BT > Nyheter

Tuesday, 23 April, 09:26

BT - 19 jul 11 kl. 14:15

Tre åtalas för parfymstöldTre personer åtalas för att i början av juli stulit stora mängder parfym.
Personerna, 19, 22 och 32 år gamla ska den andra juli ha stulit parfym till ett värde av 19 000 kronor från Kicks i Borås.
Två väktare såg händelsen men de tre misstänkta förnekar brott. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Kicks, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Treåtalas för , parfymstöld
Nya Wermlands Tidningen - 14 jul 16 kl. 14:17

Kicks utsatt för parfymstöld igen

Butiken Kicks i Charlottenbergs shoppingcenter har återigen upptäckt en parfymstöld..

Expressen - 2 timmar sedan

Klingbergs mål kan bli Tre Kronors lycka

LOS ANGELES. Utslagna efter sex matcher i åttondelsfinalen.Nashville föll tungt i natt, svensk tid, efter förlängning mot Dallas och är utslaget ur Stanley Cup redan i åttondelsfinalen.

Expressen - 2 timmar sedan

Tre till sjukhus efter flerbilskrock

Tre bilar krockade på tisdagsmorgonen på Härskogsvägen i Lerum.Ambulanshelikopter har larmats till platsen och tre personer kommer föras till sjukhus.Skadeläget är oklart..

Dagens PS - 45 minuter sedan

Miljardärens tre barn dödade i Sri lanka

Danske affärsmannen Anders Holch Povlsen förlorade tre av sina fyra barn i de omfattande bombattentaten i Sri Lanka under Påskdagen, rapporterar Reuters. Anders Holch Povlsens företag Bestseller, som bland annat äger klädaffärerna Jack & Jones och Vero Moda, står för största delen av Povlsens inkomster. Uppgifterna har bekräftats av Bestsellers kommunikationschef Jesper Stubkier, som gav följande kommentar till SVT: ”Tyvärr kan vi bekräfta uppgifterna.

Skånskan - 26 apr 17 kl. 01:00

Skill­nad mel­lan re­li­gi­on och ex­tre­mism

ERWP.fif(1)Sam­ti­digt som stödet för Sverigedemokraterna ökat, har även sam­hälls­kli­matet hård­nat. Det har med­fö­rt ökad främ­lings­fi­ent­lig­het, ofta mot re­li­gi­onen Is­lam.

Dagen - 06 apr 11 kl. 03:00

Fas tre hjälper inte långtidsarbetslösa

Fas tre, slut-stationen i jobb- och utvecklingsgarantin, har utvecklats till att bli en återvändsgränd utan utfart. Det finns inte mycket som säger att de som befinner sig där verkligen får hjälp till den reguljära arbetsmarknaden.

Frågan som Sveriges alla arbetslösa borde ställa sig är hur länge regeringen kan hålla dem i strykklass.

YLE - 25 aug 15 kl. 16:37

Grönborg efterträder Mårts i Tre Kronor

Pär Mårts efterträdare på posten som förbundskapten för det svenska ishockeylandslaget Tre Kronor blir Rikard Grönborg. Rikard Grönborg, 47, hade enligt SVT Sport länge varit förhandsfavoriten till att ta över Tre Kronor efter Mårts. Rikard Grönborg skriver under som förbundskapten för Tre Kronor #twittpuck #trekronor #worldcupofhockey pic.

YLE - 08 nov 15 kl. 17:39

Lars Sunds ”Tre systrar” på Wasa Teater

”Tre systrar och en berättelse” är en kvinnornas historia, i ett Finland som med tillförsikt blickar framåt när kriget äntligen gått till historien. Vi kommer in i handlingen år 1948, strax innan ett amatörteatersällskap under ledning av den bestämda teaterprofessor Bergbom ska ha premiär på Anton Tjechovs ”Tre systrar”. Pjäsen är ett modigt val för sin tid och den har varit en utmaning för stadens teateramatörer.

Cornucopia - 03 dec 16 kl. 16:05

Prepping: Tre-regeln

Det finns en enkel regel, tre-regeln, som beskriver vad man behöver prioritera i en överlevnadssituation. Även om vatten är viktigare än mat, så är det inte det viktigaste.Tre-regeln lyder som följer.

BT - 04 okt 11 kl. 08:15

Tre tennisklubbar blir en i Borås

Borås tre tennisklubbar blir en.
Och allt talar för att de tar namnet Elfsborgs Tennisklubb.
?

Magazin24 - 15 apr 12 kl. 20:01

De tre månaderna är över

Nu är de tre månaderna över för de fem personer som har tränat med personliga tränare sedan januari. Vi sammanfattar hur det har gått för deltagarna. Den andra januari drog träningen i gång för Trond Sverkmo, George Elian, Annica Storås, Walter Pickl och Jeanette Nyqvist.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

På konstresa i Amsterdam – färgexplosioner och självporträtt

Under våren visas två stora konstutställningar i Amsterdam. På Rijksmuseum ”Alle Rembrandts” och på Van Gogh museum ”Hockney/Van Gogh The Joy of Nature.” Frilansskribenten Tomas Polvall fanns på plats under vernissagen.

BT - 15 minuter sedan

Seniorer pratar trygghet med polisen

Hur minskar man brandrisken hemma och hur skyddar man sig mot bedrägerier över telefon och i person? Det fick pensionärerna i Herrljunga och Ljung information om på trygghetsdagarna som anordnades av Seniorsäkerhetsgruppen..

BT - 30 minuter sedan

Bollebygds resultat väntas bli lägre än budgeterat

Bollebygds kommun väntas få ett resultat på fem–sju miljoner kronor plus i år. Det är betydligt lägre än budgeterat..

BT - 45 minuter sedan

Polisjakt ledde till gödselbrunnOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.