Opinionen.se > Opinion

Saturday, 20 April, 11:21

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Direktören som älskar att åka bergochdalbana
Han är vd:n som utan tvekan fått drömjobbet. "Min hobby blev mitt jobb.".
Läs mer på Opinionen.se

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Direktörensom , älskaratt , åka, bergochdalbana
YLE - 29 maj 17 kl. 14:00

Direktören för Yles finska nyhetsverksamhet Atte Jääskeläinen lämnar sitt uppdrag

Direktören och ansvarige chefredaktören för Yles finskspråkiga nyhets- och aktualitetsverksamhet Atte Jääskeläinen lämnar sitt uppdrag med omedelbar verkan. Yles styrelse, bolagets vd Lauri Kivinen och Jääskeläinen har i samförstånd konstaterat att det inte längre fanns förutsättningar för Jääskeläinen att sköta uppdraget på ett framgångsrikt sätt. Rekryteringen av Jääskeläinens efterträdare inleds omedelbart.

YLE - 05 apr 16 kl. 13:14

Tekniska direktören i Kristinestad slutar

Tekniska direktören Joakim Ingves i Kristinestad säger upp sig från sin tjänst. Han byter jobb och blir från och med den 1 juni chef för en avdelning på planeringsbyrån Citec i Vasa. - Jag övergår till nya utmaningar, säger Ingves.

YLE - 08 aug 17 kl. 14:08

Lagmansgården kan få fortsätta - direktören nöjd

En arbetsgrupp har gett indikationer om att det enda svenskspråkiga skolhemmet i Finland, Lagmansgården, kan stanna kvar i Pedersöre. På skolhemmet tar direktör Carl-Johan Strömberg emot nyheten positivt. - Det är ju klart att det här är väldigt positivt för oss, säger direktören Carl-Johan Strömberg.

Dagens PS - 24 okt 17 kl. 08:46

Grov rapportmiss – direktören avgår

Börsjätten är inte närheten av analytikernas förväntan. Boliden har nu på morgonen släppt delårsrapport och kvartalsresultatet är långtifrån vad analytikerna i SME Direkts sammanställning hade räknat med. Gruvjättens resultatet före skatt blev 1.

GT - 07 jan 18 kl. 22:00

Direktören sitter löst – efter festresorna

Trerätters middag på stranden i Barcelona, rundtur på Alcatrazfängelset och rockkonsert med Lenny Kravitz i San Francisco.På måndag avgörs framtiden för skandalförvaltningen Intraservice direktör Nisse Waldefeldt.Enligt flera av varandra oberoende källor vill nämndens ordförande Tord Karlsson (S) nu göra sig av med direktören.

Barometern - 13 sep 14 kl. 09:35

"Direktören får allt större inflytande"

Kommundirektör Jan Lagerqvist uppges ha haft en aktiv roll när kommunen planerade att ge olagligt företagsstöd till Royal Design via samhällsföreningen. Enligt Jan Olsson, professor i statskunskap vid Örebro universitet, blir det allt vanligare med tjänstemannastyre i Sverige.
– Det är ingen ny trend utan det har pågått under längre tid, i Sverige förändrades det framför allt under 1990-talet.

Expressen - 14 maj 15 kl. 05:09

Här försöker direktören köpa sex

Här försöker den 50-årige före detta direktören köpa sex av Expressens reporter. Han säger att han tjänat så mycket pengar att han inte behöver jobba på flera år. Han erbjuder presenter och middagar och en tusenlapp.

Expressen - 16 sep 15 kl. 11:16

Direktören fejkade ett rån – för att få hjälp

På morgonen åkte den 47-årige direktören till psykakuten i Uppsala med förhoppningen att bli inlagd. Samma eftermiddag utförde han ett låtsasrån vid en godisbutik och vädjade till den ingripande väktaren att larma polis som kunde gripa honom. Därefter gick han hem till bostaden där han mördade sin nioåriga dotter, enligt åklagaren som nu åtalar honom..

Kristianstadsbladet - 20 sep 15 kl. 12:00

Malmö: "Direktören för det hela"

Lars von Triers bisarra komedi "Direktören för det hela" lever vidare på teaterscenen. Kulturskribenten Anders E Larsson såg fredagens Sverigepremiär i Malmö..

SvD - 06 okt 15 kl. 23:30

Hon är ex-direktören som hotar Donald Trump

Hon är ex-direktören som hotar Donald Trumps dominans inför primärvalen i februari. För några månader sedan ansågs HP:s tidigare vd Carly Fiorina ha noll chans i presidentvalet – nu ligger hon tvåa bland republikanerna i nyckeldelstaten New Hampshire. – Jag känner att vi har momentum nu, säger Carly Fiorina..

NSD - 29 mar 17 kl. 05:00

Förre LKAB-direktören stöttar gruvstarten

Per-Erik Lindvall, den förre LKAB-direktören, hjälper Abecede inför en eventuell nystart av gruvan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.