fröst inledde sitt Sommar med att försöka beskriva vad det kan bli av ?en alldeles vanlig tisdag?, med musik ur filmen ?
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Sommelius, Fröst, Martin Fröst, Sommar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sören, Sommelius, Martin, Fröst
Helsingborgs Dagblad - 23 apr 14 kl. 15:31

Sören Sommelius: Fin de siècle

Sören Sommelius om en epok som går i graven – familjen Sommelius som ägare till HD..

Helsingborgs Dagblad - 03 okt 13 kl. 22:37

Sören Sommelius: "Det känns sorgesamt"

Sören Sommelius, en av tidningens ägare, har förståelse för kritiken mot nedläggningen av lokalredaktionerna..

SR - 25 apr 14 kl. 12:33

Sommelius ville forsätta som ägare av Helsingborgs Dagblad

Vad händer med kultursidorna när Bonnier-ägda Sydsvenskan köper Helsingborgs Dagblad? Den frågan oroar Sören Sommelius, som tillhör Helsingborgs Dagblads ägare och i åratal lyckas värna både kultur- och opinionsmaterialet..

Helsingborgs Dagblad - 19 jan 15 kl. 12:06

Pionjären på Helsingborgs-Posten

Sören Sommelius om Elin Wägner som ung Helsingborgsjournalist..

Helsingborgs Dagblad - 02 jul 12 kl. 14:51

Sören Sommelius: Amirzai Sangin

Om man vill lämna sitt svenska medborgarskap? Jo, Migrationsverket har en blankett som man kan ladda ner?Den i dag åter afghanske medborgaren Amirzai Sangin ställdes inför det ovanliga problemet när han för åtta år sedan erbjöds att bli Afghanistans it- och telekommunikationsminister, något som kräver afghanskt medborgarskap.

Helsingborgs Dagblad - 04 jul 12 kl. 14:44

Sören Sommelius: Ulf Ellervik

Klyftan mellan naturvetenskap och kultur är bråddjup. Populärvetenskap lever oftast på undantag (utom i radions P1). Men onsdagen började spännande med tillkännagivandet om den Nobelprismeriterande upptäckten av den så kallade Higgspartikeln, ?

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 12 kl. 15:00

Sören Sommelius: Daniel Ek

Efter Microsofts Bill Gates (född 1955), Apples Steve Jobs (1955) och Facebooks Mark Zuckerberg (1984) ? kom svenske Daniel Ek (1983), grundaren av Spotify. Är det så?

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 12 kl. 16:11

Sören Sommelius om Sebastien Boudets sommarprat

"Sebastién Boudet talade passionerat och filosofiskt om surdegsbagaryrket, om det goda brödet och den rena maten och lät sin egen person komma i bakgrunden. ".

Helsingborgs Dagblad - 31 jul 12 kl. 14:38

Sören Sommelius: Anders Wijkman

Under Sörmlands sommarnätter kan den som vill spana efter en man som med pannlampa jagar mördarsniglar och inte ger sig förrän efter hundratalet offer. Anders Wijkman, bland annat före detta generalsekreterare i Naturskyddsföreningen, introducerade sig i tisdagens Sommarprogram som snigeljägare i ett innehållsrikt program, spetsat med en del humor..

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 12 kl. 14:37

Sören Sommelius: Anders Olsson

På måndagen lämnade tusentals idrottsmän London efter de olympiska spelen. ?Snart tar vi funktionshindrade över staden?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

SAS-piloter går ut i strejk

Samtalen mellan SAS och flygbolagets piloter har inte nått någon lösning. Strejken är nu i gång, bekräftar Wilhelm Tersmeden, ordförande för Svensk pilotförenings SAS-sektion, för TT. Varken arbetsgivarsidan eller facket vill kommentera situationen ytte.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

63-åring döms för Facebookhets

En 63-åring i Östergötland döms i tingsrätten för hets mot folkgrupp, efter att ha skrivit tre nedsättande kommentarer om invandrare och muslimer på Facebook, skriver Norrköpings Tidningar. "Alla tre inlägg är utformade på ett kränkande sätt och inbjude.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Platsleksaker läcker irriterande ämnen

När Kemikalieinspektionen testade 21 mjuka platsleksaker, så kallade squishies, visade det sig att samtliga läckte irriterande ämnen. Nu vill myndigheten få bort dessa leksaker från marknaden. Skumplastfigurerna är söta, färggranna och gjorda för att kl.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nödläge i Ottawa vid översvämningar

Jim Watson, borgmästare i Kanadas huvudstad Ottawa, har förklarat nödläge sedan vattennivåerna längs Ottawafloden stigit och prognosen inför fredagen pekat på mer regn. Watson har också bett landets försvarsmakt och provinsregeringen i Ontario om hjälp..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Cyklonen Kenneth når Moçambique

Den kraftiga cyklonen Kenneth nådde sent på torsdagskvällen fram till norra Moçambique, knappt en månad efter att ett annat oväder slagit hårt mot landet. De starka vindarna har redan fällt träd och förstört båtar. FN varnar för översvämningar och jords.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

SAS-samtalen fortsätter på övertid

Samtalen mellan SAS och flygbolagets piloter fortsätter efter att den utsatta tidsfristen löpt ut, rapporterar norska NTB. Piloterna har sagt nej till medlarnas bud, och har tidigare sagt att man planerar att gå ut i strejk om ingen lösning nås före mid.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Davidsson spelklar på lördag?

Han har missat hela slutspelet. Men till det tredje finalmötet med Frölunda kan Djurgårdens Jonathan Davidsson vara tillbaka. – Mycket möjligt att han är tillgänglig på lördag.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kim bjuder in Putin till Nordkorea

Nordkoreas ledare Kim Jong-Un verkar ha fattat tycke för Rysslands president Vladimir Putin efter ledarnas möte i Vladivostok. Kim bjuder in Putin till Nordkorea, och erbjudandet har accepterats, uppger nordkoreansk statlig media. När ett besök kan bli.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Målvakten skadad: ”Hoppas det inte är allvarligt”

För tre år sedan blev Johan Gustafsson guldmålvakt i Frölunda efter ett skadeinhopp. Nu kan historien upprepa sig sedan succémålvakten Johan Mattsson blivit påkörd. – Jag hade inte tid att lida med honom, men man hoppas att det inte är allvarligt, sade.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Källor: Trump beordrade pengar till Nordkorea

Enligt vad källor säger till The Washington Post godkände president Donald Trump en betalning på 2 miljoner dollar (nära 19 miljoner kronor) till Nordkorea för vård till den 22-årige amerikanske studenten Otto Warmbier. Han satt fängslad i Nordkorea i 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.