Nyheter 24 > Nyheter

Thursday, 18 April, 19:48

Nyheter 24 - 19 jul 11 kl. 15:00

Zeke: Tänk om vi trodde vi var något
KRÖNIKA: Zeke Tastas om stammen Svenskarna kan bli så mycket bättre. När antropologen Richard Lee ville smöra in sig hos !Kungfolket i Kalahariöknen så köpte han den största oxen han kunde hitta för att bjuda byn på. Det tog honom flera dagars letande i regionen och när han stolt presenterade gåvan emottogs hans oxe med skepticism och nedsättande kommentarer. Den var alldeles för liten och även om de lovade att äta hans oxe så svor de på att hela byn skulle gå hem med kurrande magar.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
KrÖnika, Tastas, Svenskarna, Richard Lee, Kalahariöknen, Du, Semaifolket, Malaysia, Svenskarnas, Jag

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zeke, Tänkom vi , troddevi var något
Nyheter 24 - 05 jul 11 kl. 08:54

Zeke: Inte längre vilse


KRÖNIKA: Zeke Tastas om att hitta sitt nya jag. Det var en så svindlande tanke, att jag faktiskt hade uppnått allt jag ville uppnå. Jag hade två underbara barn, stans vackraste kvinna, tre och sextio i takhöjd och min reklambyrå hade vuxit sig stor och stark.

Nyheter 24 - 06 sep 11 kl. 13:21

Zeke: "Jag saknar den naivitet jag fick sparkad ur mig"


KRÖNIKA. Zeke Tastas undrar om han blivit vuxen eller om han bara blivit cynisk. Är jag vuxen nu?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.