Nyheter 24 > Utrikes

Thursday, 25 April, 07:24

Nyheter 24 - 19 jul 11 kl. 15:31

Kissande danska skjuten - förväxlades med björn
Den 22-åriga kvinnan förväxlades med en björn och blev skjuten. KANADA. Den danska kvinnan gick upp mitt i natten för att kissa i buskarna när hon plötsligt blev skjuten av en 26-årig man. Skytten hade vaknat till av att han hörde något krafsa i buskaget och greppade i geväret. Mannen avlossade sedan ett skott mot busken som träffade kvinnan i överkroppen.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Kanada, CBC News

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kissande, danska, skjuten, förväxladesmed , björn
BT - 19 nov 14 kl. 07:41

Drogpengar på växlingskontor

Dansk polis har anhållit tre personer, misstänkta för att ha tvättat över 100 miljoner danska kronor, uppger Köpenhamnspolisen. Misstankarna är ett resultat av spaningar mot en grupp kriminella under 2013, som levererat cannabis till hashbodarna på Pusherstreet i Köpenhamns fristad Christiania. Flera personer dömdes då till mellan två och tre års fängelse.

Skånskan - 11 nov 18 kl. 08:00

Här hittar vi spår av den stora konflikten

Första världskriget rasade i stora delar av världen under fem år, och även om Sverige var neutralt, så påverkades vi av kriget på olika sätt. En förändring som kan kopplas till kriget är vår syn på oss själva som en humanitär stormakt.
Två av de monument som finns kvar i Skåne från denna tid är en del av detta.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.