DI > Ekonomi

Friday, 19 April, 17:42

DI - 19 jul 11 kl. 15:09

USA-börser: Uppgång väntar på Wall StreetTerminerna pekar upp inför öppningen i New York på tisdagen. Investerare skakade tillfälligt av sig skuldoron och fokuserade i stället på resultaten från en rad rapporter som inkommit sedan måndagens stängning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Wall Street, New York

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA-börser, Uppgång, väntar, Wall, Street
DI - 16 aug 13 kl. 15:27

USA-börser: Uppgång väntar

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en svagt positiv öppning på Wall Street på fredagen. I fokus på makrofronten är konsumentindikatorer i form av bostadsdata som inkommit samt Michiganindex som inväntas strax efter de amerikanska börsernas öppning..

DI - 20 aug 13 kl. 14:33

USA-börser: Uppgång väntar

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en svagt positiv öppning på Wall Street på tisdagen. Fokus på finansmarknaderna ligger fortsatt på den väntade kommande nedtrappningen av Federal Reserves tillgångsköp. På rapportfronten överraskade Home Depot på uppsidan..

DI - 21 mar 14 kl. 14:12

USA-börser: Uppgång väntar

USA-terminerna pekade på kursuppgångar inför att veckans sista handeldag på Wall Street skulle dra i gång. I Europa var börsutvecklingen mestadels positiv under fredagen. På Ukrainafronten fortsätter EU:s tvådagarstoppmöte, som bland annat berör ryska sanktioner..

DI - 28 jul 15 kl. 15:07

USA-börser: Uppgång väntar

Terminerna för de ledande indexen på Wall Street signalerar om en positiv öppning på tisdagen, i väntan på ytterligare kvartalsrapporter och ett räntebesked från Fed..

DI - 15 okt 15 kl. 15:16

USA-börser: Uppgång väntar

De amerikanska börserna ser ut att öppna torsdagens handel med stigande kurser, med stöd av breda uppgångar i Asien och Europa tidigare under dagen. Tilltagande förväntningar om att Feds räntehöjning inte kommer förrän en bit in på nästa år förbättrade riskaptiten..

DI - 30 mar 15 kl. 14:56

USA-börser: Uppgång väntar på Wall Street

Terminerna för de större amerikanska börserna pekade mot en svagt positiv inledning på måndagens handel, som återigen startar den "normala" tiden 15.30 efter att Europa ställt om till sommartid i helgen. En rad uppköp bidrog till att lyfta sentimentet..

DI - 10 jun 13 kl. 15:10

USA-börser: Uppgång väntar

Efter fredagens styrkebesked, i spåren av en stark sysselsättningsrapport, indikerar terminerna för de ledande amerikanska indexen en öppning i positivt territorium på måndagen..

DI - 16 okt 13 kl. 15:09

USA-börser: Uppgång väntar

Kurserna på New York-börserna väntas inleda uppåt på onsdagen. Investerarnas blickar vänder sig mot budgetsamtalen och rapporter från bland andra Bank of America..

DI - 22 okt 13 kl. 15:19

USA-börser: Uppgång väntar

Terminerna för de amerikanska börsindexen pekade mot en svagt positiv öppning på tisdagens handel efter att jobbrapporten för september publicerats. Netflix stack ut positivt i bolagsrapportflödet..

DI - 21 nov 13 kl. 14:24

USA-börser: Uppgång väntar

Terminerna för de ledande amerikanska aktieindexen pekar i positiv riktning inför börsöppningen på torsdagen, efter att börsen dagen innan stängt på minus. Stämningen på de ledande börserna i såväl Asien som Europa har överlag varit negativ under dagen..

DI - 18 dec 13 kl. 15:23

USA-börser: Uppgång väntar

New York-börserna väntas inleda onsdagshandeln stigande, i linje med hur omvärldens börsutveckling under handelsdygnet så här långt..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Välj rätt mobildeal till ditt barn – spara tusenlappar

Har du ett barn som gillar att streama tv-serier eller kolla Youtube-klipp? Då krävs ett mobilabonnemang på minst tio gigabyte surf för några timmars tittande i veckan – om du inte är uppkopplad via ett wifi-nät.  Men priserna skiljer sig – flera tusenlappar finns att spara per år om du väljer det billigaste alternativet..

DI - 3 timmar sedan

Storm om hyresrätter - varning för dubbel betalningssmocka

Regeringen vill ge fler hyresgäster möjligheter att påverka sitt boende. Reglerna ska börja gälla redan i höst. Men Hyresgästföreningen stormar mot de nya så kallade tillvalen.

DI - 4 timmar sedan

Hotellägaren lockar kunder med lyxskor – ”mustigt och sexigt”

TROSA. När Kristin Boman blev änka och förlorade energin som entreprenör kom funderingarna – var det läge att sälja hotellet? Svaret blev nej, och ur en nyfödd lust initierades satsningen att bli allt vad ett insomnat landsortshotell inte är..

DI - 5 timmar sedan

Anticimex konkurrent nära miljardaffär

Sveriges näst största skadedjursbekämpare efter Anticimex är på väg mot en försäljning uppger källor för Di. Det handlar om Nomor, som ägs av det norska riskkapitalbolaget Norvestor och som räknar med att omsätta en halv miljard kronor i år..

DI - 6 timmar sedan

Nystart för Bukowskis - säljer mäkleriet

Efter alla förlustår visar Bukowski Auktioner för andra året positiva resultat. En trend som man hoppas håller i sig efter årets rivstart, där en höjning av utropspriser och en avyttring av fastighetsdelen redan genomförts. .

DI - 7 timmar sedan

Italiens konsumentförtroende minskar

Italiens konsumentförtroende minskade mer än väntat i april..

DI - 7 timmar sedan

Udda säljstart: Skåneproducerat jakkött

Gustaf Jerenäs har valt ett udda djur för sin nystartade köttproduktion. I en vidsträckt hage utanför Svedala betar 23 jakar. Målet är att börja sälja lokalproducerat jakkött till hösten, rapporterar lantbrukets affärssajt atl.

DI - 8 timmar sedan

Toyota storsatsar i Uber

Den amerikanska taxitjänsten Uber får ett tillskott på 1 miljard dollar (cirka 9,3 miljarder kronor) till utvecklingen av en förarlös tjänst. Bakom investeringen står japanska telekom- och it-bolaget Softbank tillsammans med fordonstillverkaren Toyota och bildelstillverkaren Denso..

DI - 8 timmar sedan

Nintendo fick Japan att jubla

Tokyobörsen steg på fredagen. De nya jobbsiffror som på torsdagen stärkte Wall Street gav eko även i Tokyo. Börsen gladdes även åt Nintendo, vars aktie steg med 14 procent efter beskedet att företagets spelkonsol Switch ska börja säljas i Kina..

DI - 8 timmar sedan

Tre experter: Så räddar du dig från en pensionskatastrof

Med en hotande höjning av pensionsåldern blir det privata pensionssparandet helt avgörande för vad du får att röra dig med efter arbetslivet. ”Man behöver vara väldigt vaksam”, säger en pensionsspecialist till Di. Di har pratat med tre proffs om hur du räddar ålderdomen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.