Opinionen.se > Opinion

Friday, 19 April, 23:41

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Israel bordade Gaza-båt
Vid lunchtid på tisdagen bordade den israeliska flotten den franska båten Dignité, på väg till Gazaremsan, uppger Ekot.Bordningen ska ha skett helt utan våld, enligt israelisk militär, och den bordade båten bogseras nu till den israeliska hamnstaden Ashdod.Ombord på den franska båten finns 16 personer, varav tre är besättningsmedlemmar och tre är journalister..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Gaza, Dignité, Gazaremsan, Ekot, Ashdod

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Israel, bordade, Gaza-båt
BT - 12 okt 11 kl. 16:57

Israel och Gaza firar fångväxling

Det firades i både Israel och Gaza efter nyheten att soldaten Gilad Shalit ska friges i utbyte mot över tusen palestinska fångar. Den stora förloraren är palestiniernas president Mahmud Abbas. På onsdagen väntade Israel otåligt på besked om när Shalit ska få komma hem.

Regeringen - 19 jul 14 kl. 18:36

Uttalande från statsminister Fredrik Reinfeldt med anledning av utvecklingen i Israel och Gaza

"Vi ser en upptrappning i Israel och Gaza som är ytterst oroande. Båda parter måste nu genast bidra till ett eldupphör så att vi kan få ett slut på våldet och lidandet för civilbefolkningen."

Statsrådsberedningen, 19 juli 2014.

Nyheter 24 - 15 mar 11 kl. 12:59

Israel bordade vapensmugglarbåt


"Tonvis" med vapen stoppade. GAZA. Israelisk militär bordade på tisdagen ett Liberiaflaggat skepp på väg från Turkiet till Egypten.

DN - 15 mar 11 kl. 20:11

Israel bordade fartyg med "vapen till Gaza"

Israelisk militär bordade på tisdagen ett fartyg lastat med vapen som man menar kommer från Iran och var avsedda för Gaza, skriver Washington Post. Fartyget hade lämnat en hamn i Turkiet och var på väg till Alexandria..

YLE - 20 okt 12 kl. 11:25

Israel bordade Estelle

Israeliska trupper har bordat biståndsfartyget Estelle, rapporterar Sveriges Radio. Fartyget befinner sig på internationellt vatten. Dror Feiler, talesperson för Skepp till Gaza i Sverige säger att fartyget omringades i förmiddags.

Helsingborgs Dagblad - 20 okt 12 kl. 22:14

Israel bordade Ship to Gazas Estelle

Israeliska trupper bordade aktivistfartyget Estelle under dess seglats mot Gaza. Aktivisterna ombord tillfångatogs och fartyget fördes till hamnstaden Ashdod av den israeliska flottan..

GöteborgsPosten - 20 okt 12 kl. 10:56

Israel bordade finska fartyget Estelle

Israeliska trupper bordade aktivistfartyget Estelle under dess seglats mot Gaza. Aktivisterna ombord tillfångatogs och fartyget fördes till hamnstaden Ashdod av den israeliska flottan..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Israel bordade fartygen till Gaza

De två fartyg som varit på väg till Gaza med förnödenheter bordades på fredagseftermiddagen av israelisk militär. Ingen människa ska ha skadats vid bordningen, rapporterar Reuters.Fartygen lämnade Turkiet i onsdags.

Expressen - 09 dec 14 kl. 10:47

Israel bordade fartyg – utredningen läggs ned

Brottsutredningen om Israels bordning av fartyg som skulle till Gaza läggs ned. Utredningen gällde den israeliska militärens bordning 2010 och 2012 av fartyg som ingick i kampanjen Ship to Gaza. Fartygen beslagtogs..

NSD - 15 mar 11 kl. 12:09

Israel bordade fartyg

Den israeliska marinen har bordat ett Liberia-flaggat handelsfartyg i Medelhavet, misstänkt för att smuggla vapen till Gaza. Vapen ombord på fartyget var "avsett för terrororganisationer som opererar i Gazaremsan", uppger israelisk militär..

DN - 05 mar 14 kl. 13:33

Israel bordade fartyg i Röda havet

Israeliska flottan har bordat ett skepp i Röda havet, med destination Gaza, som uppges ha en last med tiotalet robotar ombord. Israelisk militär säger att robotarna är tillverkade i Syrien, men att de bygger på iransk teknologi..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.