SvD > Inrikes

Saturday, 20 April, 03:37

SvD - 19 jul 11 kl. 14:00

Oseriöst bombhot mot bankSparbanken i Sölvesborg bombhotad för tredje gången..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sölvesborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oseriöst, bombhotmot , bank
Uppsalanyheter.se - 09 maj 15 kl. 00:42

Bombhot avfärdades som oseriöst

Vid 21-tiden fick en ICA-butik i Gottsunda ta emot ett bombhot, tillkallad polis avfärdade dock bomhotet som oseriöst.Vid 21-tiden fick en ICA-butik i Gottsunda ta emot ett bombhot, tillkallad polis avfärdade dock bomhotet som oseriöst.   Polisen kallades vid 21-tiden på fredagskvällen till ICA Kvantum i Gottsunda sedan ett bombhot mot butiken kommit in via telefon.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Konsumentverkets åtgärder mot oseriösa telefonförsäljare: "Slår mot hela näringslivet" Konsument-
rapporten 2014

STOCKHOLM. I tisdags presenterade Konsumentverket sin konsumentrapport för 2014. I den låg fokus på telefonförsäljning.

Skånskan - 11 feb 16 kl. 12:30

Oseriösa hantverkare lurade 77-årig kvinna

ÅKARP Polisens varning hann inte fram. Den 77-åriga kvinnan i Åkarp lurades på tisdagen av flera oseriösa så kallade asfaltsläggare.
Hon gick med på att de sex hantverkarna skulle tvätta taket på huset för 22 000 kronor.

UNT - 07 jun 12 kl. 13:00

Höjd beredskap efter bombhot

Ett bombhot på Migrationsverkets telefonsvarare i Jönköping fick polisen att genomsöka lokalerna. Ingenting hittades och hotet, som lästes in i går, bedöms som oseriöst. Verket höjer dock sin beredskap närmaste tiden.

Expressen - 04 aug 15 kl. 09:36

Tingsrätten utrymd efter bombhot

Tingsrätten i Eskilstuna utrymdes efter ett bombhot, skriver lokala medier. Även frivårdens lokaler ska ha utrymts. På förmiddagen hävdes bombavspärrningarna, då polisen ansett att hotet var oseriöst..

Expressen - 05 aug 15 kl. 11:08

Bombhot mot Norstedts bokförlag

Bokförlaget Norstedts har mottagit ett bombhot och utrymt sina lokaler. Polisen bedömer dock hotet som oseriöst. – De har utrymt lokalerna på eget bevåg och vi är på plats och pratar med företaget, säger polisens presstalesperson Towe Hägg..

Expressen - 30 dec 15 kl. 15:54

Bombhot riktat mot rådhuset

Ett bombhot skickades till rådhuset i Kristianstad på onsdagen.– Hotet har bedömts som oseriöst, säger polisens pressinformatör Mia Sandgren..

Skånskan - 04 feb 19 kl. 12:50

Skola utrymdes efter bombhot

Perstorp En skola i Perstorp utrymdes under förmiddagen efter att man tagit emot ett bombhot.
Polispatrull kom till platsen, men bedömde inte hotet som seriöst.
– Efter informationsinhämtning bedömer patrullen att det är oseriöst, men upprättar en anmälan om olaga hot, säger Kim Hild, presstalesperson på Skånepolisen.

News55 - 28 nov 17 kl. 14:09

Så missbrukas ditt mobila bank-id av obehöriga

Möjligheten att identifiera sig digitalt i form av till exempel bank-id har underlättat för många privatpersoner att vara aktiva på nätet. Även om säkerheten är hög är det relativt lätt för experter att bygga e-tjänster som missbrukar e-legitimationer, det skriver Computer Sweden. – Jag vill inte brännmärka någon enskild aktör men jag ser absolut ett bekymmer här.

News55 - 12 maj 17 kl. 16:40

Oseriösa aktörer får pensionsspararna att rasa

Det är ingen nyhet att många pensionssparare blir förda bakom ljuset av oseriösa aktörer på marknaden, något som har lett till starka reaktioner från spararna – och klagomål till Pensionsmyndigheten, rapporterar Aftonbladet. Det fondbolag som har fått flest klagomål är Advisor där pensionsspararna vittnar om att de har fått fondbytesblanketter hemskickade utan att de har haft kontakt med bolaget. Påstår att de ringer från Pensionsmyndigheten – De ringer och vill prata om premiepensionen.

DI - 23 jan 17 kl. 05:17

Fastighetsbyrån provar budgivning med bank-id

Oro över oseriösa budgivare plågar många fastighetsspekulanter. Fastighetsbyrån ska nu på prov genomföra budgivningar via bank-id för att komma runt problemet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.