SvD > Nyheter

Friday, 19 April, 19:44

SvD - 19 jul 11 kl. 15:05

Rekordstor affär för Helsingborgs IFFår 35-40 miljoner kronor för Gerndt..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Helsingborgs IF, Gerndt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordstor, affärför , HelsingborgsIF
Helsingborgs Dagblad - 14 feb 13 kl. 12:11

Frankrike nära rekordstor vapenaffär

Världens största försvarskontrakt har kommit ett steg närmare att sättas på papper, förklarade ledarna för Indien och Frankrike efter samtal i New Delhi på torsdagen. Indien har planer på att köpa 126 stridsplan från franska tillverkaren Dassault, en affär som värderas till motsvarande drygt 80 miljarder kronor. Förra året förlorade svenska Saab striden om jättekontraktet..

Helsingborgs Dagblad - 09 dec 13 kl. 16:35

Rekordstor trupp till sim-EM

Sverige skickar en rekordstor trupp till kortbane-EM — hela 33 simmare från Sverige åker till danska Herning 12—15 december. — Det här är ett bra sätt för oss att bygga mot framtiden. Nu har vi farit runt med ganska få simmare i trupperna och väldigt få killar.

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 14 kl. 13:31

SM-veckan i Örebro rekordstor

Vinteridrotternas SM-vecka, som går i Örebro i januari, blir rekordstor i antalet idrotter. Just nu är 26 idrotter aktuella. I den senaste vinter-SM-veckan, i Umeå, genomfördes 16 idrotter.

Helsingborgs Dagblad - 13 maj 15 kl. 08:26

Rekordstor areal av höstraps

Den svenska arealen av höstraps är rekordstor i år, 87 000 hektar. De välbekanta gula fälten kan vid den här tiden på året ses allt längre norrut tack vare både intensiv växtförädling och bra väder.— Det var fint att så i höstas och vi har haft den här gynnsamma vintern i de allra flesta delarna av landet, säger Anneli Kihlstrand, vd hos Sveriges Frö- och oljeväxtodlare.

Helsingborgs Dagblad - 22 jun 15 kl. 15:43

Rekordstor bläckfisk fast i kräftbur

En rekordstor bläckfisk har påträffats i vattnen utanför Lysekil. Den åttaarmade Virvelkraken, som arten kallas på svenska, har ett armspann på omkring en meter..

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 11:47

Dong bygger rekordstor vindkraftpark

Den danska kraftkoncernen Dong Energy bygger en rekordstor vindkraftpark till havs i Storbritannien, med en kapacitet på 1,2 gigawatt.Projektet, 12 mil utanför den brittiska ostkusten, heter Hornsea Project One och ska vara i drift 2020. Kapaciteten motsvarar elförbrukningen i en miljon brittiska hushåll, enligt Dong Energy.

Helsingborgs Dagblad - 11 jul 16 kl. 04:03

Rekordstor brist på sjuksköterskor

Bristen på sjuksköterskor är rekordstor i sommar, speciellt specialiserade sjuksköterskor, visar en rundringning som Svenska Dagbladet har gjort..

Helsingborgs Dagblad - 22 mar 17 kl. 12:01

Rekordstor upplaga för Nesbøs bok

Förväntningarna i Norge är extremt höga på deckarförfattaren Jo Nesbøs nya bok "Törst". Förstaupplagan är, enligt förlaget Aschehoug, rekordstor. – Det är tidernas största förstaupplaga på drygt 300 000 böcker, säger kommunikationschefen Mona Ek i en i.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 17 kl. 11:19

Tre nya namn i rekordstor VM-trupp

Just nu är 30 svenska friidrottare uttagna i VM-truppen. En rekordstor skara. – Vi har aldrig haft så stor trupp tror jag, säger förbundskapten Karin Torneklint till Dagens Nyheter.

Helsingborgs Dagblad - 01 jan 18 kl. 22:07

Rekordstor åldersklyfta inför valet

Åldersklyftan mellan gamla och unga är rekordstor inför riksdagsvalet i år. Gruppen äldre blir allt större. I ett tiotal kommuner i landet beräknas andelen röstberättigade 65-plussare bli över 40 procent, skriver Svenska Dagbladet.

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 15:07

Rekordstor affär för Helsingborg

Alexander Gerndt är så gott som klar för Utrecht. Enligt uppgift till TT får Helsingborgs IF mellan 35 och 40 miljoner kronor för anfallaren. ?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:52

Skola straffas – snokade i elevens mobiltelefon

Biträdande rektorn sa åt en elev att låsa upp sin telefon och gick sedan igenom innehållet. Agerandet har fått Barn- och elevombudet (BEO) att kräva skolan i Halmstad på 10 000 kronor i skadestånd till eleven för kränkande behandling..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:41

Svenskt Dream Team ska bryta VM-trend

Rekordmånga NHL-spelare finns med och det svenska VM-laget stämplas som något av ett Dream Team. Men faktum är att mängden NHL-spelare och framgångar inte går hand i hand. – Vi får se till att bryta den trenden, säger backstjärnan Victor Hedman..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:39

May sågas för ”hybrid av Nixon och Cersei Lannister”

Ett starkt och stabilt ledarskap har varit Theresa Mays mantra inför nyvalet i juni. Men på onsdagen anklagade hon plötsligt Bryssel för att försöka påverka valresultatet. ”Instabilt”, säger kritikerna, ”magnifikt” säger hennes anhängare..

SvD - 04 maj 17 kl. 16:15

Hockeyns bästa tid är nu – och VM hetare än på länge

Finalserien mellan HV71 och Brynäs var propaganda för sporten. Samtidigt tillbringas de ljusa nätterna med fördel framför tv:n, där det bjuds högklassig dramatik i Stanley Cup-slutspelet. Och nu börjar VM.

SvD - 04 maj 17 kl. 16:05

Sopor och nöjen – Le Pens vapen i norr

Klyftan är djup mellan stad och landsbygd i ett splittrat franskt presidentval. Där misstron och arbetslösheten härskar försöker Marine Le Pen samla stöd – med hjälp av bättre sophämtning och nöjesliv..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:49

Hetaste NHL-profilerna i ishockey-VM

Här finns World Cup-vinnare som Matt Duchene, framtidsnamn som Jack Eichel och poängsprutor som Nikita Kutjerov. Ishockey-VM innehåller en rad NHL-profiler. Den största av dem alla är dock svensk – Victor Hedman är VM-turneringens största profil i TT:s rankning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:51

Neymar upp i rätten – misstänks för bedrägeri

Den brasilianske fotbollsstjärnan Neymar misstänks för bedrägeri och korruption och ska infinna sig i rätten, meddelar spansk domstol..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:46

Grönborg mörkar premiärlaget

Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg väljer att mörka sitt lag till VM-premiären mot Ryssland. Hur många platser han lämnar öppna i VM-truppen återstår att se. – Det får ni se i kväll, sade han efter torsdagens träning..

SvD - 04 maj 17 kl. 15:40

Hur stort tålamod har regeringen med postchefen?

Postnords vd Håkan Ericsson lyckas med konststycket att skjuta förtroendet för bolaget ytterligare i sank. Kunder, anställda och ägarna – skattebetalarna – har fått nog sedan länge. Måttet borde snart vara rågat även på politisk nivå..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.