Nyhetskanalen > Nyheter

Friday, 19 April, 19:40

Nyhetskanalen - 19 jul 11 kl. 15:17

Anhörig riktar skarp kritik mot kommunenSofia Björkmans mormor är en av de gamla på äldreboendet i Sandbyhov i Norrköping som har utsatts för grova trakasserier. Hon är kritisk mot Norrköpings kommuns beslut att inte polisanmäla de båda undersköterskor som misstänks för övergreppen..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Björkmans, Sandbyhov, Norrköping, Norrköpings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anhörig, riktar, skarp, kritikmot , kommunen
Blekinge Läns tidning - 02 sep 16 kl. 04:30

Anhöriga riktar skarp kritik mot boendet

Förhoppningen var att Annas farmor skulle få ett tryggt och säkert liv på boendet för dementa. Det blev inte så. Bristerna är många och anhöriga hoppas och kräver att deras kritik tas på allvar..

BT - 04 jan 18 kl. 06:27

Anhörig riktar kritik mot kommunen: "Rörigt och oroligt"

En anhörig är kritisk mot lösningen på Hulta Ängar. – Det är rörigt och oroligt för både brukare och personal, säger hen..

SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 10:00

Skarp kritik mot flytt av statliga jobb

Migrationsverket bör inte flytta sina lokalkontor från Alvesta och Lenhovda till Växjö. Regionförbundet södra Småland riktar skarp kritik mot beslutet. Att flytta statliga jobb från landsbygden till centralorterna utarmar arbetsmarknaden och möjligheten att bo och arbeta där.

Kristianstadsbladet - 03 jan 19 kl. 00:01

Anhörig riktar kritik mot kommunen: Har anmält till Ivo

En 69-årig kvinna avled i höstas efter att ha fallit ihop i hemmet. Nu har kvinnans syster skickat in en anmälan till Ivo (Inspektionen för vård och omsorg) och riktar där kritik mot Östra Göinge kommun..

SvD - 04 jun 16 kl. 20:24

JO-kritik: Vårdanställd bad anhörig dra åt helvete

En anhörig som inte fick träffa en patient på Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall ringde ett flertal samtal till kliniken. Vid ett av samtalen blev hon utskrattad och fick höra att hon skulle ”dra åt helvete". JO riktar allvarlig kritik mot den anställde..

Dagens Medicin - 28 feb 18 kl. 12:17

Fel att korta besökstid för aggressiv anhörig

JO riktar kritik mot verksamhetschefen Jesper Petersson som kortade besökstiderna för anhörig. ”Vi såg ingen annan utväg”, säger han. Och JO tycker att lagen behöver ses över..

Kristianstadsbladet - 24 sep 13 kl. 09:12

Anhörig kritiserar boendet

Det finns anhörigkritik mot Björkens vård- och omsorgsboende. En anhörig, som vill vara anonym, påpekar olika saker som inte fungerar.
?

YLE - 22 jun 16 kl. 05:00

Anhörig om vårdhemmet Källan: Mer förvaring än vård

Håller vården på vårdhemmet Källan, som drivs av Attendo, i Hangö tillräckligt hög nivå. Det utreder Regionförvaltningsverk i södra Finland efter klagomål från ledande ambulansläkare. Enligt uppgifter som Svenska Yle tagit del av handlar klagomålet bland annat om tillgänglighet till läkartjänster vid akuta sjukdomsfall på Källan.

Barometern - 03 maj 16 kl. 22:57

Anhörig kritisk mot vård på särskilt boende

Att dokumentationen vid äldreboenden inte fungerar konstaterades nyligen av kommunen vid en verksamhetsuppföljning. Nu kommer mer kritik, den här gången från en anhörig..

YLE - 24 okt 15 kl. 08:00

En av tre sköter anhörig vid sidan av sitt jobb

Upp till 700 000 finländare tar hand om en gammal, sjuk eller handikappad anhörig vid sidan av sitt arbete. Vanligtvis är det kvinnor i omkring 50-års åldern som sköter sina egna eller makens föräldrar. Det för med sig många utmaningar både för de anhöriga och deras arbetsgivare.

Trelleborgs Allehanda - 16 jul 12 kl. 14:18

Anhörig överklagar höghusbyggen

Foto: Claes Nyberg
Tidigare har en granne och en anhörig till en LSS-boende överklagat den nya detaljplanen för sockerbrukstomten i centrala Trelleborg. Nu överklagar ytterligare en anhörig planen, som tillåter fyra höghus att byggas på tomten.
Det handlar om Trelleborgshems planer på att bygga fyra höghus på tomten, med upp till åtta våningar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.