Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 23 April, 23:20

Helsingborgs Dagblad - 19 jul 11 kl. 14:39

6 500 kycklingar döda i trafikolyckaEtt långtradarsläp lastat med kycklingar välte på tisdagsmorgonen i Brändåsen, utanför Hallsberg. ? Transporten innehöll cirka 6 500 djur, säger Jenny Fridh, informationschef vid Lantmännen Kronfågel, till Nerikes Allehanda på nätet. Många av kycklingarna dog i själva olyckan. De överlevande gasades ihjäl under eftermiddagen.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Brändåsen, Hallsberg, Jenny Fridh, Lantmännen Kronfågel, Nerikes Allehanda, Kronfågel

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 6 500, kycklingar, dödai , trafikolycka
NT - 19 jul 11 kl. 14:37

6 500 kycklingar döda i trafikolycka

Ett långtradarsläp lastat med kycklingar välte på tisdagsmorgonen i Brändåsen, utanför Hallsberg..

Sydsvenskan - 20 jul 11 kl. 06:30

Tusentals kycklingar döda i trafikolycka

Ett långtradarsläp lastat med kycklingar välte i går morse i Brändåsen, utanför Hallsberg. -?Transpo?

Aftonbladet - 19 jul 11 kl. 14:56

6 500 döda i trafikolycka

Lastbil med kycklingar har vält..

GT - 12 nov 17 kl. 23:01

Kycklingar lösa på E20 – jagas på vägbanan

En märklig trafiksituation uppstod på E20 i centrala Göteborg, sent på söndagskvällen.– Förbipasserande uppfattade det som en trafikolycka, men det var kycklingar som var lösa på vägbanan, säger Dan Lindqvist, larm- och ledningsoperatör vid räddningstjänsten i Storgöteborg..

Kristianstadsbladet - 16 jan 14 kl. 07:42

Kycklingtransport i trafikolycka


Två lastbilar och en personbil var strax före sju i morse inblandade i en trafikolycka vid Simonstorp på länsväg 55 vid länsgränsen mellan Östergötland och Sörmland. Ingen person ska ha kommit till skada, enligt Östergötlandspolisen.En av lastbilarna var en djurtransport lastad med levande kycklingar.

UNT - 16 jan 14 kl. 07:42

Kycklingtransport i trafikolycka

Två lastbilar och en personbil var strax före sju i morse inblandade i en trafikolycka på länsväg 55 vid länsgränsen Östergötland/Sörmland. I en av lastbilarna fanns levande kycklingar. Ingen person skadades.

BT - 16 jan 14 kl. 07:44

Kycklingtransport i trafikolycka

Två lastbilar och en personbil var strax före sju i morse inblandade i en trafikolycka vid Simonstorp på länsväg 55 vid länsgränsen mellan Östergötland och Sörmland. Ingen person ska ha kommit till skada, enligt Östergötlandspolisen. En av lastbilarna var en djurtransport lastad med levande kycklingar.

Helsingborgs Dagblad - 16 jan 14 kl. 07:48

Kycklingtransport i trafikolycka

Två lastbilar och en personbil var strax före sju i morse inblandade i en trafikolycka vid Simonstorp på länsväg 55 vid länsgränsen mellan Östergötland och Sörmland. Ingen person ska ha kommit till skada, enligt Östergötlandspolisen. En av lastbilarna var en djurtransport lastad med levande kycklingar.

Helsingborgs Dagblad - 11 jan 11 kl. 06:42

Två skadade i trafikolycka i gruva

En trafikolycka inträffade i gruvan Vitåfors i Malmberget tidigt i morse. ? Det är en minibuss som har kört in i en bergvägg och två personer är skadade, berättar Catrin Hedqvist, länsvakthavande vid polismyndigheten i Norrbotten.

Hela Gotland - 10 aug 11 kl. 15:32

Trafikolycka

En man har dömts till 1 500 kronor i böter efter att ha orsakat en trafikolycka i korsningen Martallsgatan/ Follingbovägen..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Brasiliansk domstol sänker Lulas straff

Brasiliens dömde ex-president Luiz Inácio Lula da Silva får ett fängelsestraff kortat. Lula, som tjänade som Brasiliens president mellan 2003 och 2010, dömdes i fjol till tolv års fängelse för sin inblandning i en uppmärksammad korruptionsskandal. Vid ö.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Thunberg träffade brittiska partiledare

Greta Thunbergs Europaturné fortsätter. Efter ett besök i Vatikanen, som bland annat bjöd på ett sjutton sekunder långt möte med påven själv, har den 16-åriga klimataktivisten nu landat i Storbritannien. Där fick hon rungande applåder efter ett tal i de.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Leipzig till cupfinal – Forsberg målskytt

Leipzig är klart för final i den tyska cupen efter seger mot Hamburg i semifinalen. En av målskyttarna: landslagsmittfältaren Emil Forsberg. Vid ställningen 2–1 fick svensken bollen en bit utanför straffområdet, tog några kliv och drog iväg ett skott fr.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Sällsynta saxofoner stulna i Italien

35 sällsynta saxofoner har stulits från den italienska saxofonsamlaren Attilio Berni. Instrumenten uppges vara värda motsvarande tre miljoner kronor totalt och ingår i en samling på omkring 600 saxofoner som tagit Berni 25 år att bygga upp. Vissa av de.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Skogsbrand utom kontroll i Norge

En stor skogsbrand härjar i Sokndal i södra Norge och över 360 personer har ombetts att lämna sina hem. – Flera hus och stugor har evakuerats, och vidare evakuering övervägas kontinuerligt. Det finns ännu inga rapporter om skadade, men förutom elden är.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Damberg: Vi är bättre förberedda i år

Skogsbrandssäsongen har redan dragit i gång samtidigt som förra sommarens bränder finns i färskt minne. Men den här gången har staten sett till att förbereda sig, enligt inrikesminister Mikael Damberg (S). "Jag tänker på dem som drabbas med anledning av.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Glada rapporter lyfte Wall Street

En rad positiva delårsrapporter från tunga aktörer väckte upp livsandarna hos investerarna på Wall Street under tisdagen. USA-börserna steg på bred front. Twitter var en av dagens absoluta höjdpunkter.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Öhling Norberg avslutar karriären

Skicrosstjärnan Victor Öhling Norberg väljer att avsluta karriären. I en intervju med SVT berättar han att motivationen inte längre finns där. – Det har varit svårt att ta det här beslutet, helt klart, säger Öhling Norberg.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ratad frukost ökar risken för hjärtdöd

Att hoppa över frukosten kan ha sina poänger ibland, exempelvis om man har bråttom. Men att göra det mer regelbundet är associerat med både sjukdom och förtida död. Det konstaterar amerikanska hjärtläkare efter att ha utgått från uppgifter från 6 550 kv.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Snabba mål tog Djurgården till storseger

Ett höghastighetsmål av fartvidundret Axel Jonsson-Fjällby – och en kanon från stjärnskottet Emil Bemström. Allt inom loppet av 65 glödheta sekunder. Det tog till slut Djurgården till storseger med 5–1 över Frölunda och därmed är SM-finalserien utjämnad.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.