Nyheter 24 > Inrikes

Saturday, 20 April, 11:22

Nyheter 24 - 19 jul 11 kl. 14:35

23-åringen fortsätter hävda sin oskuld i fallet Elin Krantz
? Han är väl optimist och hoppas att det ska bli en ändring i hovrätten, men det har självklart varit jobbigt att sitta häktad så pass länge, säger advokaten Claes Östlundh. Den tionde juni i år dömdes 23-åringen till 16 års fängelse och utvisning för mordet och våldtäktsförsöket på 27-åriga Elin Krantz. Idag inleds, efter överklagan, vidare förhandlingar i Göteborgs Hovrätt. Nyheter24 har pratat med den åtalades advokat, Claes Östlundh efter förmiddagens förhandlingar.
Läs mer på Nyheter 24
Läs mer om:
Elin Krantz, Claes Östlundh, Göteborgs Hovrätt, Östlundh, Nyheter24, Elin, Elins, Flashback, Göteborgsposten, Stina Lundqvist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 23-åringenfortsätter , hävdasin , oskuldi , fallet, Elin, Krantz
Dalarnas tidningar - 30 jun 15 kl. 17:44

Misstankarna stärkta mot 35-åringen i Lisa Holm-fallet

Tidigare under dagen släpptes den yngre brodern sedan misstankarna mot honom försvagats..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Misstänkte 35-åringen omhäktas igen för mordet på Lisa Holm

35-åringen som är misstänkt för mordet på 17-åriga Lisa Holm kan via dna kopplas till offret, skriver Sveriges Radio. Det är åklagare Lars-Göran Wennerholm som berättar att den misstänktas dna kan kopplas till offrets kropp.LÄS MER: Försvarsadvokaten: Polisens missar kan göra att Lisa Holm-fallet aldrig blir löstUnder onsdagsförmiddagen beslutades att omhäkta mannen, trots att han fortfarande hävdar sin oskuld.

Barometern - 19 sep 13 kl. 13:05

55-åringen lämnade rätten gråtande

? Vad jag än gör och hur jag än beter mig så blir jag misstänkt. Hur ska jag göra?

DN - 09 jul 18 kl. 18:20

Pappa får ensam vårdnad – men ska bevisa sin oskuld på utredningshem

En misshandelsåtalad pappa får tills vidare ensam vårdnad om sin son för att ”bevisa sin oskuld”. Nu flyttas treåringen från sin mamma till ett utredningshem – där pappan får visa hur han är som förälder. – Man laborerar med ett barns vardag.

News55 - 24 feb 16 kl. 17:15

Dna i fokus när stjärnadvokaten tar över i Lisa Holm-fallet

Det var efter att 35-åringen dömdes skyldig till mordet på Lisa Holm i Göta hovrätt för två veckor sedan som han valde att byta advokat – från Inger Rönnbäck till Björn Hurtig. Han var redan bekant med fallet när han blev tillfrågad. – Jag var nyfiken redan innan, jag hade följt det en del och vissa delar i förundersökningen hade jag också läst, säger Björn Hurtig till News55.

Skånskan - 30 mar 17 kl. 13:12

51-åringen släppt ur häktet – bevisningen räcker inte

HÖRBY 51-åringen som är misstänkt för mordet på 24-årige Jacob Tillman 1998 släpptes på torsdagen ur häktet, efter att ha suttit frihetsberövad i fem månader. Kammaråklagare Pernilla Trimmel säger att misstankarna mot 51-åringen kvarstår, men att bevisningen inte räcker för att åtala honom. ERWP.

Kristianstadsbladet - 10 jan 13 kl. 14:05

52-åringen döms till åtta års fängelse

Foto: Tommy Svensson
Det blev åtta års fängelse för anstiftan till barnpornografibrott för den 52-årige man från Hässleholm.
Åklagaren yrkade på maxstraff, 14 års fängelse, för den 52-årige man i Hässleholm som åtalats för att ha beställt grova våldtäkter på barn mellan fem och elva år i Filippinerna och sedan följt vad som utspelat sig via webbkamera. Mannen bedyrade under rättegången sin oskuld och menade att han utsatts för en konspiration.

YLE - 14 dec 13 kl. 15:34

Misshandlade tvååringen kvar på sjukhus

Den misshandlade tvååring som hittades övergiven utomhus i Kyrkslätt i fredags får fortsättningsvis sjukhusvård, meddelar Västra Nylands polisinrättning. Tvååringen har inga allvarliga skador och mår enligt polisen bra med tanke på omständigheterna. Fallet utreds som grov misshandel och i anknytning till fallet efterlyser polisen en man som står barnet nära.

Uppsalanyheter.se - 13 jul 14 kl. 21:42

Misshandlade 21-åringen avliden

Den 21-årige man som misshandlades svårt på lördagsnatten vid 03:30 i centrala Uppsala har avlidit av sina skador. Mannen föll baklänges och slog sig allvarligt i fallet och på söndagmorgonen avled han på Akademiska sjukhuset. Den 21-årige man som misshandlades svårt på lördagsnatten vid 03:30 i centrala Uppsala har avlidit av sina skador.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ny teknisk bevisning i Lisa Holm-fallet

Utredningen i fallet med den mördade 17-åringen Lisa Holm fortsätter, enligt åklagaren, att gå framåt. LÄS MER: Nya uppgifter om Lisa Holm – dödades inte där hon hittadesUnder tisdagen ska en ny häktningsförhandling hållas vid Skaraborgs tingsrätt i Skövde och chefsåklagare Anette Olsson säger att man nu har ny teknisk bevisning som stärker misstankarna mot den häktade 35-åringen.– Men jag vill inte kommentera något mer om vad utredningen hittills kommit fram till.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Mordutredarna intresserade av en fjärde person i Lisa Holm-fallet

Enligt källor till Expressen ska mordutredarna i Lisa Holm-fallet vara intresserade av ytterligare en person förutom den huvudmisstänkte 35-åringen, hans bror och fru.LÄS MER: Nu vet polisen hur Lisa Holm, 17, dogFörundersökningen i fallet växer och den nya personen är en av många. Dock ska utredarna ha intresserat sig extra mycket för den nya personen och undersökt tips om denne noggrant.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.