Aftonbladet > Sport

Friday, 19 April, 07:45

Aftonbladet - 19 jul 11 kl. 14:02

Helsingborg hoppas att Gerndt-affären sprickerHIF:s sportchef vill behålla sin guldklimp.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Gerndt, HIF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helsingborg, hoppasatt , Gerndt-affären, spricker
YLE - 01 jul 13 kl. 13:19

Katainen: SNS-affären bra för Finland

Nokia Siemens Networks-affären är en god nyhet för Finland, säger statsminister Jyrki Katainen (Saml.). Han visste inte om affären sedan tidigare, men anser att den är positiv.

YLE - 01 jul 13 kl. 13:26

Katainen: NSN-affären bra för Finland

Nokia Siemens Networks-affären är en god nyhet för Finland, säger statsminister Jyrki Katainen (Saml.). Han visste inte om affären sedan tidigare, men anser att den är positiv.

Skånskan - 07 dec 16 kl. 14:00

Ebo-ledamot kritiserar Mälöaffären

ESLÖV Efter fastighetsbolaget Mälös klipp i Eslöv reagerar Eboledamoten Fredrik Ottesen (SD). Han anser att det är en miss att Ebo inte hade återköpsrätt om fastigheterna skulle säljas på nytt.
– Man borde vara restriktiv med att sälja ut allmännyttan och definitivt se över vilka avtal man säljer ut allmännyttan på, säger han.

Barometern - 04 aug 14 kl. 23:48

Hallberg-affären på väg att lösas

Melker Hallberg-affären är fortfarande inte klar. Men Thomas Andersson Borstam räknar ner nu. – Vi hoppas på ett klartecken i dagarna.

Barometern - 04 aug 14 kl. 23:48

Hallberg-affären på väg att lösas

Melker Hallberg-affären är fortfarande inte klar. Men Thomas Andersson Borstam räknar ner nu. – Vi hoppas på ett klartecken i dagarna.

Alliansfritt Sverige - 05 feb 14 kl. 15:15

Nu kan SvD avslöja att Maud Olofsson varnades för att inte gå vidare med Nuon-affären

Turerna kring Noun-affäreren, ni vet det där holländska kraftbolaget statliga Vattenfall köpte, tar liksom inte slut. Nu kan SvD avslöja att Maud Olofsson varnades för att sätta stopp för den katastrofala affären och att hon visste att företaget inte skulle leverera någon avkastning på flera år. SvD har fått tillgång till en promemoria med både ekonomisk och politisk bedömning av affären.

SmålandsPosten - 17 apr 14 kl. 07:11

Affären i Fröseke kan läggas ned

Affären i Fröseke ligger illa till. Om inget händer hotas den av nedläggning. – Som vi har det i?

Kristianstadsbladet - 02 mar 13 kl. 10:01

Kivuvu-affären låg bakom underskott

Foto: Johanna Wallin
Dominique Kivuvu-affären låg bakom Mjällbys finansproblem. Budgeten sprack när pengarna investerades i Champions Leaguestjärnan från Cluj. Nu är klubben på väg mot en nystart.

YLE - 08 sep 17 kl. 14:28

Norrgårds köpare drar sig ur - affären blir inte av

Det var i början av sommaren som Pargas fattade beslut om att sälja Norrgårds konstklinik i Bläsnäs i Pargas till två privatpersoner till ett pris på 295 000 euro. Den affären har inte kunnat slutföras och fastigheten kommer troligtvis på nytt till försäljning. Enligt beslutet skulle köpebrevet undertecknas senast den 18 augusti.

Skånskan - 19 maj 18 kl. 14:00

Byborna gläds åt nya affären

Dösjebro Fem år har gått sedan lanthandeln i Dösjebro stängde och byborna tvingades åka till Löddeköpinge eller Kävlinge för att handla.
Nu kan de köpa sin mat på hemmaplan igen. På torsdagen slog Magnus Westin upp portarna till sin livsmedelsbutik vid macken mitt i byn.

DN - 07 jul 14 kl. 11:59

Telia: Affären kommer gå i lås

Telia Sonera ska nu inleda samtal med norska konkurrensmyndigheter, berättar vd Johan Dennelind vid en telefonkonferens. Han hoppas på att affären ska gå igenom senast första kvartalet nästa år..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.